FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kako on to ucjenjuje klub trazeci novi ugovor 

Pa ponuđen mu je novi ugovor 17 mil a on traži 25 mil, šta je to nego ucjena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Većina je danas podbacila. Ne znam ko bi mogao dobiti prolaznu ocjenu. Igrači su mnogi bili umorni, nije se mogla držati tolika koncentracija više. Ovi mladi (Zirkzee i Musiala) nisu mogli se iskazati, iako su se trudili. Šteta što Zirkzee ono ne pogodi.
Nakon ovolikih uspjeha jedan ovakav poraz me skoro sekundu ne može iznervirati. U narednim kolima će biti bolje. A svako sa imalo pameti zna da je ovo teža sezona, jer se sve u prošloj osvojilo, a još se kako treba nije odmaralo, regeniralo.
Specifične okolnosti, ne znam čemu tolika nervoza odmah...
Nakon ovolikih uspjeha jedan ovakav poraz me skoro sekundu ne može iznervirati. U narednim kolima će biti bolje. A svako sa imalo pameti zna da je ovo teža sezona, jer se sve u prošloj osvojilo, a još se kako treba nije odmaralo, regeniralo.
Specifične okolnosti, ne znam čemu tolika nervoza odmah...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
De ba kakav Thiago. Sta ga precjenjujete, kao da je Schweinsteiger iz prajma. Sto nije falio protiv Seville, Schalkea? Zato sto su igraci imali snage i stojali dobro na terenu, sve moguce pokrivali. Fali desni bek i krilo. Da imamo cetvrto krilo mogli bi naprijed igrati Coman-Gnabry-Sane da odmori Lewandowski koju utakmicu, a ne krpiti se sa igracima koji nisu kalibar prvog tima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Thiago je bolja 6-tica od Bastiana,
i to nije ni blizu.
i to nije ni blizu.
Mi ne trebamo Švajnštajgere već Thiage, takva nam je sad igra i filozofija, i u nekim drugim vremenima bi bilo obrnuto. Igrač koji zna smiriti igru, držati loptu, i počinjati napade odnosno praviti build-up. To mi nemamo. Vidjelo se u drugom poluvremenu kad je Kimmich prešao na beka, takav raspad igre nismo vidjeli odavno. I Kimmich koliko god bio blizak ni on nije taj tip igrača, ali može biti i najbliži je da bude.Bundesliga je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:17De ba kakav Thiago. Sta ga precjenjujete, kao da je Schweinsteiger iz prajma. Sto nije falio protiv Seville, Schalkea? Zato sto su igraci imali snage i stojali dobro na terenu, sve moguce pokrivali. Fali desni bek i krilo. Da imamo cetvrto krilo mogli bi naprijed igrati Coman-Gnabry-Sane da odmori Lewandowski koju utakmicu, a ne krpiti se sa igracima koji nisu kalibar prvog tima.
-
- Kontakt:
Kimmich je bolji igrac od Thiaga i bolji za ovu igru koju igramo. Mnogo sigurniji i mnogo manje grijesi nego Thiago. Momak je prekucao protiv Schalkea i Seville, a i danas jedan od najboljih pojedinaca dok je igrao u veznom redu. Svaki napad i krece od njega, gradi igru i siguran je na lopti. Druga je stvar sto je morao igrati s krampicom Tolissom. Danas je problem bio u citavom timu, tj umoru i tome sto nisu igrali kako su trebali. Nisu djelovali kompaktno na terenu, igrali su haoticnu igru koja odgovara Hoffenheimu. Bayern igra kontrolisano, odgovara im kada diktira igru, a ne ovo danas. Rekao sam vec danas zasto mislim da je bilo tako, a to je da nemamo rijesenja na klupi. Da ti je dva Thiaga, dzaba ti kad ti igra Zirkzee, Tolisso, a ovi ostali polumrtvi, ne mogu ispratiti ono sta trener zahtjeva od njih. Od toliko ljudi koji su zakazali oni nasli kriviti nedostatak Thiaga, a Kimmich jedini jos i gol dao. Sta su Gnabry, Muller, Sane, Zirkzee uradili sem sto su izgubili 200 lopti.
I am not yet born; O hear me.
License expired
Umor je odradio svoje. Poslije Šalkea smo više u avionu i autobusu, nego na treninzima i na terenu. Nit imaš vremena da se pripremiš prema potrebama protivnika, nit imaš vremena da uigraš neke rotacije, na kraju je dobro i ispalo samo 4-1, kad skontaš da je Neuer odbranio tri 100% gola, moglo je znači biti i gore. Sad smo barem motivirani da za utakmicu protiv Dortmunda, imamo konačeno nešto da ispravimo.

