Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 18 jan 2010, 13:21

addebisi je napisao/la:harise ti nisi normalan, kazes meda ne moze igrat nigdje osim u ofanzivi, isto ko ni salihovic, ibricic itd.. tacno da nije u najbolje izdanju na neprirodnoj poziciji al ako je spreman da se zrtvuje za sveti dres moze i branit... a samim tim sto te intersuje samo repka, u njenom interesu je da imamo sto vise dobrih igraca, ni po meni haris ne zasluzuje prvu posatvu al hvala Bogu da ga imamo i da je tu kad zaskripi...
Velis nisi normalan jel to kod vas umjesto pozdrava. :roll:
O ''zrtvovanju za sveti dres'' kod njega se moze nazvati ''druga ruka'' iliti is-koristen
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jan 2010, 17:16

@Demire44 da li ti uopste znas normalno diskutovati.Ili ti vazda obicaj prskati niz noge.
Davnih dana smo rekli zaebi patriotizam.Kad nam Cirkan mogao biti selektor a ostali hodaju po Obalama Slonovace ili Japana pametnom dosta.I ostala vecina igraca su imali pozive od drugih repki pa se lijepo zahvalili ili je bilo na neki nacin drugacije.99% vas nije slusao ili ako jeste mozda i nije ni razumilo intervju Begovica na Kanadskom radiju.Imate na you tubu ili tako nesto pa proguglajte.Onakav odnos price prema svojoj domovini ili eto buducoj repci za koju ce igrati )nebi pas s maslom pojeo.I poslije izjavi da nije znao da ce toliki broj Bosanaca cuti taj razgovor.Definitivno mrtav pa makar stao umjesto Ceha .Medunjanin je i sam potvrdio poziv za Japan i za BIH repku medjutim puhnulo mu u uglavu i ode Medo na U-21 prvenstvo ali za narandjaste.Poslije toga vazda mu mater na telefonu umjesto njega.
Cova se nadao za zamjeni Rud Gulita :mrgreen: A i Holandija ima veliki broj nasih ljudi a nije velika tako da se dobro zna da je ovaj 100 ponovio da nebi upropastio karijeru igrajuci za Bosnu.Ali izgleda negdje ba zapelo.
Sad polako i lagano citaj i nemoj pred rudu opet.
P.S Ako se ovakvi brane doce nam poslije jos milion Cirkana i ostalih gurbeta.Ima da vide,''plodno tlo''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 18 jan 2010, 17:23

demir44 je napisao/la:Ne kontam uopste takve likove kao sto si ti i tebi slični
Kako je jedan Eusebio,pravi Brazilac,postao božanstvo u Portugalu,pa jedan Deco takodje u Portugalu,zatim Eduardo u Hrvata...To su fudbaleri koji nisu imali veze sa zemljama za koje nastupaju osim sto su igrali u njiovim klubovima,i opet ih niko ne pljuje i ne govori o nekakvom *ebenom patriotizmu vec ih podrzavaju i velicaju...A kod vas je Asmir izdajica,Haris nije patriota...
Kakve ja koristi imam od patriotizma jednog Asmira Guše kad je on nula od golmana....
Momak izabran za igraca mjeseca u svom klubu,tj kod onako šuplje odbrane branit fenomenalno protiv Manchestera,Chelseja,Liverpoola i ostalih,mislim jedino retard moze govorit da taj Asmir nema pojma,da nam ne treba,jer nije patriota,da nije zalosno,bilo bi smijesno....
Fujj gadi mi se,kakvog sve naroda ima
Eusebio nije Brazilac ;)

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 jan 2010, 17:29

Nije Asmi Guso vec Adnan Guso i slazem se stobom u potpunosti :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 18 jan 2010, 17:38

seha je napisao/la:Nije Asmi Guso vec Adnan Guso i slazem se stobom u potpunosti :D
s kim sa gusom??? :lol:

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 18 jan 2010, 17:43

giannini je napisao/la:
Kako je jedan Eusebio,pravi Brazilac,postao božanstvo u Portugalu,pa jedan Deco takodje u Portugalu,zatim Eduardo u Hrvata...To su fudbaleri koji nisu imali veze sa zemljama za koje nastupaju osim sto su igrali u njiovim klubovima,i opet ih niko ne pljuje i ne govori o nekakvom *ebenom patriotizmu vec ih podrzavaju i velicaju...A kod vas je Asmir izdajica,Haris nije patriota...
Kakve ja koristi imam od patriotizma jednog Asmira Guše kad je on nula od golmana....
Momak izabran za igraca mjeseca u svom klubu,tj kod onako šuplje odbrane branit fenomenalno protiv Manchestera,Chelseja,Liverpoola i ostalih,mislim jedino retard moze govorit da taj Asmir nema pojma,da nam ne treba,jer nije patriota,da nije zalosno,bilo bi smijesno....
Eusebio nije Brazilac ;)
Nego sta je...
Rotor Volgograd...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 18 jan 2010, 17:44

Imal ovaj manager Redzepagic web stranicu kakvu da vidim koje kojimigracima je sve manager nemogu ga na trasnfermarktu nac nikako
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 18 jan 2010, 17:47

@demir44
Eusebio je Portugalac ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 18 jan 2010, 17:48

demir44 je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Eusebio nije Brazilac ;)
Nego sta je...
Crnac je Euzebio :mrgreen:
iz afrike covjek stigo

