Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Panjina nista nije pokazala carrick mu poklonio gol i odma im najbolje pojacanjeAndres je napisao/la:ma Yaya je najbolje pojacanje citya.Covjek je zvjerka.jako mi je zao bilo kada je odlazio iz Barce.Ali eto bar pokazuje gdje je postao ovakva sila od igraca.
Pa šta ima mijenjati kad vode,da uvede džeku pa da prime 3 gola,ljudi ne igra se nogomet radi vas ovde na forumumarsovac je napisao/la:hocel ovo talijansko go*no sta mjenjati![]()
![]()
a kome ti cestitas na pobjedi, ko to navija za ovaj klubBluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi i nadam se da cete osvojiti FA cup...
Ko je to majke ti navijao za Chelsea(osim tamosnjih navijaca)dok ih nije preuzeo kako oni govore "tata Roman"..skyisthelimit je napisao/la:a kome ti cestitas na pobjedi, ko to navija za ovaj klubBluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi i nadam se da cete osvojiti FA cup...
Hvala i ja vama cestitam na vjerovatno osvojenoj tituli mislim da je danas presudila veca zelja i to sto su igraci Cityja ipak bili odmorniji.Zadnjih 5 minuta nisam mogao gledati mislio sam da ce te opet dati neki u sudijskoj nadoknadi.Come on you Cityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.Yaya majstore svaka ti cast........Rooney88 je napisao/la:Cestitke tevezito kako sam i obecao. Bili ste bolji i zasluzeno idete dalje.
Hvala ne cestitci valjda je red da osvojimo vise.A ti navijaj za za koga hoces a pusti druge da navijaju za koga zele.Arsenalisation je napisao/la:Ko je to majke ti navijao za Chelsea(osim tamosnjih navijaca)dok ih nije preuzeo kako oni govore "tata Roman"..skyisthelimit je napisao/la:a kome ti cestitas na pobjedi, ko to navija za ovaj klubBluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi i nadam se da cete osvojiti FA cup...
ja navijam za newcastle ali drago mi je za city stoo imaju para jer su razbili i sjebali "veliku četvorku" i jer ce neki ispasti ubrzo iz te "velike četvorke" liverpool je vec ispao....skyisthelimit je napisao/la:a kome ti cestitas na pobjedi, ko to navija za ovaj klubBluesForever je napisao/la:Čestitke na pobijedi i nadam se da cete osvojiti FA cup...