ni ja također...bazeni je napisao/la:ja ne mogu one sa spuštenim hlačama,pa gaće se vide![]()
koji je fol spustene hlace. zasto onda postoji kais jbemu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ni ja također...bazeni je napisao/la:ja ne mogu one sa spuštenim hlačama,pa gaće se vide![]()
rukfas velišbazeni je napisao/la:ovaj jedan još niže ide,ufuran do kraja,na testove se potpisuje MC Faruk![]()
dobro je nemoj visebazeni je napisao/la:lik piše svoje pjesme neke,po tome je i poznat![]()
koliko su glupe,evo jedan stih "Generacija se je rodila na paksici bicikla"![]()
Sta imas protiv dzempera??AgresivnoDjubre je napisao/la:Ma de ba po meni to nisu normalni ljudi.Kad vidim ljubicaste,plave.. utegnute hlace,nekakve majice,poluveri,dzemperi,kacketi oni ...odma mi se zivot zgadi.Obucite se normalno ebemu misa.
LahkoLBJ MVP je napisao/la:Kad imam jednu žvaku u ustima popolovim je da bih mogao žvakati i desnom stranom i lijevom,dok kad imam dvije žvake u ustima zajedno žvačem.Bolesno mi ovo izgleda i kad napišem![]()
![]()
Alergičan sam na lahko,kad čujem to tresem se,a kad pročitam dobijem osip.
Ja opet ne mogu one sto dignu hlace do ramena,pa mu se zavuku u supak,izgleda ko vehabija i kad sjedne hlace mu budu podignute do koljena jbt.bazeni je napisao/la:ja ne mogu one sa spuštenim hlačama,pa gaće se vide![]()
Procitaj sta sam napisao.Nemam protiv normalnih nista,al nekakvih vanzemaljskih imam.Unofficialpage je napisao/la:
Sta imas protiv dzempera??![]()
Sad obuku one hlace koje su izrezane, uvijek je bilo, neka je odjeca citava a ne poderana ali evo sad postalo moderno nositi farmerke koje su poderane
Zezam seAgresivnoDjubre je napisao/la:Procitaj sta sam napisao.Nemam protiv normalnih nista,al nekakvih vanzemaljskih imam.Unofficialpage je napisao/la:
Sta imas protiv dzempera??![]()
Sad obuku one hlace koje su izrezane, uvijek je bilo, neka je odjeca citava a ne poderana ali evo sad postalo moderno nositi farmerke koje su poderane

daj me nemoj yebat da ne znas sta znaci penetracijaCautinho je napisao/la:Spremni za šta?