Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Covjek ce morati podhitno da promjeni svoju taktiku rada ako misli da ostane na svojim funkcijama jos dugo! 

- CheGuevara
- Kontakt:
ma ostace on tak i tak na svojoj funkciji..ko ce ga smjeniti?? Strucnjaci iz Saveza?Tarik14 je napisao/la:Covjek ce morati podhitno da promjeni svoju taktiku rada ako misli da ostane na svojim funkcijama jos dugo!

Desi ce se mozda propast u kvalifikacijama i onda ce raja vrsiti pritisak nad Savezom kako bi Ciro otisao.
Ako se desi da reprezentacija u kvalifikacijama ostvari jedine pobjede nad Estonijom i Armenijom, normalno da ce ga raja pokusat otjerat...
Ali najbolje sacekat ove 2 utakmice sa Belgijom pa onda nesto pricat o njemu, hocel biti ciro **** ili majstor...
Ali najbolje sacekat ove 2 utakmice sa Belgijom pa onda nesto pricat o njemu, hocel biti ciro **** ili majstor...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma ako on ne uspije u ove dvije utakmice bice svega..ovu kuci moramo pobijditi...ako tu izgubimo ili bude remi moze biti svasta.....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- dribler_16
- Kontakt:
Bazdarevic je sa Istresom usao u francusku elitu,dobio nagradu za najboljeg trener godine u 2.francuskoj ligi,isti uspjeh je ponovio sa Grenobleom,klubom kod koga je budzet tako velik da bi se pojacanja mogla trazitzi u nasoj Premijer ligi.Sa jednim klubom iz Tunisa je dosa do finala Africke Lige prvaka.Covjek je veliki strucnjak,a 2006 je bio jedan od kandidata za selektorsku pozicijum,ali nije prosao,zaposlen je Muzurovic.I dobro je sto nije,jer ne bi volio da mu se desi isto sto i Kodri.amir je napisao/la:A jesi i pametan glupane jedan, lupetas ti ko konj, ti si stvarno "pametan", napusi se majmune glupi, ti si svakome poklopac na forumu ti kao najpametniji a glup si ali neshvatasCheGuevara je napisao/la:Amire, jesam ti ja reko da nelupetas i da se nemijesas u teme o kojima nemas pojma..nazalost nema puno tema o kojima ti imas veze tako da je najbolje da se ti manis foruma..povedi i ostale clanove fankluba "Piro Ceder Fanatikosa" da nesolite dzabe raje pamet, koja nije vas nivoaamir je napisao/la:Procita u jednom postu, da je Bazdarevic izjavio da je smrt za BiH sto je selektor Ciro Blazevic, taj Bazdarevic netreba nista izjavljivati u vezi selektora, da on hoce dobro reprezentaciji dosao bi pomoci a nebi pametovao preko medija, nece Bazdarevic da dodje jer ovdje nema paraa lako je pametovati, nemojte sada napisati nece doci radi saveza, treba doci radi drzave i navijaca a ne savezaali kazem ponovo pare su u pitanju.
Podrzavam Ciru i podrzavat cu ga, zao mi je sto nije pozvao Jahica, Stilica, Milenkovica ali mislim da ce pozvati za Belgiju.
Ciro se i suprostavlja savezu a ovi svi dosadasnji su sutili i "igrali" kako im se kaze i pozivali su 100 puta slabije igrace nego sto Ciro poziva, problem je u nama a ne u selektorima, "mi" ispadosmo bolji strucnjaci od Cire, e vala nismo niti ce mo biti.
Ciro naprijed i slusaj sebe, kao sto i radis
Bazdarevic je priznati strucnjak u Francuskoj,i mogao bi mnogo toga napraviti s BiH,ali dok je ovog Saveza,sa Usanovicem na celu,on bi ovdje samo dzabe potrosio vrijeme i trud.
Nasem NS je najbolja opcija bio Ciro,covjek koji ne prijeca ni od cega,moze lagati i obmanjivati velike narodne mase,igrati se sa njima.Pa on podrzava Usanovica,to dovoljno govori koliko nam dobro zeli.I onda kad bi Munib otisao i kada bi mu se iznijelo u lice da je podrzavao bivseg sekretara on bi se pravdao pricom da je nasukan.Zna Ciro,sine,sta i kako treba s nama.Ne zove Stilica,opravdanje za to jos nisam procitao niti cuo,Nadarevica je prekrizio,ili se ovaj sam PRECRTAO,kako Ciro kaze.Mikado je cokolada svih cokolada.
A CIro je prepredenjak svih prepredenjaka.
Bazdarevic bi tako dobro dosao,ali da imamo Savez kome je do pozitivnog smjera u nasem fudbalu.
Ti ništa ne znaš o gradu u kome ja živim
Ti nemaš pojma o kući u kojoj ja jedem
Ti ne znaš ništa
O hladnom zdencu
Iz koga ja
Pijem!
Ti ne znaš ništa
O hladnom zdencu
Iz koga ja
Pijem!
Ciro brani druge interese pa tako i Savez. 

