FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 jul 2011, 17:49

28TAGOE je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Smorili su me opasno sa ovom zabranom gostovanja, ispali su dzukele i ovi nasi i njihovi...

Ma iskren da budem jasno mi je da oni ne smiju doći u Bg,ako ništa drugo onda ne bi smjeli nosit obilježja a samim time nebitni su kao grupa. Naravno kad su to skontali poslali su zahtjev da se igra bez gostujućih navijača,to je u svakom slučaju plus za Partizan,Grobara će dole biti.

Složio bih se sa tobom u dijelu da su mediji smorili,jer čitam danas na U92 sajtu kako će Partizan dočekati 25000 Balista,živ sam se ismejao njihov kop nikad nije brojao više od 1500. :lol: :lol: :lol:
Ne mislim na medije vec na upravu i onog bilmeza celavog Grubora, djubre bezobarno, Skendija je zahtevala da budu prisutni gostujuci navijaci dok su vi nasi magarci, MUP i UEFA zahtevali da bude bez gostujucih...Zapalili se da Bog da! A i da su dosli u Beograd, bili bi zasticeni ko beli medvedi, nebi niko mogao da im pridje...

Ja se i dalje nadam da cemo nekako moci da odemo tamo... :x

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 10 jul 2011, 17:51

Nuker Grubor je jedna velika 0. To svi znaju,ali što je najgore duh Bjekovića,Zečevića ,Babića je sveprisutanm,nažalost legenda kakva je Krstajić teško da će dugo ostati u Partizanu.

Što se tiče navijača koliko sam upoznat na stadionu će bit Grobara,to je ono što je sigurno,e sad nmg pričat o stvarima koje ne znam,a to je da li će se organizovano iz svih dijelova Srbije ići,ali svakako će Grobara biti. ;)
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2011, 18:14

28TAGOE je napisao/la:Devile ba znao sam ja da će na našoj temi počet anarhija ;) :) čovjek nam promjeni anketu,za koju se Stjepko borio ko niko nikad i nigdje. :lol: al ajd da vidimo šta široke narodne mase misle.

Nuker, jbg ta priča oko Kanavara je da bi se što više primjeraka prodalo,prazna priča,kad se nema pravih infoa onda se počne sa lažima. Hvala bogu u svakom slučaju da Fabio nije bio u planovima,jer takav nam igrač ne treba,to bi bilo čisto bacanje para.

Što se ostalog tiče ostala su još tri dana do velike premijere i nadam se da je ovaj tim sposoban ponoviti prošlogodišnji uspjeh u Evropi.
Ma ona anketa zastarila,sada je ova,pa onda vi oko septembra izaberite novu,kada se bude okvirno videlo sta narod misli. ;)

p.s Sreca pa ovaj put ne bi bilo "I da kupis Kanavara,cerka ti se s nama kara" :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 10 jul 2011, 18:22

Jel ovo anketa od prošle godine ? :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 10 jul 2011, 21:51

Iako i dalje naglašava da će rešenja na mestu štopera biti prinudna u prvom zvaničnom meču u novoj sezoni, trener Partizana veruje da je njegova ekipa spremna da ostvari cilj protiv šampiona Makedonije. Stanojević očekuje i veliku pomoć navijača.
Partizan je poražen u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred start u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali to nije obeshrabrilo trenera Stanojevića koji je generalno zadovoljan odrađenim pripremama.
''Probali smo juče neke stvari, videli šta je dobro, šta loše. Ja sam već ranije rekao da će biti oscilacija, jer smo praktično promenili ceo tim. Ali, ja sam zadovoljan svim urađenim do sada i mislim da spremni dočekujemo Škendiju'', istakao je Stanojević.
Ni posle sinoćnjeg meča sa Jagodinom nije jasno koje će rešenje na mestu štopera Stanojević odabrati. On ponovo naglašava da će svako od njih biti prinudno.
''Još uvek imamo prinudna rešenja koja sada uvežbavamo. Nije problem samo u štoperima, već i napad, jer napad počinje od njih četvorice. Ipak, juče smo bez obzira na poraz imali manje problema nego protiv Metalurga. Kad je u pitanju Luizao, ne mogu još ništa da kažem za njega, ni dobro, ni loše, još je rano za ocene'', objašnjava Stanojević.
Trener Partizana ne želi da se na bilo koji način bavi političkom pozadinom predstojećeg dvomeča sa Škendijom.
''Kad igram za svoj klub, meni je to iznad nacionalnog interesa. Svi mi mnogo volimo Partizan i to nam je najveća motivacija'', poručuje Stanojević.
On veruje da će crno-beli u prvom meču imati pravu podršku navijača, iako su na generalnoj probi kapije stadiona za njih bile zatvorene.
''Nismo želeli u prethodnim mečevima bilo šta da krijemo, čim smo dozvolili novinarima da nas gledaju. Jednostavno, cilj nam je bio da se navijači užele nas, kao i mi njih i da nam pomognu u što većem broju u meču sa Škendijom'', zaključio je trener Partizana.
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 11 jul 2011, 20:08

volim_srpsku je napisao/la:$ ? је $ " % се " ".$ " '.Јер на терену је " ? ? $.

