Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Pocnem maloprije master ligu sa QPRom s namjerom da se napatim kako bi dosao do samog vrha, kad ono dobijem i Chelsea, Uniteda, Liverpoola i Citya kao od sale... Kakav ljudi sastav imaju, a nece ih biti na pesu 14 

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
- EdenHazard
- Kontakt:
pokusaj s world classFergie je napisao/la:Pocnem maloprije master ligu sa QPRom s namjerom da se napatim kako bi dosao do samog vrha, kad ono dobijem i Chelsea, Uniteda, Liverpoola i Citya kao od sale... Kakav ljudi sastav imaju, a nece ih biti na pesu 14

lako je na amateru razvaljivat

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ma igram na world classEdenHazard je napisao/la:pokusaj s world classFergie je napisao/la:Pocnem maloprije master ligu sa QPRom s namjerom da se napatim kako bi dosao do samog vrha, kad ono dobijem i Chelsea, Uniteda, Liverpoola i Citya kao od sale... Kakav ljudi sastav imaju, a nece ih biti na pesu 14![]()
lako je na amateru razvaljivat

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
Konami će 6. juna na Pre-E3 događaju predstaviti PES 2014.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Poceo sam igrati sa Wiganom i ne ide mi bas najbolje.Evo moje ekipe i tabele

Visca el Barça ! Mes que un club !
tri sezone pokusavam dovesti Ibisevica u West Brom i ne ide.
kako si ti uspio, koliko ti je trebalo i koliko si ga platio ?
Doveo ga na u 1 polusezoni,platio ga oko 2 milionaMouse je napisao/la:tri sezone pokusavam dovesti Ibisevica u West Brom i ne ide.

Sada moram ponovo krenuti igrati sjeb.. mi se save

Pozz raja,treba mi help
Nije vezano za soccer ali jeste za play station 3....Kupim danas LCD SONY,a prije neki dan i PS3....i danas pocnem da igram,i odigrao sam mozda 1-2h i pojavi mi se problem sa HDMI prikljuckom,tj na LCD-u mi izbaci da nema signala,i zamraci se slika....U cemu bi mogao biti problem...Da stvar bude gora,na drugom LCD-u tacnije Philipsovom fercera bez greske i sve je ok....

Eeee koliko se meni to puta desilo,svaki put kad zavrsis uradi backupDesimaL je napisao/la:Doveo ga na u 1 polusezoni,platio ga oko 2 milionaMouse je napisao/la:tri sezone pokusavam dovesti Ibisevica u West Brom i ne ide.
Sada moram ponovo krenuti igrati sjeb.. mi se save
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
E gotvo je sada.
Kreno igrati sa Atletico Madridom

Kreno igrati sa Atletico Madridom

moze li mi neko preporuciti neki patch, koji ne zauzima puno
dovoljni su mi samo transferi i normalno dresovi 

Počeo ML sa Dynamo Dresdenom. 
Prva sezona, promocija u viši rang, zajedno sa Bochumom i Kaiserslauternom. Prvi, 72 boda, Kitambala prvi strijelac.
Druga sezona, tek sam je počeo, doveo Semioli iz Sampdorije i Ben Sahara iz Herthe. Prva utakmica, gubim od Bochuma 2-0. Nema veze, kontam.
Druga, isto u gostima, opet gubim, sad od Mainza. Nema veze.
Sad ide Leverkusen, OPET u gostima, jednostavno ne smijem izgubiti.

Prva sezona, promocija u viši rang, zajedno sa Bochumom i Kaiserslauternom. Prvi, 72 boda, Kitambala prvi strijelac.
Druga sezona, tek sam je počeo, doveo Semioli iz Sampdorije i Ben Sahara iz Herthe. Prva utakmica, gubim od Bochuma 2-0. Nema veze, kontam.
Druga, isto u gostima, opet gubim, sad od Mainza. Nema veze.

Sad ide Leverkusen, OPET u gostima, jednostavno ne smijem izgubiti.

