NK Zvijezda Gradačac

Fatko
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Fatko » 12 apr 2010, 14:49

necko_gradacac je napisao/la:
Fatko je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:evo sad sam gledao izvjestaj sa utakmice posto nisam bio u mogucnosti da prisustvujem ovoj utakmice...i pitam se u drugom poluvremenu gdje nestadose nasi napadaci :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bili su oni tu samo sto neznaju dat gola neznam dalije napad dao iti jedan gol od ovih svih 6 pojacanja sto je stiglo znaci spalevic nevalja za 50 hiljada a dao nam je mislim 4 komada do sada a ovih 6 valja sad mislim da je logicnije da su njega doveli i zbog kvaliteta i financija pocinju me stvarno nervirati ta pojacanja :evil:
ni jedan jedini gol napadaci nasi nisu dali... nesto nevjerujem ni da ce dati ... al neka on drzi nase dijete na KLUPi yebo ga i kovacevic i stankovic i husic
i ja se neslazem da drzi vedu na klupi jer je bolji od ovih kako kazu pojacanja al malo sutra ali nisu doveli nikoga ko moze dati gol ma neka je iz tunguzije samo da zna vise neko od tog napada zabit odbrana je sad dobra prodanovic pun pogodak ali nemogu da vjerujem da su svih sest napadaca profulali koje su doveli al haj daje sad izborit opstanak pa slijedecu sezon mora se nesto poduzet uvezi tih pojacanja

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 apr 2010, 15:14

Ne treba biti nikakav strucnjak pa da bi se zakljucilo da je najlosiji dio Zvijezdine ekipe napad.Ova formacija Zvijezde sa 2 krilna i jednim spicem i sa ovim igracima nece dati gola do kraja prvenstva.Evo ucinka napadaca i krilnih igraca u sezoni:
Elvis Coric 2
Vedad Omeragic 1
Sasa Sest 1
Milan Kovacevic,Zlatko Djoric,Rajko Stankovic,Senad Husic,Sanel Sehric,Rasid Avdic,Samir Haznadar,Haris Beslija,Dragisa Lazic nemogu se vise svih sjetit dali su zajedno NULA GOLOVA.
Ovo je pravi razlog ovakvih Zvijezdinih rezultata gdje 12 napadacki orjentiranih igraca postigne zajedno 4 gola.Kada se sve sabere mi i odlicno stojimo na tabeli.Najveca snaga ove ekipe je trio u veznom redu Delic-Savic-Hamzic koji su zajedno dali 13 golova,te u odbrani Vasilic i Prodanovic te na golu Karic.Svakako da bi u nastavku prvenstva trebalo dati vise prostora za igru Vedi koji je sigurno bolji od svih ovih napadaca.
Mozda nebi bilo lose da nam u spicu igra neko iz odbrane kao sto radi Sloboda sa Joguncicem kada vec ovi nisu sposobni dati gol.
Eto bili su nam skupi Spalevic,Obuca itd a sada smo doveli spiceve koji su zajedno skuplji od njih a nemogu napravit sanse a kamoli da daju gol.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 12 apr 2010, 15:18

Bosanski zmaj je napisao/la:Ne treba biti nikakav strucnjak pa da bi se zakljucilo da je najlosiji dio Zvijezdine ekipe napad.Ova formacija Zvijezde sa 2 krilna i jednim spicem i sa ovim igracima nece dati gola do kraja prvenstva.Evo ucinka napadaca i krilnih igraca u sezoni:
Elvis Coric 2
Vedad Omeragic 1
Sasa Sest 1
Milan Kovacevic,Zlatko Djoric,Rajko Stankovic,Senad Husic,Sanel Sehric,Rasid Avdic,Samir Haznadar,Haris Beslija,Dragisa Lazic nemogu se vise svih sjetit dali su zajedno NULA GOLOVA.
Ovo je pravi razlog ovakvih Zvijezdinih rezultata gdje 12 napadacki orjentiranih igraca postigne zajedno 4 gola.Kada se sve sabere mi i odlicno stojimo na tabeli.Najveca snaga ove ekipe je trio u veznom redu Delic-Savic-Hamzic koji su zajedno dali 13 golova,te u odbrani Vasilic i Prodanovic te na golu Karic.Svakako da bi u nastavku prvenstva trebalo dati vise prostora za igru Vedi koji je sigurno bolji od svih ovih napadaca.
Mozda nebi bilo lose da nam u spicu igra neko iz odbrane kao sto radi Sloboda sa Joguncicem kada vec ovi nisu sposobni dati gol.
Eto bili su nam skupi Spalevic,Obuca itd a sada smo doveli spiceve koji su zajedno skuplji od njih a nemogu napravit sanse a kamoli da daju gol.
Ako odbrana uspješno odradi posao, makar neriješen rezultat je zagarantovan.
Nemojte plaho kritikovat, valja pobijedit Veleža inače je zahandrana situacija!
A đe da znam?!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 apr 2010, 16:02

Lako ćemo mi s Veležom, koji u Gradačac dolazi bez šest igrača (Čolić, Zaimović, Škaljić...). Osim toga, Ibraković razmišlja samo o derbiju protiv Zrinjskog koji se igra naredne srijede!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 12 apr 2010, 16:13

Bosanski zmaj je napisao/la:Ne treba biti nikakav strucnjak pa da bi se zakljucilo da je najlosiji dio Zvijezdine ekipe napad.Ova formacija Zvijezde sa 2 krilna i jednim spicem i sa ovim igracima nece dati gola do kraja prvenstva.Evo ucinka napadaca i krilnih igraca u sezoni:
Elvis Coric 2
Vedad Omeragic 1
Sasa Sest 1
ma neka on samo vedu stavi u spic i da mu da priliku proradit ce on :D prosle sezone nas nije iznevjerio
Nk Zvijezda