- ? " ?? :lol:
Iako u Grubora nemam ni najmanje povjerenja,ova odluka teška srca to govorim je prava. Jednostavno imajući u vidu da UEFA jedva čeka i najmanji eksces da izbaci Partizana,koji ima tim za grupnu fazu evro takmičenja,bolje je spriječiti nego liječiti. Ovi tikvani nemaju šta izgubit,kad bi ih počeli derat u Skoplju namjerno bi izazvali incidente i normalno provokacije ne bi bile dopuštene,tu su i makedonci koji bi počeli se makljat s njima i onda šta ne daj bože kraj evro priče protiv nidje veze protivnika. Ovako smo sa te strane sigurniji.Grobara će svakako dole biti.
Što se njih tiče,koga je briga za njih. :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 11 jul 2011, 22:55

LJudi očekuje nas izuzetno teška utakmica. Značaj je veliki,treba shvatiti ozbiljno protivnika i u svakom trenutku znati šta se želi. Ne sumnjam u ekipu i pobedu,ali isto tako se nadam da bi mogli ostvariti dve pobede u ova dva meča jer smo dosta kvalitetniji.
Što se ostalih stvari tiče,još uvek ne vidim u programskoj šemi javnog emitera da će biti direktan prenos,mada ne sumnjam da će i to staviti kao i do sada,uostalom prvi ću biti na stadionu,ali ranije je bila praksa da emiteri nekoliko dana pre utakmice stave to u svoj sadržaj.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 jul 2011, 23:18

За оне " ? $ " РТС. :twisted:

% се ' & "," " $ & - " $ " на ' % $ ? ",? $ & " "?! % се ? " " веза - " $,$ $ је $ у " ту - вјероватно " $ " "," " ја ? $ ¥ " " $ $.
$ $ свега " $ $ " ? " & & $ $ у ' ? ' ". :D
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2011, 23:20

drinin vuk je napisao/la:За оне " ? $ " РТС. :twisted:

% се ' & "," " $ & - " $ " на ' % $ ? ",? $ & " "?! % се ? " " веза - " $,$ $ је $ у " ту - вјероватно " $ " "," " ја ? $ ¥ " " $ $.
$ $ свега " $ $ " ? " & & $ $ у ' ? ' ". :D
Cemu takav smajo na kraju recenice. :D
Sto se tice sastava verovatno je ovaj.

----------------Stojkovic------------

--Aksentijevic--Ivanov---Rankovic---Volkov

---------------------Medo-------------------------

----Tomic----------Ilic------------------Vukic------

-------------Scepovic-----Eduardo---------------------

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 jul 2011, 23:24

Cemu takav smajo na kraju recenice.
$ $ ' " " " ? ' & ? ¥,- " / " $ " " $ поста у $ ? на ". :lol:

" ' " по " састава," % ? $ " - ",а ? " се $ $ " " & & ,а $ ¥ са ".$ $ - ? ". $ све у ' $ се у & не $," ' ? ? ",- " / " "," ' ",не ' у ? &.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2011, 23:26

drinin vuk je napisao/la:
Cemu takav smajo na kraju recenice.
$ $ ' " " " ? ' & ? ¥,- " / " $ " " $ поста у $ ? на ". :lol:

" ' " по " састава," % ? $ " - ",а ? " се $ $ " " & & ,а $ ¥ са ".$ $ - ? ". $ све у ' $ се у & не $," ' ? ? ",- " / " "," ' ",не ' у ? &.
Mene bas raduje sto je Aksentijevic tu,Miljkovic ne bi mogao mene da zaustavi na brzinu a ne Hasanija,tu je Aksentijevic mnogo bolji,ali je jos uvek neiskusan,ovo ce mu fakticki biti prva utakmica u prvom timu Partizana jos na JNA,veoma zeznuta situacija,tu vec dolazi na red psiha,da li je spreman na to,ili ce da se izgubi ali ja verujem u njega.
Ja posle pisem uvod za ovu utakmicu,videcu samo da li veceras ili sutra. ;)

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 jul 2011, 23:29

$ о ' ' " " ",$ " " $ " ,? то " зна $ ?,$ оно % је " $ " $ % - се $ $ " :lol: .$ се $ - ? & " $ $ & % је " $ - " Фенера. :)

