Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Treba uvesti Silvu da cuva danca...
Ove bi Haverc pojeo, nadam se njegovom uslaku oko 60 minute
Ove bi Haverc pojeo, nadam se njegovom uslaku oko 60 minute
Da ga se vadi na post i Ramazan ne ide. Benzema posti također

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ne igra se momcima večeras odbrana, a ni sredina terena nije bolja. Pod moranjem je uvesti Silvu u drugom poluvremenu i probati umrtviti utakmicu.
Koliko je lakše gledati utakmicu bez nerviranja oko rezultata, ona protiv Reala me koštala 5 godina života.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- wadethegreat
- Kontakt:
Nema kvalitete odnosno dubine sto Se odbrane tice. Ako cemo pola utakmica sljedece sezone igrati sa 3 nazad minimalno dva stopera moramo dovesti.
strasno 

Joj cirkusa od odbrane
Sarr je izgubljen u vremenu i prostoru. 

haj sto smo smijesno odigrali al im ne moras jos dat i smijesan penal. Klasican faul u naoadu, var soba nista 

Izgleda da biraju utakmice kada će igrati ozbiljno, ako je već Tuchel rotirao morao je i Kepa dobiti svoje minute večeras. Ostalo je još sedam kola do kraja sezone mislim da nam trebaju četiri pobjede da imamo sigurno mjesto koje vodi u LP sljedeće sezone.
Ma prvo je tuchel neki cirkus priredio sa postavom pa su cirkusanti to i pokazali.
Nekako su mi izgledali bezvoljno a i pojedinci mutavo.
Sve u svemu nista nam ne znacu ni pobjeda niti poraz. Da u finalu kupa dodju nabrijani je bitno
Nekako su mi izgledali bezvoljno a i pojedinci mutavo.
Sve u svemu nista nam ne znacu ni pobjeda niti poraz. Da u finalu kupa dodju nabrijani je bitno
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma uzas od ovih rezervi. Christensen podsjetio na dobre stare Dane Pune gresaka. Sarr nije za ekipe poput Celzija. Alosno standardno. Raduje forma Time.
Dobro ste vi ako ste toliko opusteni za LP. Obzirom da ovako volimo igrat protiv timova van forme i da su nam
Arsenal i Brentford spakovali 4 komada, onda necu ni da zamisljam sta ce bit protiv Evertona i Uniteda koji su jos vise van forme
Hej 8 golova primljeno u zadnje dvije utakmice u PL na domacem terenu. 11 golova primljeno u zadnje 3 na SB u svim takmicenjima, al kod vas se jos ne pale alarmi
haha
Arsenal i Brentford spakovali 4 komada, onda necu ni da zamisljam sta ce bit protiv Evertona i Uniteda koji su jos vise van forme

Hej 8 golova primljeno u zadnje dvije utakmice u PL na domacem terenu. 11 golova primljeno u zadnje 3 na SB u svim takmicenjima, al kod vas se jos ne pale alarmi
haha
Ja nisam rekao da smo osigurali LP, zato sam napisao da nam trebaju četiri pobjede u posljednjih 7 kola.darker10 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:49Dobro ste vi ako ste toliko opusteni za LP. Obzirom da ovako volimo igrat protiv timova van forme i da su nam
haha

West ham, United, Leeds, Everton. Sve to ima do kraja plus svi se oni bore za nesto. Nece to bit nimalo ugodno iskustvo. Danas se mogla zapecatit LP i Tuchel je trebao ic na to i tako bi odmorio igrace u narednim utakmicama. Ovako ce ih sad morat forsat da osigura LP.
ma dzaba kad konkurenti gledaju ko ce biti losijidarker10 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 22:49Dobro ste vi ako ste toliko opusteni za LP. Obzirom da ovako volimo igrat protiv timova van forme i da su nam
haha
- Pensioner26
- Kontakt:
Lagano namještaljka 

Mnogo krseva imamo u ekipi.
Nemotivisani danaas, al i takvi su kvalitetni da uzmu ovJ arsensl. Problem je kad na to dodas katastrofe od utakmica par stopera. Sve u svemu da su nam bila 3boda vazna vjerujem da bi ove natrpali danas
Ne znam sta je Caloba zgrijesio pa ga nema ni na mapi tesko da moze gore od ovog Sara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.