NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoff 2011
LeBron je najbolji igrac svih vremena, najveci sportista svih vremena, bez mana. Takav se nece vise rodit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Izvini, ali ja sam video nesto drugo. Jamesa itekako udvajaju protivnici.BIHfan je napisao/la: Jok eto sigurno bi smio uletit u reket da ga ceka Rodman tu, koji igra sve samo ne korektno.![]()
James bi i u ovoj seriji protiv Bullsa bio zatvoren da je igrao za Cavse i da nije imao pomoc Bosha i Wade-a.![]()
Jamesa ne cuvaju 2 igraca, kao Jordana 3 igraca. Jordan bi Jamesa 11-0 u basketu pobjedio druze.
Drugo, kad bi James cuvao nekog npr. Jordana, sa handcheckingom, koliko bi MJ mogao da mu ubaci i kakav bi % imao?
Jesi li razmisljao na tu temu? Ovo za 11-0 na basketu, ne zelim da komentarisem. Ispratio sam cele 90e u NBA i odgledao cudo utakmica i ne bih rekao da je to iole blizu pravoj razlici kvaliteta izmedju MJa i LbJa.
Magica, tvoje sam komentare do sada onako pratio sa velikim zanimanjem jer si djelovao dosta realno sto je veoma NEREALNO za ovakav forum. Medjutim, nakon sto citam sve ovo sto sada pises na ovu temu, pitam se je li citam istog covjeka ? Je li zaista usporedujes Michaela sa Jamesom ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Netacno. On je samo kosarkas sa najboljim fizikalijama ikada i igra u vremenu kad se tako nesto trazi.BIHfan je napisao/la:LeBron je najbolji igrac svih vremena, najveci sportista svih vremena, bez mana. Takav se nece vise rodit.
Jesi kad cuo za Magica Johnsona?MaGiCa je napisao/la:Netacno. On je samo kosarkas sa najboljim fizikalijama ikada i igra u vremenu kad se tako nesto trazi.BIHfan je napisao/la:LeBron je najbolji igrac svih vremena, najveci sportista svih vremena, bez mana. Takav se nece vise rodit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pasa ovdje je rose bio usporeden sa jordanom steta sto nisi bio tu,da onaj rose sto mu treba 30 suteva za 25 poena ,pa sada i james kojem treba oko 20 suteva za te poene..Titova-Juga je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Izvini, ali ja sam video nesto drugo. Jamesa itekako udvajaju protivnici.BIHfan je napisao/la: Jok eto sigurno bi smio uletit u reket da ga ceka Rodman tu, koji igra sve samo ne korektno.![]()
James bi i u ovoj seriji protiv Bullsa bio zatvoren da je igrao za Cavse i da nije imao pomoc Bosha i Wade-a.![]()
Jamesa ne cuvaju 2 igraca, kao Jordana 3 igraca. Jordan bi Jamesa 11-0 u basketu pobjedio druze.
Drugo, kad bi James cuvao nekog npr. Jordana, sa handcheckingom, koliko bi MJ mogao da mu ubaci i kakav bi % imao?
Jesi li razmisljao na tu temu? Ovo za 11-0 na basketu, ne zelim da komentarisem. Ispratio sam cele 90e u NBA i odgledao cudo utakmica i ne bih rekao da je to iole blizu pravoj razlici kvaliteta izmedju MJa i LbJa.
Magica, tvoje sam komentare do sada onako pratio sa velikim zanimanjem jer si djelovao dosta realno sto je veoma NEREALNO za ovakav forum. Medjutim, nakon sto citam sve ovo sto sada pises na ovu temu, pitam se je li citam istog covjeka ? Je li zaista usporedujes Michaela sa Jamesom ?!
Titova-Juga je napisao/la: Magica, tvoje sam komentare do sada onako pratio sa velikim zanimanjem jer si djelovao dosta realno sto je veoma NEREALNO za ovakav forum. Medjutim, nakon sto citam sve ovo sto sada pises na ovu temu, pitam se je li citam istog covjeka ? Je li zaista usporedujes Michaela sa Jamesom ?!
Za mene je MJ najbolji ikada, bez konkurencije. A najblizi tome (od svih koji su ikada igrali basket) da se izjednaci sa njim ili ga eventualno pretekne je LbJ. S tim u vezi, zasto da se ne porede igraci? Ne vidim nista cudno u tome.