Dobrodošao poraz, eto Hoeness savršeno pripremio momčad, čak i da igrači prebacuju Neuera kad već ne ide dolje
Dosta igrača izvan forme, posebno krila, obrana koja je prošle sezone dobro držala (Alaba i Boateng,) sad pušta kao Titanic i na naplatu je stiglo sve ono što su trebali primiti a nisu na završnom turniru LP i protiv Seville, srećom u najbezbolnijem trenutku...
Posla je puno, previše igrača ide naprijed i ostavljaju previše prostora iza, za početak Alabu prikovati za klupu dok se ne dobije nevezano za ugovor, i riješiti kadrovsko pitanje, evo veli Bracika da nema mjesta za brigu: We leave many options open, we are in constant contact with the coaching staff and see what is possible.

Dosta igrača izvan forme, posebno krila, obrana koja je prošle sezone dobro držala (Alaba i Boateng,) sad pušta kao Titanic i na naplatu je stiglo sve ono što su trebali primiti a nisu na završnom turniru LP i protiv Seville, srećom u najbezbolnijem trenutku...
Posla je puno, previše igrača ide naprijed i ostavljaju previše prostora iza, za početak Alabu prikovati za klupu dok se ne dobije nevezano za ugovor, i riješiti kadrovsko pitanje, evo veli Bracika da nema mjesta za brigu: We leave many options open, we are in constant contact with the coaching staff and see what is possible.

- Centre forward
- Kontakt:
Sve dok effe ne počne da kritikuje, izdržljivo je
Stvar je jednostavna. Ovo se moralo desiti. Po meni je ovo idealan tajming. Sve ono što znamo, a i što Uprava zna, danas je demonstrirano. Trebaju novi igrači, ovi postojeći standardni su umorni, a i kad na sve to dodaš' još neke faktore, dobiješ četvorku.
Bez Thiaga se može, a sad već i mora. Znao sam da će se nakon problema odmah javiti nostalgija za njim. Itekako je zamjenjiv, i sistemski i igračem.
Sreća je da nema nekih povreda, jer ovakav tempo kida.
Sad baš jedva čekam da li će neko doći, ili će opet biti, sve smo osvojili, ne moramo opet.

