Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 26 dec 2009, 10:47

eto sad ce nam opet reci da smo se ufurali... :D :mrgreen:
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 10:53

Ma mogu govorit šta god hoče, al kada oni budu imali prosjek igrača 22 godine i igrali poslije Barce, a tu smo negdje i sa Barcom, najljepši fudbal u Europi a i šire,i opet najmanje 3 u ovoj godini bit, pa, do tad bih ih molio da se stišaju
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:01

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2009, 11:33

Ma mogu govorit šta god hoče, al kada oni budu imali prosjek igrača 22 godine i igrali poslije Barce, a tu smo negdje i sa Barcom, najljepši fudbal u Europi a i šire,i opet najmanje 3 u ovoj godini bit, pa, do tad bih ih molio da se stišaju
^ Svaki cigo svog konja hvali .. Istina je da imate prosjek 22 godine , ali to u vecini slucajeva i nije vazno .. I Chelsea ima prosjek 30 pa ljudi razvaljuju // Igrati najljepsi fudbal je nesto drugo od pobjedjivanja i osvajanja bodova .. Svakome je draze da pobjedjuje nego da neki drugi uzivaju dok ih gledaju kako ,,vezu,, ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:36

Kome svakom drugom jarane ?! Pa ja navijam za Arsenal radi tog lijepog igranja fudbala... Ne navijam za Arsenal, eto što se on tako zove ili što, ne znam... Arsenal je stvorio već oko sebe priču da oni igraju fudbal za oči, kao i Barca, i ko god da dođe morat će na taj način razvijat taktike i uigravat ekipu... A koliko vidim, ima klubova, koji ne igraju lijepo, al opet nemaju bodove, čak šta više, gube ih podosta.. A Arsenal, Bogam' dobro donosi bodove, jest da može i bolje al bit će i tako...

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 26 dec 2009, 11:42

OTNYS_YNWA je napisao/la:
^ Svaki cigo svog konja hvali .. Istina je da imate prosjek 22 godine , ali to u vecini slucajeva i nije vazno .. I Chelsea ima prosjek 30 pa ljudi razvaljuju // Igrati najljepsi fudbal je nesto drugo od pobjedjivanja i osvajanja bodova .. Svakome je draze da pobjedjuje nego da neki drugi uzivaju dok ih gledaju kako ,,vezu,, ;)
Meni su najgori oni klubovi koji nemaju igru,nemaju dobar prosjek godina i nemaju rezultate...u ovom trenutku vi nemate pravo da nas provocirate i kritizirate :x Ipak,sretno protiv Wolverhamptona,drazi ste mi od Chelskia i ManUtd-a,valjda cete se vratiti na vrh,al do tada tisu-misu...

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 26 dec 2009, 11:55

Sretno protiv Aston Ville sutra.. Ako pobijedite onda ste drugi zar ne?? :)
Iako ne vjerujem, bilo bi mi drago i da u zavrsnici budete 2. Ipak puno ste mi drazi od Man Utd.-a.

rafaelo je napisao/la:@ Lily..sta ti znash uopste o fudbalu..ishhh bona xD....i svi koji ne vole arsenal slobodno nek ne dolaze na ovaj forum ......Gunner Till I Die
Mozda znam vise od tebe.. :P
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2009, 11:55

Meni su najgori oni klubovi koji nemaju igru,nemaju dobar prosjek godina i nemaju rezultate...u ovom trenutku vi nemate pravo da nas provocirate i kritizirate :x Ipak,sretno protiv Wolverhamptona,drazi ste mi od Chelskia i ManUtd-a,valjda cete se vratiti na vrh,al do tada tisu-misu...
^ I meni su , ja nisam rekao da ih volim ;) Niti vas provociram niti kritiziram .. Sam ti kazem da timovi koji igraju lijep fudbal ne moraju pobjedjivati u utakmicama i osvajati trofeje .. Bicemo , vjeruj mi 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:57

Hvala, ne mora značit... Ako debili izgube, a vjerujem da hoče, onda smo mi drugi, plus sa utakmicom manje :)

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 26 dec 2009, 11:58

^ I meni su , ja nisam rekao da ih volim ;) Niti vas provociram niti kritiziram .. Sam ti kazem da timovi koji igraju lijep fudbal ne moraju pobjedjivati u utakmicama i osvajati trofeje .. Bicemo , vjeruj mi 8-)
Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit Premier League-u :D :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 dec 2009, 11:59

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit Premier League-u :D :mrgreen:
Pa nije se to jednom desiloo...Dešavalo je se to puno puta, pa Arsenal ne igram samo ove godine lijep fudbal.. Šta je sa fenomenalnih 49 utakmica bez izgubljene, sa sezonom od 31 pobjedom i 7 nerješenih tekmi ?! Ima toga, puno punoo...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2009, 12:00

^ Naravno da cu pratiti , kao i svaku drugu ekipu u Engleskoj ..
Pa nije se to jednom desiloo...Dešavalo je se to puno puta, pa Arsenal ne igram samo ove godine lijep fudbal.. Šta je sa fenomenalnih 49 utakmica bez izgubljene, sa sezonom od 31 pobjedom i 7 nerješenih tekmi ?! Ima toga, puno punoo...
^ Nesto se ne sjecam ovih 49 utakmica bez izgubljene , kada se to desilo ?? :?
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 26 dec 2009, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 26 dec 2009, 12:00

@GunnerS
pa normala da je Arsenal uvijek igrao lijep fudbal...krivo si me shvatio ;)

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 26 dec 2009, 12:03

Cesc Fabregas 4 je napisao/la:
Samo prati Arsenal ove godine, pa ces vidjeti da i timovi koji igraju lijep fudbal mogu osvojit :D :mrgreen:
Znamo da ce Chelsea osvojiti Premier League-u ;) :D
salim se .. sve je moguce..
GunnerS je napisao/la:Hvala, ne mora značit... Ako debili izgube, a vjerujem da hoče, onda smo mi drugi, plus sa utakmicom manje :)

Ja mislim da igraju sa Hull City.. I ja vjerujem da ce izgubiti.. a mozda bude i remi..
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 26 dec 2009, 12:05

^ Naravno da cu pratiti , kao i svaku drugu ekipu u Engleskoj ..
^ Nesto se ne sjecam ovih 49 utakmica bez izgubljene , kada se to desilo ?? :?
sezona 2003-2004

WindOfChange
Kontakt:

Post Postao/la WindOfChange » 26 dec 2009, 13:08

. Moje su sumnje gore od najteže istine . Vidjet ćete, i prošle godine ste igrali lijep fudbal i završili ste kako meni odgovara . :lol:
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 dec 2009, 13:57

samo Barse moze igrati lijepo i osvajati trofeje..Arsenalu ovo drugo nikako ne ide vec 6 godina.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 26 dec 2009, 14:18

Saurman je napisao/la:samo Barse moze igrati lijepo i osvajati trofeje..Arsenalu ovo drugo nikako ne ide vec 6 godina.. :D
Veoma orginalno,jel ti drago sto si to napisao????? :roll: :roll:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 dec 2009, 14:43

rafaelo je napisao/la:@ Lily..sta ti znash uopste o fudbalu..ishhh bona xD....i svi koji ne vole arsenal slobodno nek ne dolaze na ovaj forum ......Gunner Till I Die
:lol: :lol: :lol:

Je li ovo jos jedan klon od Ciganke?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 26 dec 2009, 15:12

Produzi dalje, produzi dalje...................

Chelski, kao sto je i ocekivano nema sta traziti kod Birminghama, tako da smo uskoro prvi.

Mi smo mocni Arsenal!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.