Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vendeta87
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la vendeta87 » 10 jan 2012, 00:31

Principatus je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
Salihovic je jedan od najbrzih, ako ne cak najbrzi igrac u Hoffenheimu.
A oni bas nemaju spor kadar.

Nedavno su u jednoj utakmici mjerili brzinu i objavili podatke, Salihovic je bio najbrzi sprinter.
Citao sam na Hoffenheim forumu, neda mi se traziti
.
Citao sa i ja to isto i pored toga ima najvise kontakata s loptom, tacnih paseva i pretrcanih kilometara po tekmi, jednostavno covjek se ubio za pozicije ljevog defanzivnog veznog tj. kreatora igre.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jan 2012, 00:35

Zahirovic ili Hadzic pored Salihovica na DM. To bi bila interesantna opcija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2012, 00:42

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom.
Nemogu sam sebi da vjeruje. Al evo priv tvoj post koji ima smisla i sa kojim se u potpunosti slazem.
Velis ''priv'',ti da bogdo da budes imao ''priv'' :mrgreen: .Cisto sumnjam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 jan 2012, 00:43

da se bogdo sportsport pita svi nasi igraci bi igrali po najjacim evropskim klubovima, ali nazalost ne pitaju se ni sekunde
15.10 - 15.06 ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jan 2012, 00:53

Principatus je napisao/la:Zahirovic ili Hadzic pored Salihovica na DM. To bi bila interesantna opcija.
Isto razmišljamo. :mrgreen: Pretpostavljam da i naprijed Pjanića zamišljaš? :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 jan 2012, 01:37

Arnelinho je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Zahirovic ili Hadzic pored Salihovica na DM. To bi bila interesantna opcija.
da

---------Dzeko
Lulic----Pjanic---Visca
--Salihovic--Zahirovic
Papac-Hadzic-Spahic--Mujdza
--------Begovic

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 10 jan 2012, 01:39

realno salihovic je vrhunski igrac i moe igrati za man u...po cemu su fletcher park gibson itd bolji od njega...taj covjek je masina....sto se krila tice, ako nemas brza krila onda igras 442 sa dijamantom....

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 10 jan 2012, 01:42

gruezi je napisao/la:realno salihovic je vrhunski igrac i moe igrati za man u...po cemu su fletcher park gibson itd bolji od njega...taj covjek je masina....sto se krila tice, ako nemas brza krila onda igras 442 sa dijamantom....
sad imamo krila: Visca, Stevanovic,..

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 10 jan 2012, 02:00

@TKC

Šta god ko pričao, ta ekipa je stvarno jaka. Uh kako dobro izgleda. ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 jan 2012, 02:04

TKC je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
da

---------Dzeko
Lulic----Pjanic---Visca
--Salihovic--Zahirovic
Papac-Hadzic-Spahic--Mujdza
--------Begovic
Jako jako mocna postavka , nadam se da je Visca napredovao toliko koliko se pise o njemu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 jan 2012, 02:15

Jes da nije tema. Al ja mislim da ce Visca biti jedan od boljih igraca u repci. Gledao sam ga par puta u IBB, bas sam postavio video ne tako davno ali su ga skinuli sa youtube, tu tekmu je mogao imati 4-5 asistencija, samo tako je ubacivao sa desne strane a ovi njegovi masili ludo. On je tip igraca sto nam treba, ima "kratke jake noge :mrgreen: :" ono tipa robben, brz, zna sa loptom. Normalno treba mu prakse, mozda da ga Felix uzmi da to izbrusi do j`aja.
@TKC
odlicna postava..
jos mozemo izbaciti zahirovica i staviti Vedu naprijed kad igramo protiv slabijeg protivnika.
Jaka je ta odbrana. Vidjecemo sta ce biti sa Cocom, Zukanovicem i Bicakcicem do jeseni.. Mozda Sudic ako se vrati.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 10 jan 2012, 05:14

Cincinnatus je napisao/la:Nasi igraci ce uvjiek biti u drugom planu, dok god BiH se ne plasira na veliko takmicenja kao nase komsije. Dzeko, Pjana, i Lula su malo promjenili tu sliku, ali tako je.
Upravo tako, gubicemo milione ko grci dok nesto ne napravimo na visem nivou.

