Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma imas po skenderiji i carsiji svugdje ba idi razgledaj... malo u Sport Life tamo uvijek nadjem nesto za sebe.. onda na Skenderiji sam ja sebi kupio jaknu ...THC je napisao/la:Jakne u sarajevu ?
Ja sam u teskoj nedoumici. Najradije bih ove sve uzeo.ultraCP je napisao/la:Omere ovu drugu bi uzeo pa makar i kredit dizao,premoćna je.
Ma samo je jedna u opticaju, kakve sve cetiri.ultraCP je napisao/la:Omere ok. Blago tebi ako možeš priuštit sve četiri
Druga je ispred svih, ovu četvrtu ne bi ni za dzabeKakve su cijene? Pretpostavljam da ima u Sarajevu (dolazim u pon)?
aha. Pa da ti pravo kažem mislio sam da je puno veća cijena, iskrenoOmerbavarac je napisao/la:Ma samo je jedna u opticaju, kakve sve cetiri.ultraCP je napisao/la:Omere ok. Blago tebi ako možeš priuštit sve četiri
Druga je ispred svih, ovu četvrtu ne bi ni za dzabeKakve su cijene? Pretpostavljam da ima u Sarajevu (dolazim u pon)?
Ovo ide preko ebaya, a cijene su od 30 KM pa nadalje.
Devil je napisao/la:Jbg ovo nije moj stil,pa ti ne bih mogao reci.
Ako vec pitas za misljenje ja ne bih ni jednu.![]()
jesu ruzne, nekako metroseksualneDevil je napisao/la:Jbg ovo nije moj stil,pa ti ne bih mogao reci.
Ako vec pitas za misljenje ja ne bih ni jednu.![]()
L-Train je napisao/la:
nisu lose
moze brate bijela,sa crvenim natpisomalacious je napisao/la:L-Train je napisao/la:
nisu lose
Nisu lose,al' na sta ih obuc'..ne mogu cijlo vrijeme nosat crvene majice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.