Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

hurem
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la hurem » 10 mar 2021, 00:26

rishovski je napisao/la:
10 mar 2021, 00:22
Kad se sjetim koliko smo bili mirni po pitanju golmana dok je bio Enid Tahirović...
Sta fali Buricu?! :mrgreen:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 10 mar 2021, 01:53

hurem je napisao/la:
10 mar 2021, 00:26
rishovski je napisao/la:
10 mar 2021, 00:22
Kad se sjetim koliko smo bili mirni po pitanju golmana dok je bio Enid Tahirović...
Sta fali Buricu?! :mrgreen:
Slabo izlazi kad su prekidi,mora biti vladar u 16m,a ne čekat na liniji... mora razgrnut i svoje i protivničke štopere... ovako svaki korner fakticki pola gola...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 mar 2021, 08:56

Jesu zapeli za golmana..nek dodju Nojer i Oblak zajedno stanu na gol, ako ti sreda i odbrana budu pravili propuste i rupe u linijama a napad ne bude pomago istim primit ces gol i od Estonije. Bitno je da igraci sad ne glume nesto i slusaju trenera. kakavo god bio on je sad tu i nemamo se u koga drugo uzdat. Ja moram za Bosnu navijat i slavit cu pobjedu i enrvirat se ako izgubimo, bio on treer il ne.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mimmo79
Kontakt:

Post Postao/la mimmo79 » 10 mar 2021, 10:06

Evo Ivajla na N1, rekao je da imamo dobre igrače... :)
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2021, 11:04

AlfredNobel je napisao/la:
10 mar 2021, 00:17
miky_hz je napisao/la:
09 mar 2021, 17:36
09 mar 2021, 16:32

Da pratiš malo više, znao bi. Miličević ti je prosjek? Dovoljno mi je da vidim koliko ne znaš. Momak je među tri najbolja i konstantnija igrača u FKS, a i jedan od najboljih u komplet ligi. Jedini koji zaslužuje poziv iz FKS.

Mujakić je odron živi, odličan bio ovdje, u Hajduku krampa. Naravno da ne zaslužuje poziv. Za Dumića ne znam, ne pratim ga. Šta je to Hotić pokazao? Ništa, nije zaslužio poziv. Kadušić i Cipetić su bara bara. Za Pirića se slažem.
Mujakic igra odlicno pod novih trenerom,prije pod Tudorom u formaciji sa 3 stopera mu je trebalo malo da se privikne.Sad zadnje 3 utakmice gola nisu primili,Nihad sve 3 igra po 90 minuta.Po tome zasluzuje poziv sigurno prije svakog igraca iz nase lige.

I on i Todorovic su se preporodili pod novim trenerom Italijanom.
Ne znam brate, ali meni on nije za repke. Imati ga u vidu, to sigurno, ako nastavi s dobrim igrama, onda ga pozvati. Za Todorovića vrijedi isto. Po meni, Miličević više zaslužuje poziv.
Morao bi u tom slucaju Mili mjenjati drzavljanstvo sportsko.Tako da sigurno sad nije opcija,jel da jeste vec bi se to pokrenulo.
“Pročitao sam i ja te neke tekstove o tome, ali do mene za sada nikakva informacija nije došla. Ukoliko bi došlo do toga, tu bi se trebalo mijenjati sportsko državljanstvo, što bi Savez trebao napraviti. Što se mene tiče, ja bih nastupao i za BiH“, rekao je Miličević za HercegovinaInfo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ramke0203
Kontakt:

Post Postao/la ramke0203 » 10 mar 2021, 11:57

OVO BOLI KOLIKO LIK NE KONTA PITANJA I KAKO ODBOJNO ODGOVARA... KAO DA JE MURINJO...

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 mar 2021, 12:31

miky_hz je napisao/la:
10 mar 2021, 11:04
10 mar 2021, 00:17
miky_hz je napisao/la:
09 mar 2021, 17:36

Mujakic igra odlicno pod novih trenerom,prije pod Tudorom u formaciji sa 3 stopera mu je trebalo malo da se privikne.Sad zadnje 3 utakmice gola nisu primili,Nihad sve 3 igra po 90 minuta.Po tome zasluzuje poziv sigurno prije svakog igraca iz nase lige.

I on i Todorovic su se preporodili pod novim trenerom Italijanom.
Ne znam brate, ali meni on nije za repke. Imati ga u vidu, to sigurno, ako nastavi s dobrim igrama, onda ga pozvati. Za Todorovića vrijedi isto. Po meni, Miličević više zaslužuje poziv.
Morao bi u tom slucaju Mili mjenjati drzavljanstvo sportsko.Tako da sigurno sad nije opcija,jel da jeste vec bi se to pokrenulo.
“Pročitao sam i ja te neke tekstove o tome, ali do mene za sada nikakva informacija nije došla. Ukoliko bi došlo do toga, tu bi se trebalo mijenjati sportsko državljanstvo, što bi Savez trebao napraviti. Što se mene tiče, ja bih nastupao i za BiH“, rekao je Miličević za HercegovinaInfo.
Uz toga mora cemo po novom zakonu oštetu Hrvatima platiti za ovakvog prosjecnog igraca. Pametnje bi bilo Katica ili Begica dovesti umjesto njega. Ali drazje mi bilo da ne dovedemo otpad igraca od komšije nego da stvorimo naši igraca. Ahmedhodzic i Hadzikadunic su obadvojca mogli za Svedsku igrati, a odlucili su se za nas. Muhamedbegovic je isto potencijal, igra ce mozda iduce sezone u top klub iz Austrije.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 mar 2021, 16:20

Kad covjek spomene neki rezultat i nesto da se nadamo u ovoj grupi isto da prica sa maloumnicima, a i jesmo skupina takvih.