I otkud odjednom ova prica o Visci?Najbrze,najbolje krilo koje imamo?
Sta to uradi Edin u ovih zadnjih nekoliko mjeseci pa odjednom u prvih 11?
Smiju se clancima i nekim smijesnim izjavama a vode se istim.

Da ne bude totalni offtopic, normalno da niko u unitedu nije ni cuo a kamo li je zainteresovan za Salihovica, nazalost.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2012, 05:53

malta071 je napisao/la:
Da ne bude totalni offtopic, normalno da niko u unitedu nije ni cuo a kamo li je zainteresovan za Salihovica, nazalost.
Kod nekih je normalno sto nije normalno.Momak godinama igra odlicno u BL trecoj po redu lige svijeta i jedan od najboljih izvodzaca slobodnih udaraca u BL.I eto ko biva nisu culi za njega,ljudi u Unitedu se bave zemljoradnjom pa nemaju vremena.Svakakvih gluposti,ali fakat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jan 2012, 08:40

harishp je napisao/la:Momak godinama igra odlicno u BL trecoj po redu lige svijeta i jedan od najboljih izvodzaca slobodnih udaraca u BL.I eto ko biva nisu culi za njega,ljudi u Unitedu se bave zemljoradnjom pa nemaju vremena.
:D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 10 jan 2012, 08:52

malta071 je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:Nasi igraci ce uvjiek biti u drugom planu, dok god BiH se ne plasira na veliko takmicenja kao nase komsije. Dzeko, Pjana, i Lula su malo promjenili tu sliku, ali tako je.
Upravo tako, gubicemo milione ko grci dok nesto ne napravimo na visem nivou.

I otkud odjednom ova prica o Visci?Najbrze,najbolje krilo koje imamo?
Sta to uradi Edin u ovih zadnjih nekoliko mjeseci pa odjednom u prvih 11?
Smiju se clancima i nekim smijesnim izjavama a vode se istim.

Da ne bude totalni offtopic, normalno da niko u unitedu nije ni cuo a kamo li je zainteresovan za Salihovica, nazalost
.
Da, mozda je to i nebitno. Ono sto je bitno ovdje je da su neki Engleski novinari napravili analizu ko bi mogao pojacati United, to sto se pominje ime Salihovica medju tih 5 nogometasa treba samo da bude jedno veliko priznanje za njega, a ne da svi redom kenjate na ovu vijest. Nedo bog da je neki Bosanski novinar napravio ovu analizu, vec bio visio objesen za muda u sred Sarajeva...

U prelaznim rokovima ima svega i svacega. Klubovi se interesuju za 100 igraca a uspiju dogovoriti transfer sa trojicom...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 jan 2012, 09:31

harishp je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pored trcanja potrebno je znati i igrati taj sport zvani fudbal.Zato vam ta prica,veze sa vezom.
Nemogu sam sebi da vjeruje. Al evo priv tvoj post koji ima smisla i sa kojim se u potpunosti slazem.
Velis ''priv'',ti da bogdo da budes imao ''priv'' :mrgreen: .Cisto sumnjam.
Toje mi se greska potkrala zbog iznenadjenosti, jbg, nisam mogao vjerovati da i ti mozes nesto pametno napisati al izgleda da je to samo bio izuzetak od pravila.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jan 2012, 09:47

@Vendo ti nemozes ni u izuzetku pravila to uciniti.Jer se kod tebe vazda greske potkradaju,ali fakat.Felericno od pocetka do kraja :mrgreen:
Nego ima li jos strucnjaka da koju prozbore o brzini ili nepoznavanju Salihage.
Ta ce Salihaga kloc :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 10 jan 2012, 10:42