п.с. % ? $ $ &, & " " ¥ $ ". ;) :lol:
& & " " ? $ " " " о ',јер то " $ ' ?. ;) (' " ја " & $ & овога) :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 00:01

slika-slika

PARTIZAN-SHKENDIJA

Sreda,13.jul 20:45
Stadion:JNA
Prenos:RTS

U sredu krece i zvanicno sezona za sampiona Srbije.Po teskim vremenskim uslovima,te standardnim vrucinama u Beogradu za ovo doba godine(oko 30 stepeni),u drugoj rundi kvalifikacija za LP snage ce odmeriti Partizan i prvak Makedonije,"albanska" Shkendija.
Partizan je u odnosu na proslu godinu u ova doba izmenio fakticki ceo tim,jbm li ga ne mogu sa sigurnoscu reci ali cini mi se da je protiv Pyunika igrao samo Ilic iz ove ekipe. :? Eventualno jos Scepovic ili Stankovic.A u odnosu na proslu sezonu nece biti cele odbrane koju su sacinjavali Lazevski,Krstajic,Savic i Miljkovic,nece biti Race tu,Ilieva,Clea i Tagoea,te Smiljanica i jos dosta drugih.
Sada su tu neka nova imena koja zele da ponove uspeh svojih drugova od prosle sezone,bice vraski tesko ali vecina nas se nada da ce uspeti u tome cilju.Na pripremama,pa jbg izgledalo je to dobro ako se moze reci,zadnje dve utakmice protiv Metalurga iz Skopja te Jagodine su bile zatvorene,ali kazu da su to bile i dve najlosije utakmice od svih pripremnih,sto moze da brine Stanojevica jer su ipak ovo trebale biti i najbolje.Dilema u sastavu fakticki i da nema gore sam napisao kako bi to otprilike trebalo da izgleda.

Sa druge strane imamo makedonskog sampiona Shkendiju.Klub iz Tetova osnovan "kasne" 1979.godine poznat po svojoj privreznosti Albaniji,te ekstremistickim navijacima koji se okupljaju pod zastavom "Balisti Tetovo".Sasvim iznenadjujuce su dosli do titule u domacem prvenstvu i izasli na evropsku scenu prvi put za vreme svoga postojanja.Sastav im bas i nije toliko poznat sacinjen uglavnom od Albanaca sa tek par izuzetaka poput stopera Nikitovica nekada igraca Metalca i Sarajeva,a tu su i Bibilovski,Jovanovski...
Glavni igrac im je svakako Ferhan Hasani udarna igla u napadu,strasan potencijal kome ce verovatno utakmice protiv Partizana biti i poslednje u dresu Shkendije jer su mnogi bacili udicu,a najblizi da ga dovede u svoje redove je Wolfsburg.Uz njega u napadu u klasinoj 4-4-2 formaciji stoji Ersan Sali koji je postigao 11 golova prosle sezone te u tandemu sa Hasanijem cini izrazito ubojit tandem.U vezi Izair Emini drzi levo krilo 10 golova prosle sezone,a kapiten Mustafi sa bogatim internacionalnim iskustvom je na poziciji zadnjeg veznog bas kao i "krljator" Useini koji je tu zaduzen za klasicno igranje na zadnjem,lopta moze igrac ne sme proci.
Stoperski tandem bi trebali da cine Nikitovic te Cuculi,dok je na desnom beku iskusni Elmazovski jedna od jacih karika tima,a levo je golobradi Abdullai verovatno i najlosija karika tima,sto bi levo krilo Partizana ma ko god bude morao da iskoristi.Na golu je verovatno Veli.

Sve u svemu Partizan je veliki favorit u ovome dvomecu,ali ne treba trcati,novi je tim,igraci jos nisu uigrani,ali ovo se mora proci.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 12 jul 2011, 00:29

% % " " на " "," $ & - $ ? $ ($ ? ? & "),те - он " та &. :lol: :) :mrgreen:

п.с. $ " за $,$ ? - на ЈНА " застава " ?? :lol:
Iskusni vezista podseća da je odlazak Stefana Savića veliki hendikep za Partizan, ali veruje da će trener Stanojević uspeti da pronađe odgovarajuće rešenje na njegovoj poziciji u predstojećim mečevima sa Škendijom.
Crno-beli su dugo čekali pojačanje na poziciji desnog štopera i nisu ga dočekali do prvog meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Škendije.
U međuvremenu su ostali i bez Stefana Savića, što iskusni Zvonimir Vukić vidi kao veliki hendikep na startu nove sezone.
''Hendikepirani smo Savićevim odlaskom. Prvo nas je napustio Krstajić, sada i njegov naslednik. Na pripremnim mečevima ulivao je nam sigurnost u poslednjoj liniji, skidao sve lopte u vazduhu...
Međutim, tako nam je kako nam je. Nadam se da će stručni štab na čelu sa trenerom Stanojevićem uspeti da pronađe odgovarajuće rešenje na toj poziciji. Takođe, i mi iz druge linije smo tu da pomognemo i držimo Škendiju što dalje od našeg gola'', objašnjava Vukić u izjavi za danas.rs.
S tim u vezi, Vukić smatra da Škendija nikako nije ekipa za potcenjivanje.