Kakav crni rezultat imali ikako price o mladim igracima o pravljenju nekog sistema i rezultata kasnije.

Kao da imamo organizovanost i tim kao Njemacka pa samo sjedimo i cekamo rezultat.
BašČelik!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 mar 2021, 16:41

Aha, sad je 28godišnji Miličević aktuelan ko novo reprezentativno pojačanje iz FKS. I još treba mijenjat sportsko.
Recimo bh reprezentativac Dario Đumić, koji je standardan u Twenteu i ima isto godina, je valjda otpisan?

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 10 mar 2021, 16:47

DrFilgud je napisao/la:
10 mar 2021, 16:41
Aha, sad je 28godišnji Miličević aktuelan ko novo reprezentativno pojačanje iz FKS. I još treba mijenjat sportsko.
Recimo bh reprezentativac Dario Đumić, koji je standardan u Twenteu i ima isto godina, je valjda otpisan?
Upravo, kakva je logika zvati Milicevica pored Dumica covjece frajer svaku igra u Hol ligi.
I onda dodje i prica kako najbolji igraju zato sto hoce rezultat covjek. :puke:
BašČelik!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 mar 2021, 16:50

mrAdislic je napisao/la:
10 mar 2021, 16:47
DrFilgud je napisao/la:
Upravo, kakva je logika zvati Milicevica pored Dumica covjece frajer svaku igra u Hol ligi.
Tipično za navijače domaćih klubova. To ukratko opisuje njihov odnos prema interesima reprezentacije. :thumbdown:
Treba otpisat reprezentativca Đumića, koji je za dvije klase bolji, odustat od potencijalnih Katića, Begića...i sređivat papire njihovom Miličeviću, da ga prodaju u Azerbejdžan za 50k.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 mar 2021, 17:00

DrFilgud je napisao/la:
10 mar 2021, 16:50
mrAdislic je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:
Tipično za navijače domaćih klubova. To ukratko opisuje njihov odnos prema interesima reprezentacije. :thumbdown:
Treba otpisat reprezentativca Đumića, koji je za dvije klase bolji, odustat od potencijalnih Katića, Begića...i sređivat papire njihovom Miličeviću, da ga prodaju u Azerbejdžan za 50k.
Produžio ugovor, treba ga sad prodat na ljeto za dobre pare.

Ljudi zaboravljaju da je u savezu Borac - FKS aždaha.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 10 mar 2021, 17:18

Begovic-Sehic-Vasilj
Todorovic-Gazibegovic/dedic/susic/kadusic
Bicakcic-Sanicanin-Hadzikadunic-Ahmedhodzic/kovacevic-sunjic-mihojevic/dumic-memisevic
Kolasinac-Civic/ nastic
Cimirot-Krunic-Pjanic-Cavar/loncar,besic,prcic/danilovic/grahovac
Stevanovic-Visca-Hasic
Menalo-Hotic-Kovac-Duljevic
Gojak/vrancic, milosevic, hajradinovic
Demirovic- Prevljak-Dzeko/turkes,koljic,hodzic,kodro

Nesto bi se dalo probrati iz ove skupine igraca.
Najslabiji smo na tom zadnjem veznom- DM - kad bi od Gigovica bilo pozitivnog odgovora da i to rijesimo.
Pjanic i Cimirot u ranijim utakmicama nisu funkcionisali.
Malo brza krila i bekove, koji rade u oba pravca i Petev bi mogao nekoga i iznenaditi.
Vremenom pojedine starije otpisati ( vec sad Besic) neko mlad bi trebao uskociti u toku kvalifikacija, mozda i mi ukrademo bar nekog Srbiji ili Hrvatskoj, ili bar zadrzimo naše...
Zadnja izmjena: katalinski, dana/u 10 mar 2021, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ajvatar

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 10 mar 2021, 17:21

Najveca rupa je na desnom boku. Sto se zadnjeg veznog tice, Petev mora u ofanzivu sto se Sunjica tice.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 mar 2021, 18:17

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
10 mar 2021, 17:00
Produžio ugovor, treba ga sad prodat na ljeto za dobre pare.

Ljudi zaboravljaju da je u savezu Borac - FKS aždaha.
kaže navijač FKS
" Miličević ti je prosjek? Dovoljno mi je da vidim koliko ne znaš. Momak je među tri najbolja i konstantnija igrača u FKS, a i jedan od najboljih u komplet ligi. Jedini koji zaslužuje poziv iz FKS.

Mujakić je odron živi, odličan bio ovdje, u Hajduku krampa. Naravno da ne zaslužuje poziv"
:D

Francis
Kontakt:

Post Postao/la Francis » 10 mar 2021, 18:47

Povedi nas Ivaylo :yawn:
stay tuned👈

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 mar 2021, 04:18

ima li gdje intervju kojeg je dao za N1
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 11 mar 2021, 08:06

mrAdislic je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:
Ne bi me cudilo da Ivajlo ni ne zna za Darija ....
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 11 mar 2021, 13:23

Dje spisak Curane? Oh, wait...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 11 mar 2021, 13:25

Kako su samo vješto napisali da je spisak u četvrtak, a nisu napisali u koliko tačno sati. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer i 30 gostiju.