Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
vratio bih se ja u 3-5-2 bez obzira što nema Chiellinia...
Buffon-Bonucci-De Rossi-Barzagli-Balzaretti-?-Motta-Marchisio-Pirlo-Cassano-Balotelli
ili
Buffon-Barzagli-Bonucci-Ogbonna-Balzaretti-?-De Rossi-Marchisio-Pirlo-Cassano-Balotelli
desno stvarno ne znam koga staviti...šteta što nema Pepea..on je mogao i beka poigrati..
ključno je i da Cesare na vrijeme radi izmjene...mora paziti na svježinu igrača...
Buffon-Bonucci-De Rossi-Barzagli-Balzaretti-?-Motta-Marchisio-Pirlo-Cassano-Balotelli
ili
Buffon-Barzagli-Bonucci-Ogbonna-Balzaretti-?-De Rossi-Marchisio-Pirlo-Cassano-Balotelli
desno stvarno ne znam koga staviti...šteta što nema Pepea..on je mogao i beka poigrati..
ključno je i da Cesare na vrijeme radi izmjene...mora paziti na svježinu igrača...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ako će igrati 3-5-2, desno će igrati Maggio jer je uigraniji na toj poziciji od Abatea.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Au, Marchisio igra protiv svog uzora Gerrarda, bit će zanimljivo. 
Dodatna motivacija za njega ako ništa.

Dodatna motivacija za njega ako ništa.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 19 jun 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
znaci igramo protiv zescih sirovina (osim gerrada i runija) u 1/4 finalu, po meni bolje nego protiv francuza. samo se nadam da ce balo biti normalan i da nece igrati casano, on fakat nema sta traziti u ovakvoj tekmi, em nije spreman, em je u ocajnoj formi
nema potpisa
Ako ne bude Chiellinija, strah me je samo Carrolla i Walcotta(ako bude spreman), ako im bude igrala ova ista postava kao protiv Ukraine, prolazi Italija 100%, ni Welbeck ni Rooney nisu fizicki dovoljno jaki da se nose sa ni jednim od Italijanskih štopera, al' Carroll je sirovina mrtva, jak k'o zemlja... A Walcotta tesko ko moze stici u italija, ako je 100% spreman, možda Abate, za Maggia nisam siguran. A da sam Cesare počeo bih sa Ballom i Giovincom od prve.
Naravno 3-5-2 bez obzira na Chiellinija, jer je De Rossi pokazao da već pravo dobro zna igrat' na toj poziciji, a Bonucci i Barza su takođe uigrani za nju. U sredinu bi Pirla, Marchisio, Nocerino/Motta, i Abate i Giach po stranama, a isto tako ne vidim problem da odigra Giovinca na poziciju Giacherrinia i Cassano i Ballo u napadu.
I naravno Sirigu na golu. Lol.
Naravno 3-5-2 bez obzira na Chiellinija, jer je De Rossi pokazao da već pravo dobro zna igrat' na toj poziciji, a Bonucci i Barza su takođe uigrani za nju. U sredinu bi Pirla, Marchisio, Nocerino/Motta, i Abate i Giach po stranama, a isto tako ne vidim problem da odigra Giovinca na poziciju Giacherrinia i Cassano i Ballo u napadu.
I naravno Sirigu na golu. Lol.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ako izbace ostrvsku stoku u 1/4 finalu, nosit cu avatar junaka susreta dok mi ne dosadi 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zar navijači Arsenala ne navijaju za Francusku, na stranu sada o vidovitosti?!AllGunsBlazing je napisao/la:I to je kraj za Italijansku reprezentaciju na Euru.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Puma je napisao/la:Ako izbace ostrvsku stoku u 1/4 finalu, nosit cu avatar junaka susreta dok mi ne dosadi

Stavi odmah

Support Velez, It's logical! ★
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj jel sad ovo znaci da ja navijam za Englesku? Ne navijam ni za koga, ali eto Englezi su mi drazi(zbog 2 Arsenalova igraca, i jos Jacka koji ce igrati). A nije to vidovitost, jednostavno Italija ovdje zavrsava svoj put, osim ako ne budu opet penali.Oxygen je napisao/la:Zar navijači Arsenala ne navijaju za Francusku, na stranu sada o vidovitosti?!AllGunsBlazing je napisao/la:I to je kraj za Italijansku reprezentaciju na Euru.
Celik!3,2,2.
- delpiero20
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da Italija sad ide na Spaniju..
Ovakva Engleska nema sanse protiv Italije, a i danas su imali vise srece nego znanja...
Ovakva Engleska nema sanse protiv Italije, a i danas su imali vise srece nego znanja...
Ako se vodimo logikom navijača Hrvatske reprezentacije, ovdje je bilo i povoda za penal zbog ovog povlačenja dresa.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ballonja![]()
![]()

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Nisam bas puno pratio talijansku ligu ove godine pa su mi promakle neke stvari. Sta je A. Gilardinom, jel igrao, jel bio povrijedjen, jel bio u formi? Jel bio u kombinacijama za reprezentaciju?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Gilardino ti je u Genovi(došao u januaru) ali mogao bi napustiti tu Genovu...odigrao solidan broj tekmi ove sezone..postizao je i neke golove(6+1 Coppa) i imao je solidan broj asistencija(7)...niej bio na širem spisku Cesare Prandellia...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Steta, po meni on nije bio los igrac i mozda je trebao biti pozvan u repku. Eh da je sad Italiji onaj stari Vieri...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
-
- Kontakt:

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

ovo ce Balotelli da 'uvali' divljim, ostrvskim, kolonijalnim zlotvorima

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a Bonuci se izgleda po direktivi ne odvaja od njeg, ko nadzornik hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balavotelle ili Retardelli su mu prilicniji za prezime.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.