Nezz sta je MTV-u, vidi se da jos nije 100 % spreman
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
mirzatele je napisao/la:Voliiiim te Zack..banana covjek 2 metra visociji od njega...hahahahahahha,
ma sta ga branis koji djavo UZAS kako igra on ali i citav nas tim ne znamo slobodno bacanje pogoditimirzatele je napisao/la:sta vam je ljudi..pa covjek nam je glavni igrac,pogledajte koliko faula je na njemu nacinjeno,tek su prve utakmice normalno da probava sut..ne ide,ne ide..polako
barbarez je napisao/la:realno je da mi igramo samo 10 % kvalitetnije ,a igramo ispod svakog prosjeka ,glat bi dobili ovu sloveniju
realan je, rezultat to pokazuje bar sto se tice ove utakmiceiskratel je napisao/la:barbarez je napisao/la:realno je da mi igramo samo 10 % kvalitetnije ,a igramo ispod svakog prosjeka ,glat bi dobili ovu slovenijuBudi malo realan.
adisice je napisao/la:pa šta vi hoćete tele najbolji od naši igrača
ma preslab je brate znam i ja...al necemo radi jedne utakmice sudit nek probava,nece svijet propast,pripremna jeMT3 je napisao/la:ma sta ga branis koji djavo UZAS kako igra on ali i citav nas tim ne znamo slobodno bacanje pogoditimirzatele je napisao/la:sta vam je ljudi..pa covjek nam je glavni igrac,pogledajte koliko faula je na njemu nacinjeno,tek su prve utakmice normalno da probava sut..ne ide,ne ide..polako
Mirza se nista nije popravio on i dalje po svom suta trojke sa 20 metara u pm![]()
![]()
![]()
Nije Aco ono djaba pricao da Mirza hoce sve sam...
naravno, ne pratim nesto kosarku, ali kolko sam do sada pratio po meni je ovo najgora slovenija sto sam ikad gledo, ljudi smijesno izgledaju, za nas necu ni da govorim, sto covjek rece ispod svakog prosjekaLenBias je napisao/la:realan je, rezultat to pokazuje bar sto se tice ove utakmiceiskratel je napisao/la:barbarez je napisao/la:realno je da mi igramo samo 10 % kvalitetnije ,a igramo ispod svakog prosjeka ,glat bi dobili ovu slovenijuBudi malo realan.
Trezeguet17 je napisao/la:**** majku dok su reklame stream radi savršeno
Mirza 6 poena, 6 skokova i 2 asist na njemu napravljeno 4 faula i sut mu je 2-6 a slobodna 1-2 sasvim solidno na poceetku priprema a u igri je proveo 18 minVolvic je napisao/la:adisice je napisao/la:pa šta vi hoćete tele najbolji od naši igrača
brate mili, koju tekmu ti gledas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.