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 12 apr 2010, 17:55

MinistaR je napisao/la:Lako ćemo mi s Veležom, koji u Gradačac dolazi bez šest igrača (Čolić, Zaimović, Škaljić...). Osim toga, Ibraković razmišlja samo o derbiju protiv Zrinjskog koji se igra naredne srijede!
Malo ce prvotimaca otputovati u Gradacac jer cuva ih Ibraka za derbia a i ciste se kartoni namjerno ili ne ;)
Pisite 3 boda i ostanite nam tu gdje i jeste.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 apr 2010, 18:04

TNT je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Lako ćemo mi s Veležom, koji u Gradačac dolazi bez šest igrača (Čolić, Zaimović, Škaljić...). Osim toga, Ibraković razmišlja samo o derbiju protiv Zrinjskog koji se igra naredne srijede!
Malo ce prvotimaca otputovati u Gradacac jer cuva ih Ibraka za derbia a i ciste se kartoni namjerno ili ne ;)
To ti pričam čovječe. ;)

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 12 apr 2010, 18:27

Pozdrav navijacima Zvijezde.Dobijate nas 100%.Nama je sada jedino cilj dobiti one komsije. FORZA VELEZ !!!
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 12 apr 2010, 19:20

BICE GUSTO je napisao/la:Pozdrav navijacima Zvijezde.Dobijate nas 100%.Nama je sada jedino cilj dobiti one komsije. FORZA VELEZ !!!
Zaslužili smo da vas dobijemo, mi smo bili prošle godine korektni, red je i na vas, pozdrav svim Veležovcima!!!

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 12 apr 2010, 20:56

zmaj od b. je napisao/la:
BICE GUSTO je napisao/la:Pozdrav navijacima Zvijezde.Dobijate nas 100%.Nama je sada jedino cilj dobiti one komsije. FORZA VELEZ !!!
Zaslužili smo da vas dobijemo, mi smo bili prošle godine korektni, red je i na vas, pozdrav svim Veležovcima!!!
Potpuno se slazem.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 13 apr 2010, 09:14

i ja se nadam pobjedi stvar mislim da jednom moramo proradit.... a sto se tiče veleža to je klub i ako pobijedi u gradačcu on to i zaslužuje... nama neostaje ništa drug nego da molimo boga da oni **** smotani trojac proradi....

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 13 apr 2010, 12:39

MinistaR je napisao/la:
TNT je napisao/la:
To ti pričam čovječe. ;)
Nece vam Rodjeni zabiti noz u ledja sigurno.Pamte se neke stvari od ranije, pa i po cjenu da se neizadje u evropu.Da Bog da ostali u ligi, Zvijezda to zasluzuje!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 14 apr 2010, 01:55

Ma svaka vam čast Rođeni! Ma nek sam se, baš, oženio iz Hercegovine. Mada me herka zeza za Gradašnicu, kaže mi "...to se kod nas kaže jažva". Ne znam šta je jažva jarane!
A đe da znam?!

semir princ
Kontakt:

Post Postao/la semir princ » 14 apr 2010, 23:26

ma dobijamo velez 1000%,ako ne pobijedimo nismo za ove lige

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 15 apr 2010, 15:42

Navijaci Red dragonsi bi se trebali organizovati i dati podrsku nasim odbojkasicama koje sutra ili za dva dana igraju prvu finalnu utamicu protiv Jedinstva iz Brckog.Ipak je to najveci uspjeh samih odbojkasica a mozda i gradacackog sporta i zasluzile su svakako da ih se podrzi.Steta bi bilo da finalnu utakmicu igraju pred polupraznom dvoranom.Samo neznam kad tacno igraju.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 15 apr 2010, 16:34

Cuj Red Dragonsi,to neka nova navijacka skupina,zar vi niste Zmajevi

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 15 apr 2010, 17:14

Dzin je napisao/la:Cuj Red Dragonsi,to neka nova navijacka skupina,zar vi niste Zmajevi
Ko tebe sta pita, dosta te bilo na bhsocceru, i ovdje si dosao pametovati.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 apr 2010, 18:16

Dzin je napisao/la:Cuj Red Dragonsi,to neka nova navijacka skupina,zar vi niste Zmajevi
Ma šta će se tebi nepismenom iznositi koja je to skupina. Malo engleski riječnik u ruke, a to što si dosada nosio baci u smeće :lol:
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 15 apr 2010, 22:44

Bosanski zmaj je napisao/la:Navijaci Red dragonsi bi se trebali organizovati i dati podrsku nasim odbojkasicama koje sutra ili za dva dana igraju prvu finalnu utamicu protiv Jedinstva iz Brckog.Ipak je to najveci uspjeh samih odbojkasica a mozda i gradacackog sporta i zasluzile su svakako da ih se podrzi.Steta bi bilo da finalnu utakmicu igraju pred polupraznom dvoranom.Samo neznam kad tacno igraju.
Subota, 19 sati.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 16 apr 2010, 14:25

Sutra u nasem gradu dvije jako vazne utakmice nakon fudbalske protiv Veleza i finale zenske odbojke u 19 sati u skenderiji gdje ce ulaz biti besplatan.Tako da pozivam jos jednom navijace da dodju sutra u skenderiju i podrze nase odbojkasice i da napravimo odlicnu atmosferu jer su one to itekako zasluzile.Ipak to je uz ulazak fudbalera u PL,igranje rukometasa u Evropi najveci uspjeh gradacackog sporta.
Zato jos jednom SVI SUTRA U SKENDERIJU U 19 SATI.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.