P.S. Odgovori na pp koju tih poslah.
BIHfan je napisao/la:Jesi kad cuo za Magica Johnsona?MaGiCa je napisao/la:Netacno. On je samo kosarkas sa najboljim fizikalijama ikada i igra u vremenu kad se tako nesto trazi.BIHfan je napisao/la:LeBron je najbolji igrac svih vremena, najveci sportista svih vremena, bez mana. Takav se nece vise rodit.
nema magic sanse protiv jamesa,jedini sto je bio bolji je jordan ,ali james ima jos da igra.
magic je imao pas igru,to je to....imao je oko sebe zvijezde..
sut prosjecan,dosao je u vrijeme kada nije bilo bas onoga sto je on,pokazao a to je malo show biznisa na terenu.
Koje si ti godiste decko?BIHfan je napisao/la:Jesi kad cuo za Magica Johnsona?MaGiCa je napisao/la:Netacno. On je samo kosarkas sa najboljim fizikalijama ikada i igra u vremenu kad se tako nesto trazi.BIHfan je napisao/la:LeBron je najbolji igrac svih vremena, najveci sportista svih vremena, bez mana. Takav se nece vise rodit.
Vidim da me potcenjujes, pa rekoh da nemas mozda 40ak godina i da nisi ispratio i Jabbara mozda?
Magic je bio cudo od igraca, ali se njegove fizikalije ne mogu u istu recenicu staviti sa LbJovim.
Istina je da je to bio najcerebralniji igrac ikada uz Pete-a Maravicha, ali fizicki nije bio na tom nivou MJa i Jamesa.
magic nema sanse sa jameson ama nikakve i sam kaze da je james bolji i brzi i sve...jordan,kobe ,james!!BIHfan je napisao/la:Jesi kad cuo za Magica Johnsona?MaGiCa je napisao/la:Netacno. On je samo kosarkas sa najboljim fizikalijama ikada i igra u vremenu kad se tako nesto trazi.BIHfan je napisao/la:LeBron je najbolji igrac svih vremena, najveci sportista svih vremena, bez mana. Takav se nece vise rodit.
- Titova-Juga
- Kontakt:
doe78 je napisao/la:
Pasa ovdje je rose bio usporeden sa jordanom steta sto nisi bio tu,da onaj rose sto mu treba 30 suteva za 25 poena ,pa sada i james kojem treba oko 20 suteva za te poene..
Ja sam ovdje citao neke slicne karakteristike Rose sa Jordanom, koji svakako ima.
To nikako ne moze i ne smije znaciti da ga se usporeduje sa #23.
Rose nikada nece biti Michael Jordan, niti ce to biti LeBron iako je od sviju uz Kobija najblize tome,
ali ono sto Jordana odvaja od svih njih je vrijeme u kojem je igrao.
Ovi malo stariji sto su gledali kosarku u pocetcima devedesetih znaju da su tada centri bili najdominantniji u ligi i setali su reketom kada su htjeli i koliko su to htjeli. Stvari koje se danas sviraju kao faulovi, prije su bili zvani Dobra Odbrana. Postavio je neko jedan kratak isjecak iz utakmice sinoc LeBrona u ulozi holywoodskog glumca na kosarkaskom parketu, sramota za nekoga ko treba da bude primjer mladjima. Ne jer su igrali protiv Chicaga kojeg sam veliki navijac, nego jer to doticni cesto radi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Samo za Rosetardse:
Rose shot 6.3 percent from the floor in the series when defended by James, lowest among any player that defended him on five or more plays.

Rose shot 6.3 percent from the floor in the series when defended by James, lowest among any player that defended him on five or more plays.

Znaci LBJ ce kad zavrsi karijeru sigurno imati jedno 8 prstenova i prestice Jordana, prestice i Jabbara na vjecnoj listi najboljih strijelaca. Ma KING je najbolji.
[youtube][/youtube]
Da se malo podjestimo KINGOVIH rijeci.
[youtube][/youtube]
KONGtards ko je ovdje uopste spominjao Rose-a osim tebe. Mi ovdje pricamo i Jordanu i Jamesu KINGu The Best.MaGiCa je napisao/la:Samo za Rosetardse:
![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa morao sam malo da pokazem kako King igra odbranu i kako se MVP slavno snalazi u igri protiv iste.BIHfan je napisao/la:Znaci LBJ ce kad zavrsi karijeru sigurno imati jedno 8 prstenova i prestice Jordana, prestice i Jabbara na vjecnoj listi najboljih strijelaca. Ma KING je najbolji.
