Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Lihtenštajn-BiH/BiH-Portugal (13.oktobar/16.oktobar)
Čuj "Da te nije Alija"

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hoćel opet ujutro preći sa ašovom i trnokopom da syebu Ronalda ko za drugi baraž onda 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Poljska je , s obzirom na imena, najjadnija ekipa Europe. Čak su daleko jadniji i od nas.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dvije bronzane na svjetskim prvenstvima
Jedna zlatna i dvije bronzane na olimpijskim
Cetvrtfinale na Europskom haha
Daleko su oni od najjadnijih
Prije da smo mi jer imali smo igrace u Real Madridu, Barceloni, Bayern Munchenu, Juventusu, Interu, Milanu, Manchester City, Chelsea… i jednom otisli na veliko takmicenje
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pričam o trenutnoj generaciji s Lewom.NoDi80 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:32Dvije bronzane na svjetskim prvenstvima
Jedna zlatna i dvije bronzane na olimpijskim
Cetvrtfinale na Europskom haha
Daleko su oni od najjadnijih
Prije da smo mi jer imali smo igrace u Real Madridu, Barceloni, Bayern Munchenu, Juventusu, Interu, Milanu, Manchester City, Chelsea… i jednom otisli na veliko takmicenje
Ja sam za tjeranje bagre iz saveza, cak i na ovakav nacin ali zasto sada i zasto ne ranije garniture recimo?
Vico je bolji od prethodnika definitivno. Ako ne odemo na EP tu je kriva samo Bošnjačka mraka iz saveza. Pametnije im je da se bore da od Bošnjaka koji dobace do saveza budu iole pismeni i normalni ljudi.
Vico je bolji od prethodnika definitivno. Ako ne odemo na EP tu je kriva samo Bošnjačka mraka iz saveza. Pametnije im je da se bore da od Bošnjaka koji dobace do saveza budu iole pismeni i normalni ljudi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Na kraju će i Moldavija na Euro prije nas.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tipujem na Jastrebove i Moj mitraljez. Valjda ne zalegnu prisutni predstavnici krovne kuce bh fudbala. Na kamenu ljiljani se viju !Beduin je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:19Bas me zanima sta to planiraju navijati u 20. minuti, a da se dugo nije navijalo.
"Nas stav" nikad se nije ni navijao niti zazivio na tribini. Jedino "da te nije Alija" ma onako naumpadne, a da je u inat Vici i ostalim mrziteljima BiH, mada se ne sjecam ni to da je bilo plaho popularno u kopu.
I zastou 20. minuti?
19V22
Ma niko nije zabranio ljiljane, nego zeleni talibani to odmah iskoriste da krenu u napad lažima i spinovanjem, ugroženi, ruše nam identitet i slična sranja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:06Nisam nigdje upratio da su zabranjeni liljani?pa uvijek na utakmicama se vijore?![]()
Mozda su mislili na palestinske i slicno?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidim ja na šta ti ciljaš, al' gdje Tegeltiju nađe yebo te Tegeltija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tipicni prodani bosnjo koji samo zna viriti iz guzice. “Zeleni talibani”. He konjino pesterska zbog takvih kao sto si ti nam situacija i jeste ovakva. Glupane.Virtu4l je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:42Ma niko nije zabranio ljiljane, nego zeleni talibani to odmah iskoriste da krenu u napad lažima i spinovanjem, ugroženi, ruše nam identitet i slična sranja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:06Nisam nigdje upratio da su zabranjeni liljani?pa uvijek na utakmicama se vijore?![]()
19V22
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisu striktno ljiljani ali se smiju unjeti samo državne zastave BiH i Portugala, što znači i ljiljani su zabranjeni.Virtu4l je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:42Ma niko nije zabranio ljiljane, nego zeleni talibani to odmah iskoriste da krenu u napad lažima i spinovanjem, ugroženi, ruše nam identitet i slična sranja.Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:06Nisam nigdje upratio da su zabranjeni liljani?pa uvijek na utakmicama se vijore?![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vidjećeš sutra kako su zabranjeni.Unofficialpage je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:48Nisu striktno ljiljani ali se smiju unjeti samo državne zastave BiH i Portugala, što znači i ljiljani su zabranjeni.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta nas briga za vase misljenje srbo-turcinepazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:30Meni se čini da dosta ljudi ne shvata na koji način funkcinisu stvari ko vas i da rezultat tih akcija mogu dovesti samo do štete reprezentaciji a postoji mogućnost povlačenja srpske komponente iz Saveza cime bi N/FSBIH bio u blokadi...
Ja sa strane vidim da Savez funkcioniše kao i političke strukture u BiH...bez koncenzusa nema ništa ...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma kakvi crni ljiljani. Ova odluka je vjerovatno donesena da se ne bi mahalo zastavama Palestine na tribinama i sa te strane je sasvim ok. Pravi se problem tamo gdje ga nema.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Eto onako gledam utakmice redovno ...navijam da se BIH kvalifikuje ,zelim vam sve najbolje ...a ti se mnogo kurcis preko tastatureGIBRA je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:49A sta nas briga za vase misljenje srbo-turcinepazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:30Meni se čini da dosta ljudi ne shvata na koji način funkcinisu stvari ko vas i da rezultat tih akcija mogu dovesti samo do štete reprezentaciji a postoji mogućnost povlačenja srpske komponente iz Saveza cime bi N/FSBIH bio u blokadi...
Ja sa strane vidim da Savez funkcioniše kao i političke strukture u BiH...bez koncenzusa nema ništa ...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pazarac, mozes li mi iskreno reći, koja ti je reprezentacija draža: Bosna ili Srbija? I da li ti je Turska draža od obje navedene?pazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:59Eto onako gledam utakmice redovno ...navijam da se BIH kvalifikuje ,zelim vam sve najbolje ...a ti se mnogo kurcis preko tastatureGIBRA je napisao/la: ↑15 okt 2023, 21:49A sta nas briga za vase misljenje srbo-turcinepazzarac je napisao/la: ↑15 okt 2023, 20:30Meni se čini da dosta ljudi ne shvata na koji način funkcinisu stvari ko vas i da rezultat tih akcija mogu dovesti samo do štete reprezentaciji a postoji mogućnost povlačenja srpske komponente iz Saveza cime bi N/FSBIH bio u blokadi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Treba staviti objavu i da se ponesu zastave palestine.
Ponijeti baklje prskalice petarde topove gume istrošene panike i sve što se može zapaliti
Ponijeti baklje prskalice petarde topove gume istrošene panike i sve što se može zapaliti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
ma nes moc sok unjet na stadion
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.