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Jedini ja jos na PS2 igram
Da hoce vise Njemacku Ligu napravit'.
Ko jos igra Holandsku...
Ocekujem ogromno poboljsanje Bayernovih igraca na 14 i PES-u i FIFA-i.
Nevjerovatno je koliko je City jaci od vecine klubova na igrici.
Aguero napravljen bolje od Messia, Xabi Alonso od Schweinsteigera, Pique od Thiaga Silve...
Ne idu neke stvari

Ko jos igra Holandsku...
Aguero napravljen bolje od Messia, Xabi Alonso od Schweinsteigera, Pique od Thiaga Silve...
Ne idu neke stvari

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
na PES 2013 City je meni osobno najbolja ekipa .. a i na FIFI su također prejaki .
Inače što se tiče licenciranja za PES u budućnosti, negdje sam čitao kako zakoni u Bundesligi su veoma veoma strogi , što znači da ako hoćeš da ukomponuješ neke stvarne podatke odnosno materijale u igricu , kao što su sve stvari vezane za klubove i ligu (imena klubova , grbovi , dresovi ,stadioni itd) , morate tražiti dozvolu od kluba , a ako hoćete uraditi nekog igrača i staviti specifične podatke o njemu morate dobiti dozvolu i od igrača , a to uglavnom potraje , znači , Njemci su poprilično strogi u vezi s tim..
Što se tiče EPL , odnosno licenciranja EPL klubova na PES-u ... FIFA ima pravo da stavlja stvarna imena klubova , dresove i grbove zbog ekskluzivnih sponzorskih prava, jer kao što većina zna , EA Sports je sponzor za Barclays Premier Ligu (može se i na utakmicama vidjeti , kad se prikazuje ono kao stats itd uvijek ima sa strane EA Sports logo)... Tako da KONAMI bi se stvarno morao napatiti da dobije ta prava..
Inače što se tiče licenciranja za PES u budućnosti, negdje sam čitao kako zakoni u Bundesligi su veoma veoma strogi , što znači da ako hoćeš da ukomponuješ neke stvarne podatke odnosno materijale u igricu , kao što su sve stvari vezane za klubove i ligu (imena klubova , grbovi , dresovi ,stadioni itd) , morate tražiti dozvolu od kluba , a ako hoćete uraditi nekog igrača i staviti specifične podatke o njemu morate dobiti dozvolu i od igrača , a to uglavnom potraje , znači , Njemci su poprilično strogi u vezi s tim..
Što se tiče EPL , odnosno licenciranja EPL klubova na PES-u ... FIFA ima pravo da stavlja stvarna imena klubova , dresove i grbove zbog ekskluzivnih sponzorskih prava, jer kao što većina zna , EA Sports je sponzor za Barclays Premier Ligu (može se i na utakmicama vidjeti , kad se prikazuje ono kao stats itd uvijek ima sa strane EA Sports logo)... Tako da KONAMI bi se stvarno morao napatiti da dobije ta prava..
Nisi jediniBadrHari je napisao/la:Jedini ja jos na PS2 igram![]()
Ko jos igra Holandsku...
Ne idu neke stvari

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bog nam je dao patcheve
Mislim nije to fazon, al' eto opet pomaze kolko tolko. Inace i meni je City najjaci na pesu, a Aguero je premocno uradjen.

Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
- EdenHazard
- Kontakt:
Ma imas patch i ako hoces bas neku realnost kopiras ocjene s PSD-a i eto ti jacina igraca normalna, plus koji je u formi malo ga poguraju dok ko je van forme i na PES-u je isti, taraba 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Pa naravno , i ja uvijek skidam patcheve , neću igrati bez Bundeslige ili sa onom "lažnom" EPL ...
Također volim i detalje kada su ažurirani , tipa lopte , kopačke itd..
Međutim problem je za ove koji nisu baš upućeni u uređivanje PES-a , pogotovo ovi što igraju na PS3 ..

Međutim problem je za ove koji nisu baš upućeni u uređivanje PES-a , pogotovo ovi što igraju na PS3 ..
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nije problem to ni za PS3, samo kopiras sa compa na USB i sa USB-a na play vrlo jednostavno i lahko. Meni ne smeta uopste EPL dok su igraci pravi ali me uzasno nerviraju sa Budnesligom jer tu licencu mogu da dobiju a nece debili. Da barem imaju kao u EPL igrace prave pa lahko je napravit grbove i imena klubova, da se barem moze igrat online sa njima 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- EdenHazard
- Kontakt:
Jucer je izasao novi Pesedit 3,8 patch 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.