Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 feb 2009, 20:12

anlayan je napisao/la:ma ova tema treba da se zatvori...ma nalupacemo ih 3:0 ako Bog da :)

svaka ti čast...unesi malo optimizma na ovu temu :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 02 feb 2009, 23:27

OPET nam neki levati sude??

MORAJU li samo nama UVIJEK da sude neki Rusi,Grci,Kiprani????

Ovo se samo nama moze desiti..jer niko od kretena iz saveza nikada nije trazio izuzece nekog od ovih levata!

Znaci imamo Belgiju +pojacanu onim Brazilcem a i sudije PROTIV nas -ko da gledam!

Nasi bi fakat trebali samo DA IGRAJU i bez obzira na sve sudijske odluke da DISCIPLINOVANO odigraju tekmu i sedam(a ne 4!)Rusla suca nam nista ne mogu.Samo da nam ne iskljuci nekoga radi"reakcije"odmah na pocetku....Nadat se najboljem ako Bog da...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 feb 2009, 00:40

edinko je napisao/la:OPET nam neki levati sude??

MORAJU li samo nama UVIJEK da sude neki Rusi,Grci,Kiprani????

Ovo se samo nama moze desiti..jer niko od kretena iz saveza nikada nije trazio izuzece nekog od ovih levata!

Znaci imamo Belgiju +pojacanu onim Brazilcem a i sudije PROTIV nas -ko da gledam!

Nasi bi fakat trebali samo DA IGRAJU i bez obzira na sve sudijske odluke da DISCIPLINOVANO odigraju tekmu i sedam(a ne 4!)Rusla suca nam nista ne mogu.Samo da nam ne iskljuci nekoga radi"reakcije"odmah na pocetku....Nadat se najboljem ako Bog da...
Ova vijest mene uopste ne cudi. FIFA i UEFA na celo sa sudijama uvijek pokusaju da pokradu "male zemlje" kako se te drzave nebi nikad plasirale na SP ili EP. Kad bi se Bosna plasirala umjesto Turske pa cak i Belgije, FIFA bi izgubila mnogo para. :|

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2009, 01:42

Sudije Rusi, delegat Zidov, bolje je i ne ici u Belgiju. One retardi iz NSBIH ne znaju zatraziti bolje sudije ili se protiviti odluci, ah ja ja zaboravio njima odgovara jer mogu poslije govoriti sudije krive.
Imamo kavlitet i mozemo pobjediti i Beligiju i sudce.

Sta mene cudi da je skoro dva mjeseca prije odredjen sudija, ja kako znam da u praviliniku FIFE i UEFE pise da sudije nekog meca moze biti odredjen tek pet dana prije meca. Da ne bi doslo da namjestanja utakmica i mutnih radnji, Volio bi znati od kud sportsport. ba ova informacija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 feb 2009, 01:55

amerosm je napisao/la:Sudije Rusi, delegat Zidov, bolje je i ne ici u Belgiju. One retardi iz NSBIH ne znaju zatraziti bolje sudije ili se protiviti odluci, ah ja ja zaboravio njima odgovara jer mogu poslije govoriti sudije krive.
Imamo kavlitet i mozemo pobjediti i Beligiju i sudce.

Sta mene cudi da je skoro dva mjeseca prije odredjen sudija, ja kako znam da u praviliniku FIFE i UEFE pise da sudije nekog meca moze biti odredjen tek pet dana prije meca. Da ne bi doslo da namjestanja utakmica i mutnih radnji, Volio bi znati od kud sportsport. ba ova informacija.
Obicno UEFA odlucuje ko ce suditi koju utakmicu a ne NSBIH. Savez moze samo podnijeti zalbu da sudija bude promljenjen i to je to. U svakom slucaju ako je ova vijest tacna onda je ovo zaista jos jedan sok za nas tim. Nekako nas stalno prate ove sudijske nepravde. Ne samo u fudbalu vec u svim sportovima.

ciko
Kontakt:

