Sta fali Buricu?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slabo izlazi kad su prekidi,mora biti vladar u 16m,a ne čekat na liniji... mora razgrnut i svoje i protivničke štopere... ovako svaki korner fakticki pola gola...
Morao bi u tom slucaju Mili mjenjati drzavljanstvo sportsko.Tako da sigurno sad nije opcija,jel da jeste vec bi se to pokrenulo.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:17Ne znam brate, ali meni on nije za repke. Imati ga u vidu, to sigurno, ako nastavi s dobrim igrama, onda ga pozvati. Za Todorovića vrijedi isto. Po meni, Miličević više zaslužuje poziv.miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2021, 17:36Mujakic igra odlicno pod novih trenerom,prije pod Tudorom u formaciji sa 3 stopera mu je trebalo malo da se privikne.Sad zadnje 3 utakmice gola nisu primili,Nihad sve 3 igra po 90 minuta.Po tome zasluzuje poziv sigurno prije svakog igraca iz nase lige.AlfredNobel je napisao/la: ↑09 mar 2021, 16:32
Da pratiš malo više, znao bi. Miličević ti je prosjek? Dovoljno mi je da vidim koliko ne znaš. Momak je među tri najbolja i konstantnija igrača u FKS, a i jedan od najboljih u komplet ligi. Jedini koji zaslužuje poziv iz FKS.
Mujakić je odron živi, odličan bio ovdje, u Hajduku krampa. Naravno da ne zaslužuje poziv. Za Dumića ne znam, ne pratim ga. Šta je to Hotić pokazao? Ništa, nije zaslužio poziv. Kadušić i Cipetić su bara bara. Za Pirića se slažem.
I on i Todorovic su se preporodili pod novim trenerom Italijanom.
“Pročitao sam i ja te neke tekstove o tome, ali do mene za sada nikakva informacija nije došla. Ukoliko bi došlo do toga, tu bi se trebalo mijenjati sportsko državljanstvo, što bi Savez trebao napraviti. Što se mene tiče, ja bih nastupao i za BiH“, rekao je Miličević za HercegovinaInfo.
Uz toga mora cemo po novom zakonu oštetu Hrvatima platiti za ovakvog prosjecnog igraca. Pametnje bi bilo Katica ili Begica dovesti umjesto njega. Ali drazje mi bilo da ne dovedemo otpad igraca od komšije nego da stvorimo naši igraca. Ahmedhodzic i Hadzikadunic su obadvojca mogli za Svedsku igrati, a odlucili su se za nas. Muhamedbegovic je isto potencijal, igra ce mozda iduce sezone u top klub iz Austrije.miky_hz je napisao/la: ↑10 mar 2021, 11:04Morao bi u tom slucaju Mili mjenjati drzavljanstvo sportsko.Tako da sigurno sad nije opcija,jel da jeste vec bi se to pokrenulo.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 mar 2021, 00:17Ne znam brate, ali meni on nije za repke. Imati ga u vidu, to sigurno, ako nastavi s dobrim igrama, onda ga pozvati. Za Todorovića vrijedi isto. Po meni, Miličević više zaslužuje poziv.miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2021, 17:36
Mujakic igra odlicno pod novih trenerom,prije pod Tudorom u formaciji sa 3 stopera mu je trebalo malo da se privikne.Sad zadnje 3 utakmice gola nisu primili,Nihad sve 3 igra po 90 minuta.Po tome zasluzuje poziv sigurno prije svakog igraca iz nase lige.
I on i Todorovic su se preporodili pod novim trenerom Italijanom.
“Pročitao sam i ja te neke tekstove o tome, ali do mene za sada nikakva informacija nije došla. Ukoliko bi došlo do toga, tu bi se trebalo mijenjati sportsko državljanstvo, što bi Savez trebao napraviti. Što se mene tiče, ja bih nastupao i za BiH“, rekao je Miličević za HercegovinaInfo.
Upravo, kakva je logika zvati Milicevica pored Dumica covjece frajer svaku igra u Hol ligi.
Tipično za navijače domaćih klubova. To ukratko opisuje njihov odnos prema interesima reprezentacije.
Produžio ugovor, treba ga sad prodat na ljeto za dobre pare.DrFilgud je napisao/la: ↑10 mar 2021, 16:50Tipično za navijače domaćih klubova. To ukratko opisuje njihov odnos prema interesima reprezentacije.
Treba otpisat reprezentativca Đumića, koji je za dvije klase bolji, odustat od potencijalnih Katića, Begića...i sređivat papire njihovom Miličeviću, da ga prodaju u Azerbejdžan za 50k.
kaže navijač FKSDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 17:00Produžio ugovor, treba ga sad prodat na ljeto za dobre pare.
Ljudi zaboravljaju da je u savezu Borac - FKS aždaha.
Ne bi me cudilo da Ivajlo ni ne zna za Darija ....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer i 30 gostiju.