Stvar je jednostavna. Ovo se moralo desiti. Po meni je ovo idealan tajming. Sve ono što znamo, a i što Uprava zna, danas je demonstrirano. Trebaju novi igrači, ovi postojeći standardni su umorni, a i kad na sve to dodaš' još neke faktore, dobiješ četvorku.
Bez Thiaga se može, a sad već i mora. Znao sam da će se nakon problema odmah javiti nostalgija za njim. Itekako je zamjenjiv, i sistemski i igračem.
Sreća je da nema nekih povreda, jer ovakav tempo kida.
Sad baš jedva čekam da li će neko doći, ili će opet biti, sve smo osvojili, ne moramo opet.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- LlullSergio
- Kontakt:
To nije ucjena.
Na upravi Bayerna je da mu ispuni to sto on trazi ili ne ispuni. Nije on stavio pistolj Brazzinoj djeci na glavu pa da mu moraju dati. Cista poslovna odluka, decko zeli vise novca i to je posteno. Posteno je i ako mu Bayern to nece ponuditi.
Kroz period od 3-4 godine cemo imati sliku ko je na kraju imao pravo.
Precjenio se decko,25mil ne zaradjuju ni bolji igraci od njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Naravno da mu neće ispuniti.A ovu poslovnu "odluku" može tražiti negdje drugo.Samo da vidim te budale koje će mu dati 25 mil.LlullSergio je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:22To nije ucjena.
Na upravi Bayerna je da mu ispuni to sto on trazi ili ne ispuni. Nije on stavio pistolj Brazzinoj djeci na glavu pa da mu moraju dati. Cista poslovna odluka, decko zeli vise novca i to je posteno. Posteno je i ako mu Bayern to nece ponuditi.
Kroz period od 3-4 godine cemo imati sliku ko je na kraju imao pravo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odlično za nas. Ovo je bio samo pokazatelj da nam trebaju dodatna dva do tri igrača u rotaciji.
Duboko sam uvjeren da će Hasan djelovati na tržištu.
Tolisso nema kapacitet da igra za Bayern.
Duboko sam uvjeren da će Hasan djelovati na tržištu.
Tolisso nema kapacitet da igra za Bayern.
Sad kad nas iznenade transferom tipa Aouar uz desnog beka 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovakav dan se morao kad tad desiti, to je neminovno.
Ekipi treba svjezine i odmora, danas se vidjelo koliko su iscrpljeni i iznemogli.
U jednom momentu Kimmich trci i otpuhuje kao da je igrao tri dana, sve bude jasno kada se vidi takva slika.
Uz umor ide i pad koncentracije a onda dolaze i greske.
Za srijedu se treba dobro pripremiti, moglo bi biti nesto slicno ako se na vrijeme ne osigura povoljan rezultat.
Imamo Comana kao povratnika, plus koliko toliko odmornog Lewu i Goretzku plus Lucas i Sule.
Da su pojacanja neophodna, jesu i na trzistu treba sto prije djelovati.
Ekipi treba svjezine i odmora, danas se vidjelo koliko su iscrpljeni i iznemogli.
U jednom momentu Kimmich trci i otpuhuje kao da je igrao tri dana, sve bude jasno kada se vidi takva slika.
Uz umor ide i pad koncentracije a onda dolaze i greske.
Za srijedu se treba dobro pripremiti, moglo bi biti nesto slicno ako se na vrijeme ne osigura povoljan rezultat.
Imamo Comana kao povratnika, plus koliko toliko odmornog Lewu i Goretzku plus Lucas i Sule.
Da su pojacanja neophodna, jesu i na trzistu treba sto prije djelovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eno i Pepicu fest napljuskalo, ajde on se već navikao pa mu je lakše...
Hansi ima fetiš prema njemačkim igračima. Ovdje je problem plata Draxlera. Također Gotze i upitna fizička sprema.
Douglas Costa opet na klupi Juventusa, a mi smo svakako u odličnim odnosima s njima.
Čudim se da se još nije provuklo prezime Khedira kao back up, iako je realno davno za penzije.
Ponavljam, duboko sam uvjeren da će sigurno dovesti još jednog igrača, a potajno se nadam i dva.
Douglas Costa opet na klupi Juventusa, a mi smo svakako u odličnim odnosima s njima.
Čudim se da se još nije provuklo prezime Khedira kao back up, iako je realno davno za penzije.
Ponavljam, duboko sam uvjeren da će sigurno dovesti još jednog igrača, a potajno se nadam i dva.
mora se dovesti bar dva igraca i dovest ce. Koja pozicija ovisi o Flickovoj filozofiji i planu za ovu sezonu
Mia San Mia
Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Leeds are in advanced talks to sign Michaël Cuisance, as per L’Équipé. €20m offered to Bayern Münich and personal terms agreed until June 2025. Fee details still to be completed between clubs. Another bid from #LUFC for de Paul [€25m] was turned down by Udinese.
#transfers

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.