Post Postao/la ciko » 03 feb 2009, 03:25

Sve Je To Okej.. Samo Mozemoli Stvarno Ocekivati Rezultat..kad nam Tako Lijepo Rade sa Repkom :| imamo jak test uoci Belgije :oops:
Narucuju i Dobijaju iz NSBiH 1020ulaznica karata za Mec.Bel-BiH.ok lijepo...samo koliko ce Tih isti Karata Biti Vraceno u Belgijski Savez.Ja Bih Volijo Da je Ekonomija Jaka i Da se Pici Bez Viza..imali 1000.iz BiH Sto je u Mogucnosti.a Fudbal je Samo Naj Vaznija Sporedna Stvar u Zivotu.
Zna Gospoda Nasa iz NSBiH Sta i Sto Radi.To Su Uradili Samo Da Ljudi iz Dijaspore imaju Manje Sanse i Manju Mogucnost Da Dodje do Ulaznica za Tekmu :cry: ali Nabavit Cemo ih Kao Belgijanci,Holandjani,Nijemci,Danci,Svedi.
kad Nam Netko Oduzima Pravo. Zato Sto Nam Nije Svejedno Sta Se i Kako Radi :oops:
Gospodo Kriminalci Pripremite se Za Jos Jednu Masnu Kaznu,Uzalud Vam Trud.Mi Cemo Biti u Crystal Areni.ako Nas Ne Zelite Kao Bosance i Hecegovce Mi Cemo Uci Kao Stranci A Mi Znamo Tko Smo i Sta Smo!

Jednom Prilikom Rece ZeljkoKomsic..Nemoze Meni Dodik Ogaditi BiH Onoliko Koliko je Volim.
ee!Moj Zeljko Netre´ba Nama Dodik Kad imamo Nasih Go . . na! :cry: i Bivsih Udbasa...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 feb 2009, 04:05

Ma, 1060 ulaznica nije NISTA! Iskreno se nadam da ce nasi navijaci moci kupiti karte na nekom drugom mjestu kako bi dosli u sto vecem broju u Genku.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 03 feb 2009, 14:45

jos nam belaj treba na utakmici i to je to...u slucaju baklji kao u norveskoj,utakmica ce se prekinuti u belgijsku korist 3:0.zato vjerni i iskreni navijaci koji budete na tekmi nedajte baklje da se pale...udri ga po glavi odmah i gurni mu je u usta seljacka...eto toliko...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2009, 15:16

ciko je napisao/la:Sve Je To Okej.. Samo Mozemoli Stvarno Ocekivati Rezultat..kad nam Tako Lijepo Rade sa Repkom :| imamo jak test uoci Belgije :oops:
Narucuju i Dobijaju iz NSBiH 1020ulaznica karata za Mec.Bel-BiH.ok lijepo...samo koliko ce Tih isti Karata Biti Vraceno u Belgijski Savez.Ja Bih Volijo Da je Ekonomija Jaka i Da se Pici Bez Viza..imali 1000.iz BiH Sto je u Mogucnosti.a Fudbal je Samo Naj Vaznija Sporedna Stvar u Zivotu.
Zna Gospoda Nasa iz NSBiH Sta i Sto Radi.To Su Uradili Samo Da Ljudi iz Dijaspore imaju Manje Sanse i Manju Mogucnost Da Dodje do Ulaznica za Tekmu :cry: ali Nabavit Cemo ih Kao Belgijanci,Holandjani,Nijemci,Danci,Svedi.
kad Nam Netko Oduzima Pravo. Zato Sto Nam Nije Svejedno Sta Se i Kako Radi :oops:
Gospodo Kriminalci Pripremite se Za Jos Jednu Masnu Kaznu,Uzalud Vam Trud.Mi Cemo Biti u Crystal Areni.ako Nas Ne Zelite Kao Bosance i Hecegovce Mi Cemo Uci Kao Stranci A Mi Znamo Tko Smo i Sta Smo!

Jednom Prilikom Rece ZeljkoKomsic..Nemoze Meni Dodik Ogaditi BiH Onoliko Koliko je Volim.
ee!Moj Zeljko Netre´ba Nama Dodik Kad imamo Nasih Go . . na! :cry: i Bivsih Udbasa...
I ti mi neki Bosanac i Hercegovac koji hoces da dodjes do ulaznica kao Svedjanin ili Nizozemac. Dosta je nama ovih patriota koji samo seru iz dijaspore i nama sole pamet sta trebamo raditi. Ovdje smo svi protiv tih ljudi u savezu, ali kad ti vec prijetis da ces bacati baklje onda to bacaj kao Svedanin ili Nizozemac, a ne kao Bosanac, jer ja ne zelim da neko ima ruznu sliku o meni i mojim sugradjanima kada odem u jednu drugu zemlju (na odmor ili poslovno) zbog par kretena zvanih pod jednim imenom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 03 feb 2009, 16:26