Kako se sjeti ovoga haha, bravo kraljudribler_16 je napisao/la:Bazdarevic je sa Istresom usao u francusku elitu,dobio nagradu za najboljeg trener godine u 2.francuskoj ligi,isti uspjeh je ponovio sa Grenobleom,klubom kod koga je budzet tako velik da bi se pojacanja mogla trazitzi u nasoj Premijer ligi.Sa jednim klubom iz Tunisa je dosa do finala Africke Lige prvaka.Covjek je veliki strucnjak,a 2006 je bio jedan od kandidata za selektorsku pozicijum,ali nije prosao,zaposlen je Muzurovic.I dobro je sto nije,jer ne bi volio da mu se desi isto sto i Kodri.
Bazdarevic je priznati strucnjak u Francuskoj,i mogao bi mnogo toga napraviti s BiH,ali dok je ovog Saveza,sa Usanovicem na celu,on bi ovdje samo dzabe potrosio vrijeme i trud.
Nasem NS je najbolja opcija bio Ciro,covjek koji ne prijeca ni od cega,moze lagati i obmanjivati velike narodne mase,igrati se sa njima.Pa on podrzava Usanovica,to dovoljno govori koliko nam dobro zeli.I onda kad bi Munib otisao i kada bi mu se iznijelo u lice da je podrzavao bivseg sekretara on bi se pravdao pricom da je nasukan.Zna Ciro,sine,sta i kako treba s nama.Ne zove Stilica,opravdanje za to jos nisam procitao niti cuo,Nadarevica je prekrizio,ili se ovaj sam PRECRTAO,kako Ciro kaze.Mikado je cokolada svih cokolada.
Bazdarevic bi tako dobro dosao,ali da imamo Savez kome je do pozitivnog smjera u nasem fudbalu.

Support Velez, It's logical! ★
Covjek uopste nema BIH u srcu. Ja se sjecam izjave koju je dao 1991. godine. Rekao je : "Bosna nece nikad imati reprezentaciju". Uz to je bio i veliki prijatelj sa Tudmanom. Ciro voli Hrvatsku i u srcu je Hrvat iako je rodeni bosanac. Nije dzabe prekinuta praksa da se stavlja ruka na srcu dok himna svira. 

Tarik@, ja te nikako neshvatam, ti si sad za Ciru, sad protiv njegaTarik14 je napisao/la:Covjek uopste nema BIH u srcu. Ja se sjecam izjave koju je dao 1991. godine. Rekao je : "Bosna nece nikad imati reprezentaciju". Uz to je bio i veliki prijatelj sa Tudmanom. Ciro voli Hrvatsku i u srcu je Hrvat iako je rodeni bosanac. Nije dzabe prekinuta praksa da se stavlja ruka na srcu dok himna svira.

Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Ja ga postujem kao selektora ali ne kao osoba. On je neznalica kada je u pitanju poziv igraca.
- dribler_16
- Kontakt:
Ma Ciro samo snima reklame i vodi neke gluposti na Tv-u,kad je otisao da gleda nase igrace po Evropi.Da je pametan pa da iskoristi nase bivse reprezentativce i formira tim koji ce traziti i kupiti nase igrace po evropi,djecu od 14-19 godina i praviti ekipu za buducnost,on reklamira sve,od cokolade do LOKOMOTIVE.E moj Ciro,pistis previse...Mont0 je napisao/la:Kako se sjeti ovoga haha, bravo kraljudribler_16 je napisao/la:Bazdarevic je sa Istresom usao u francusku elitu,dobio nagradu za najboljeg trener godine u 2.francuskoj ligi,isti uspjeh je ponovio sa Grenobleom,klubom kod koga je budzet tako velik da bi se pojacanja mogla trazitzi u nasoj Premijer ligi.Sa jednim klubom iz Tunisa je dosa do finala Africke Lige prvaka.Covjek je veliki strucnjak,a 2006 je bio jedan od kandidata za selektorsku pozicijum,ali nije prosao,zaposlen je Muzurovic.I dobro je sto nije,jer ne bi volio da mu se desi isto sto i Kodri.
Ti ništa ne znaš o gradu u kome ja živim
Ti ne znaš ništa
O hladnom zdencu
Iz koga ja
Pijem!
Ti ne znaš ništa
O hladnom zdencu
Iz koga ja
Pijem!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma popustite covjek nema covjek vremena...treba snimati reklame, emiseije, treba otici na onaj show na obn-u...dok se sve to uradi nema se vramena za reprezentaciju...sramota ciro...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma ciro je skonto da mu nije jos puno vremena ostalo ipak se on blizi 80-toj, pa hoce covjek da uzme para malo..
Piro Cederu
Piro Cederu
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
glupljeg komentara u zivotu nisam procitao. ja mislim da se ti nekako prilagodjavas temama. lik na svakoj temi zastupa razlicito misljnje. na jednij mu je ciro idol, na drugoj je derper, na trecoj pljuje kodru uzdize ciru...Tarik14 je napisao/la:Ja ga postujem kao selektora ali ne kao osoba. On je neznalica kada je u pitanju poziv igraca.

ovaj forum je postao neozbiljan zbog raznoraznih pamernjakovica koji nemaju posla pa samo lupetaju kojekakve gluposti o ciri. on ovo on ono ,sjasite malo on je jedini pravi selektor kojeg smo mi imali
Da li je Ciro bio pravi izbor jos uvijek nisam siguran ali je sigurno jedini.Jos uvjek nisam dobio odgovor ko postavlja odnosno smjenjuje trenera nase repke.Ako znamo odgovor zasto se sad prepucavamo ko je bolji kad se kod nas gleda ko je podobniji(po nacionalnosti po vjeroispovjesti po stranackoj pripadnosti itd itd).Zato ohladite malo za dva mjeseca cemo vidjeti hoce li nasi momci pokazati bosanski inat i poslati Belgiju u dolinu suza ili cemo mi osuti po savezu i Ciri.Ciro je trener dzave koju ja VOLIM a on to ne mora jer mislim da nas je dovoljno koji to cinimo ,bez da nam se placa,zato podrska Ciri sad.pozdrav
mislim da ciro moze nesto napraviti sa ovim nasim momcima, zlatnim ljiljanima, ciro ima veliko iskustvo a to puno znaci. treba ciri pustiti da radi jos utakmica pa ga tek onda ocjenjivati da li valja ili nevalja
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ako uspije svaka mu cast...iskreno volio bi...ne zbog njega nego zbog reprezentacije, a i ako uspije opet cu biti prtiv njega zato sto je lopov...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Imam jednu malu kritiku ali nije nesto jako lose samo mislim da ciro treba i po drugoj bundesligi da trazi igrace a ne samo po prvoj....
na primer u drugoj imamo igaca sa imenom Dzaka Anel koji mose da igra za nasu Bih Reprezentacija ima dosta igraca koji Ciro nije dosad video :d
na primer u drugoj imamo igaca sa imenom Dzaka Anel koji mose da igra za nasu Bih Reprezentacija ima dosta igraca koji Ciro nije dosad video :d
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.