RKO je napisao/la:
Feudalac je napisao/la:SAMO NE U SCUMOVCE ! 8-) Bilo bi mi drago radi Seje,zasluzio je to!Ali zaista ne bi volio da moram navijati protiv jos jednog naseg reprezentativca....inace,moja malenkost navija za Liverpool(ako je bitno uopste).
Ne sikiraj se nije Sejo znao da ti navijas za Liverpul. Sad kad je procitao odbio je da ide uopce u EPL i rekao da ce sve ucinuti da Edin takodjer napusti EPL jer ne igra za klub koji ti navijas

:lol: :lol: :lol:
Izgleda da se bacate na @Don Burzu i zelite stici popularnost na temi "Najsmjesniji postovi" al rano ti je jos,tek 11 godina.Bit ce vremena sinko. ;)

PS: Moram li napominjati da ti je nick jako zreo. :lol: Jel ti do stara da gledas kecere. :lol: :mrgreen: 8-)
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 jan 2012, 12:21

Edo_77 je napisao/la:Da, mozda je to i nebitno. Ono sto je bitno ovdje je da su neki Engleski novinari napravili analizu ko bi mogao pojacati United, to sto se pominje ime Salihovica medju tih 5 nogometasa treba samo da bude jedno veliko priznanje za njega, a ne da svi redom kenjate na ovu vijest. Nedo bog da je neki Bosanski novinar napravio ovu analizu, vec bio visio objesen za muda u sred Sarajeva...

U prelaznim rokovima ima svega i svacega. Klubovi se interesuju za 100 igraca a uspiju dogovoriti transfer sa trojicom...
ma u tom i jest fazon, clanak je napisao neki nadobudni americki freelance novinarcic. niti engleski novinari i mediji, niti je neka informacija iz uniteda. nasi su to prenijeli kao da je 50% gotova stvar, i jos se oslanjaju na engleske medije, a kad proguglas salihovica i manU izadje ti ovaj jedan clanak, i sve ostalo su ljudi koji pricaju o PESu.

vjerovatno su nasi reprezentativci poznati i vecim i manjim klubovima, pa postoje ljudi koji su placeni da znaju ko je ko i kakav je. ali ovakvu bombu baciti...
...

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 10 jan 2012, 18:06

Edo_77 je napisao/la:
Da, mozda je to i nebitno. Ono sto je bitno ovdje je da su neki Engleski novinari napravili analizu ko bi mogao pojacati United, to sto se pominje ime Salihovica medju tih 5 nogometasa treba samo da bude jedno veliko priznanje za njega, a ne da svi redom kenjate na ovu vijest. Nedo bog da je neki Bosanski novinar napravio ovu analizu, vec bio visio objesen za muda u sred Sarajeva...

Nigdje ja u svom postu ne napisah da Sejo nije dovoljno dobar za utd.
Vijest je necije misljenje, koje niko osim par fanatika na ovom forumu nece shvatiti ozbiljno.
Nisam bukvalno mislio, kao sto ste vi shvatili, kad sam rekao da nisu za njega culi, nego da sam uvjeren da nisu za njega zainteresovani.
Mozda drugi put, prije nego li tvoje patriotske emocije prorade razmislis malo kao prvo sta pise u clanku i pogledas ko ga je napisao.Onda razmislis kakve su sanse da se takvo nesto desi (a ako imalo poznajes utd i Fergusona i kakve igrace on dovodi bice ti jasno da od toga nema nista) pa tek onda napisi nesto iz svoje glave.
"Patriote" lupaju neke gluposti, napadaju realne forumase i kad za par dana nema nista od onog sto su branili tako slijepo prave se kao da se nista nije desilo.
Ovo za nase novinare necu ni da komentarisem.
Bolje procitati komentar dva puta, malo razmisliti o istome pa tek onda odgovarati.Mislim to je moj savjet da ne zavrsis sa 13000+ komentara a niko te ozbiljno ne shvata.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.