Kako ce ko uci u stadion nema veze vazno je da navijamo kao civilizovani ljudi.Mozda i nije vazno ali reci cu i ja svoje misljenje o ovim sto spremaju vatromete.Nikakva baklja nas nece pomoci ali odmoci (hm itekako).U Genku je sve u nasim rukama.Mi jesmo svi protiv saveza ali pokazimo da smo za nasu reprezentaciju pustimo ih da igraju da lopta klizi po terenu nemojmo ih prekidati tamo nekim bakljama.Nista mi sa bakljama necemo uspjeti protiv saveza jer njih je birala politika a i politika nam je u g.......Jos jedno je nas problem mi Bosanci i Hercegovci volimo da se djelimo kao npr.Bosnjaci,Srbi,Hrvati,ostali pa onda dijaspora,pa domaci pa ova stranka pa ona itd itd budimo prvo LJUDI i navijajmo za nasu jedinu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.Pomozimo im jer nas trebaju a savez je najbolje ignorisati jer mislim da je o njima sve receno.pozdrav

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 17:29

Ma kakvi mi, kad bi nas bilo i 20 000 navijaca mi bi izgubili a pogotovo 1000 i nesto vise, nama jedino valja selektor, zgazit ce nas belgijanci, ja bi se sada potpisao da izgubimo 2 razlike

_BIH_
Kontakt:

Post Postao/la _BIH_ » 03 feb 2009, 18:06

pozivam one koji zele da nam se pridruze u navijanju na tekmi BIH BELGIJA mogu mi se javiti PM il na msn [email protected] za dogovor

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 18:10

a sta ce mo navijati kad nam budu trpali u mrezu, uzvikivat ce mo belgija da se ne sramotimo, pravit ce mo se da nismo bosanci na stadionu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 03 feb 2009, 18:12

dobricina je napisao/la:a sta ce mo navijati kad nam budu trpali u mrezu, uzvikivat ce mo belgija da se ne sramotimo, pravit ce mo se da nismo bosanci na stadionu
sto si toliki pesimista koji vrag pa nisu oni selekcija svijeta!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 03 feb 2009, 18:14

Ko ce kome trpati mrezu? de nepricaj gluposti. Ko da nikad nisi gledao takve utakmice. Tu se igra da se ne izgubi. Obje ekipe ce vise misliti na svoj gol nego na protivnicki. Belgijanci znaju ko su Dzeko,Misimovic,Salihovic,a i mi Boga mi znamo koje fellaini,kompany,sonck. Moguci rezultati 1:0 za Belgiju,0:0,i 0:1 za BiH.

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 03 feb 2009, 18:22

Pobjedice Bosna i Hercegovina 3:1.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 03 feb 2009, 18:26

Ammim je napisao/la:Pobjedice Bosna i Hercegovina 3:1.
napokon malo optimizma

dobricina
Kontakt:

Post Postao/la dobricina » 03 feb 2009, 18:26

majestic je napisao/la:Ko ce kome trpati mrezu? de nepricaj gluposti. Ko da nikad nisi gledao takve utakmice. Tu se igra da se ne izgubi. Obje ekipe ce vise misliti na svoj gol nego na protivnicki. Belgijanci znaju ko su Dzeko,Misimovic,Salihovic,a i mi Boga mi znamo koje fellaini,kompany,sonck. Moguci rezultati 1:0 za Belgiju,0:0,i 0:1 za BiH.
Neznam ( cuo sam od nasih novinara da postoje) ni ja ko su dzeko, misimovic i salihovic a da znaju belgijanci, jeli ta trojica igraju u realu, celziju, barseloni, pa da zna raja za njih, budimo realni,

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 03 feb 2009, 18:31

anlayan je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Pobjedice Bosna i Hercegovina 3:1.
napokon malo optimizma
Jarane nas je dosta optimista samo su se pojavili "stari"s novim nikovima pa pametuju.Ako nismo optimisti nebi ni isli u Belgiju.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 feb 2009, 19:00

Idemo u Genk bez straha,vjerujem i da sa ovakvom odbranom ako budemo igrali srcem mozemo da ne primimo vise od 1 gola,treba se boriti,Hrvati su dobra reprezentacija zato sto ljudi trce,bore se do smrti,vidjeli ste ih na EURO 2008 igraju srcem i bore se,zato i mi trebamo da se borimo i borimo,nepopustati,mozemo ih dobiti osjecam to.
Ono sto se dosad desilo pa Spanija nam ljudi nije mogla dati goool,dali iz ofsajda a kakvu smo to mi imali odbranu nikakva,Turska se izmucila protiv nas,a sad kobejagi Belgija ce nas pobjediti sa 3-0 govorite,pa stvarno se trebate pokriti usima vi koji tako mislite idemo do zadnje kapi krvi da pokazemo da Bosanci imaju najvece srce prema svojim momcima na terenu i da ne postoji iko jaci od nas,imali smo mnogo padova i vracali se,nista prognoza:
Belgija 1:2 BIH
BIH 3-2 Belgija
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.