''Partizan ima zvučnije ime, trofejniju tradiciju, ali nemamo prava da potcenjujemo Škendiju. Mnogo je primera pobeda autsajdera nad favoritima u klupskom i reprezentativnom fudbalu, pa ovaj dvomeč moramo shvatiti i odigrati maksimalno ozbiljno'', zaključuje Vukić.
& $ - & " - & - &
ФСРС

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 12 jul 2011, 10:37

Što se kaže prodje i ovo dosadno ljeto bez fudbala.Prva stvar na redu je prvak Makedonije Škendija.
Samo ime rivala nije značajno,ali eto neke druge stvari su od njih pokušale napraviti rivala po mjeri. Ipak sutra naveče će se pokazati koliko je Partizan jači i bolji tim,te ne sumnjam u sigurnu pobjedu.
Navodno se spominje da će oni imat i navijače u BG njih oko 300 :lol: ,no mnogo bitnije je da sve prodje u miru i da na kraju se slavi prolaz u treće kolo.
Vidim pisali ste na temi i o mogućem sastavu,mislim da će Babović dobiti šansu umjesto Tomića,što se ostalog tiče,napad je jedino upitan,dok će sigurno Ranković igrat na štoperu.

p.s. Maslać se spominje da bi mogao bit pojačanje na štoperu?!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 12 jul 2011, 10:44

@tikvan

To za Baliste sam i ja jutros pročitao,bilo bi im bolje da ne dolaze,al jbg ekskurzija u Beograd je za njih bitnija :lol: .

Što se malog Maslaća tiče,šta znam imajući u vidu neke ranije slučajeve kada su domaći štoperi u pitanju,izuzimajući Stefana Savića,nisam neki optimista čak šta više mislim da su male šanse da išta bude od ovog transfera,tim prije što je nama potreban iskusan štoper.
LARISSA RIQUELME!

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 12 jul 2011, 11:13

28TAGOE je napisao/la:@tikvan

To za Baliste sam i ja jutros pročitao,bilo bi im bolje da ne dolaze,al jbg ekskurzija u Beograd je za njih bitnija :lol: .

Što se malog Maslaća tiče,šta znam imajući u vidu neke ranije slučajeve kada su domaći štoperi u pitanju,izuzimajući Stefana Savića,nisam neki optimista čak šta više mislim da su male šanse da išta bude od ovog transfera,tim prije što je nama potreban iskusan štoper.
Ja se kroz sjenku sjećam tog Maslaća,znam da igra za Borac,čak se spominjao onaj mali Knežević dugo,ali eto,o ovom ne bih previše jer su mi njegovi kvaliteti nepoznati,bar u mjeri da ne bih ovde davao neke stavove po pitanju njega.

A šta je sa Luizaoa,imaš li kakvu ekskluzivu? :)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 12 jul 2011, 11:19

Što se brazilca tiče on je stigao kasno,bar to je jedan od argumenata Stanojevića,samo je veliko pitanje šta se čekalo,opravdanje ne bi smjelo biti čekao se Labrin,jer na kraju krajeva niko nije od početka priprema rekao Labrin će sto posto doći. :?
Prvi ne mogu suditi na osnovu klipova,jer nisam momka pratio nijednom putem malog ekrana,imajući u vidu da je igrao za reprezentaciju u mladjoj kategoriji jednog Brazila,dakle ne radi se o nekom čamugi,već ipak momku koji je imao potencijal,sad je pitanje da li je od njega ostalo nešto.
LARISSA RIQUELME!

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 12 jul 2011, 11:23

Igrao i to sa Eduardom upravo ;)

Jbg Jokić nažalost i pored sve volje nije mogao odmah doći,moraš i to imati na umu.Što se ostalih tiča,ja znam kakav smo mi narod,svi bi mi voljeli vidjet onog Marcoratija,Labrina,Rajkovića,ali jednostavno em su preskupi,em je pitanje bili htjeli igrati još uvjek neugledno takmičenje u poredjenju s ovim jačim poput JSL.
Već mi Raće Petrovića pravo žao,jbg mislio sam da će se konačno skućiti :lol: kad ono....

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 12 jul 2011, 11:26

:) Možda je i bolje ovako za Raću ispalo,još kad bi one priče o 7 miliončeka bile tačne. :) ljepota. No sigurno da je pitanje koliko bi zaista on imao mjesta u Romi,pored neprikosnovenog De Rossia i ostalih veznjaka u timu Vučice. U svakom slučaju ne sumnjam da ćemo ga prodati do kraja prelaznog roka,jer nekima se izgleda žuri . :evil:
LARISSA RIQUELME!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.