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 18 jan 2010, 17:54

harishp je napisao/la:@Demire44 da li ti uopste znas normalno diskutovati.Ili ti vazda obicaj prskati niz noge.
Davnih dana smo rekli zaebi patriotizam.Kad nam Cirkan mogao biti selektor a ostali hodaju po Obalama Slonovace ili Japana pametnom dosta.I ostala vecina igraca su imali pozive od drugih repki pa se lijepo zahvalili ili je bilo na neki nacin drugacije.99% vas nije slusao ili ako jeste mozda i nije ni razumilo intervju Begovica na Kanadskom radiju.Imate na you tubu ili tako nesto pa proguglajte.Onakav odnos price prema svojoj domovini ili eto buducoj repci za koju ce igrati )nebi pas s maslom pojeo.I poslije izjavi da nije znao da ce toliki broj Bosanaca cuti taj razgovor.Definitivno mrtav pa makar stao umjesto Ceha .Medunjanin je i sam potvrdio poziv za Japan i za BIH repku medjutim puhnulo mu u uglavu i ode Medo na U-21 prvenstvo ali za narandjaste.Poslije toga vazda mu mater na telefonu umjesto njega.
Cova se nadao za zamjeni Rud Gulita :mrgreen: A i Holandija ima veliki broj nasih ljudi a nije velika tako da se dobro zna da je ovaj 100 ponovio da nebi upropastio karijeru igrajuci za Bosnu.Ali izgleda negdje ba zapelo.
P.S Ako se ovakvi brane doce nam poslije jos milion Cirkana i ostalih gurbeta.Ima da vide,''plodno tlo''.
I ja bi vjerovatno uradio isto sto i Medunjanin...
Za ove uhljupe iz saveza da dere dupe,pa nije lud,i de mi reci ko mu garantuje da ga navijaci nece javno popljuvat kao sto su uradili Salihamidzicu,zato sto nije bi dobar kao u Bayernu,a ne kontaju da nije isto igrati sa Elberom,Scholom,Efenbergom i sa Konjicem,Bolicem,Beslijom.....
Rotor Volgograd...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 jan 2010, 17:54

@demir44
Eusebio je Portugalac ;)
Portugalac, mozambičkog porijekla.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 18 jan 2010, 17:57

VanBasten je napisao/la:
@demir44
Eusebio je Portugalac ;)
Portugalac, mozambičkog porijekla.
Vidio sam sad da je rodjen u Mozambiqu,moja greska....
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2010, 18:01

demir44 je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Demire44 da li ti uopste znas normalno diskutovati.Ili ti vazda obicaj prskati niz noge.
I ja bi vjerovatno uradio isto sto i Medunjanin...
Za ove uhljupe iz saveza da dere dupe,pa nije lud,i de mi reci ko mu garantuje da ga navijaci nece javno popljuvat kao sto su uradili Salihamidzicu,zato sto nije bi dobar kao u Bayernu,a ne kontaju da nije isto igrati sa Elberom,Scholom,Efenbergom i sa Konjicem,Bolicem,Beslijom.....
On treba da "dere dupe" za svoju zemlju i navijace, a ne za savez. Pa Spahic mrzi savez vise od fanaticosa, pa je covjek vidio da opet mora igrat, jer najvise skodi reprezentaciji i navijacima neki bojkot. A ako bi ti isto uradio, nisi pravi bosanac i hercegovac. Pricaj sta god hoces u savezu, ali svakom pravom patrioti (evo me ko tarik) treba bit zelja igrat za svoju drzavu i ni za jednu drugu. Tacka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 jan 2010, 18:11

@ CARTMAN@ ovo je mozda prvi put da se slazem s tobom ali sto se ovog zadnjeg tice upravu ssi ,,,dupe se nedere za savez nego za one navijace koji daju svoje pare da gledaju repku!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 18 jan 2010, 18:16

Djelomicno si u pravu,a nemam ja sta s tobom razglabati jesam li pravi bosanac il ne,to znam ja najbolje...
A za koga je Hasan igro neg za navijace i za svoju zemlju,pa sta bi 8-) 8-) 8-)
Ovo su ti cinjenice *Tarik14 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 18 jan 2010, 20:42

demir44 je napisao/la:Djelomicno si u pravu,a nemam ja sta s tobom razglabati jesam li pravi bosanac il ne,to znam ja najbolje...
A za koga je Hasan igro neg za navijace i za svoju zemlju,pa sta bi 8-) 8-) 8-)
Ovo su ti cinjenice *Tarik14 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo se vi zajebavajte na racun Tarika al sad kad Tare uleti na forum(vec je se probudio ja mislim)ima da vas pravo nariba i to patriotski :D

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 18 jan 2010, 21:04

demir44 je napisao/la:
giannini je napisao/la:
Eusebio nije Brazilac ;)
Nego sta je...
rodjen je u Mozambiku, u to vrijeme Portugalska Istocna Afrika

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 jan 2010, 02:24

u Subotu da si ga zabio BARCI...ako budes igrao u prvih 11 naravno..o ako udjes sa klupe :mrgreen: :mrgreen:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 jan 2010, 18:51

fabio je napisao/la:u Subotu da si ga zabio BARCI...ako budes igrao u prvih 11 naravno..o ako udjes sa klupe :mrgreen: :mrgreen:
da hoce igrati samo da neki levati odavde :mrgreen: vide kakav je majstor ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 23 jan 2010, 19:34

da hoce zabiti gol barci znas kako bi volio :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Iceplayer, kakarut, Rimes87, tuzlanskinacin i 52 gosta.