[youtube][/youtube]
KONGtards ko je ovdje uopste spominjao Rose-a osim tebe. Mi ovdje pricamo i Jordanu i Jamesu KINGu The Best.MaGiCa je napisao/la:Samo za Rosetardse:
![]()

Ne znam da li ce i koliko titula uzeti James, ali ima potencijal da uradi mnogo.
Glede poena, da je ostao u Cavsima, sigurno bi nadmasio MJa i verovatno ugrozio Malone-a i Jabbara. Ali posto nije ostao i posto ne uzima 30 suteva, poput nekih, vec deli sa jos jednim extra igracem - jako tesko. Videcemo.
Hollywood is limit !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tako se ne piseBIHfan je napisao/la:Hollywood is limit !
[youtube][/youtube]
Sky is the limit!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]MaGiCa je napisao/la:Tako se ne piseBIHfan je napisao/la:Hollywood is limit !
[youtube][/youtube]
Sky is the limit!
[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Zalosno sto se javljaju neki kojima je Jordan ubijao ekipe pa porede covjeka s 0 titula s najvecim ikad,pa to je uvreda i za Magica i Birda,Wilta i ostale velikane tek ih tako isbrisat i stavit nekog koje otisao Wade-u na noge da osvoji titulu.To je mozda i prvi put da covjek MVP lige ide drugom i jos dovedu 3 da bi osvojili nesta.Nikad u istoriji lige nisu iz top 15 bila 3 igraca u istoj ekipi.Evo samo ne trenutak da zamislimo seriju protiv Bullsa bez Wade ili s Wadeom a bez Boshha da li bi ta velicina prosla dalje.
Rose je dijete 22g vi ga poredite sJamesom to je smijesno,poredite vi njeg s Jamesom iz trece sezone u ligi jer jedino to je posteno.A danasnjeg Jamesa cemo poredit s Roseom kad provede u ligi 8 sezona,jer ovo je 8 koliko se sjecam.
Nesto se ne sjecam da sam Jamesa vidio na centru dok je Magic to znao fenomenalno odradit.
Rose je dijete 22g vi ga poredite sJamesom to je smijesno,poredite vi njeg s Jamesom iz trece sezone u ligi jer jedino to je posteno.A danasnjeg Jamesa cemo poredit s Roseom kad provede u ligi 8 sezona,jer ovo je 8 koliko se sjecam.
Nesto se ne sjecam da sam Jamesa vidio na centru dok je Magic to znao fenomenalno odradit.
Zalosno je sto neki vode racuna o pravopisu tek kad ih se xyz puta opomene.
Zalosno je i to kad se najdominantniji igrac danasnjice naziva raznim imenima, od strane istih tih.
Zalosno je kad se tardise, bez trunke kritickog stava.
Zalosno je kad se neko osudjuje, samo zasto sto je promenio klub. Nije on sam sebe izabrao na draftu.
Zalosno je kad se ne pokusava realno sagledati situacija, vec se neracionalno brane ideje, koje je nemoguce odbraniti.
Zalosno je nedozvoliti nekome da misli drugacije.
Zalosno je kad se sa nekim "pozdravis", a onda uleces u raspravu.
Mnogo toga ovde je zalosno.
Zalosno je i to kad se najdominantniji igrac danasnjice naziva raznim imenima, od strane istih tih.
Zalosno je kad se neko osudjuje, samo zasto sto je promenio klub. Nije on sam sebe izabrao na draftu.
Zalosno je kad se ne pokusava realno sagledati situacija, vec se neracionalno brane ideje, koje je nemoguce odbraniti.

Nije tema "napisi nesto o sebi".MaGiCa je napisao/la:Zalosno je sto neki vode racuna o pravopisu tek kad ih se xyz puta opomene.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Presao si me kao svinja raskrsnicu u Atini.BIHfan je napisao/la:Nije tema "napisi nesto o sebi".MaGiCa je napisao/la:Zalosno je sto neki vode racuna o pravopisu tek kad ih se xyz puta opomene.
Rosetardizmu izgleda da nema kraja. Nije ni cudo, kad je forum pun klinaca od plafon 20 godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.