Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Vidi se da Prosinecki zna sta hoce. Kapa do poda.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Visca pokazao da je vrijeme da vidi kako klupa izgleda
Hajrovica i Duljevica na krila, nije to neka mudrost.
Cimirot odlican, Besic fali u sredini, Besic, Cimirot i Pjana treba probati
Nazad Vranjes i Sunjic na stoperu, Kolasinac i Todor na bekovima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
drakensang
- Kontakt:
Ja bih na njegovom mjestu sve ove iznad 28 godina, a da nisu mnogo bitni kotacici u ekipi izostavio s popisa. moramo poceti kristalisati neku novu generaciju, a talenta imamo, samo ga treba probrat. Demirovic u spic, Menalo na krilo, Danilovic, Loncar itd itd. uz pomoc iskusnijih ali kvalitetnih igraxa sigurno mogu puno.
Hajrovic?JavierBosnia je napisao/la:Visca pokazao da je vrijeme da vidi kako klupa izgleda
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ljudi igraci su u glavama vec na odmoru. ...stavite se u njihovu poziciju.
Boli njih ku rac za crnom gorom i prijateljskim .
Sezona je bila duga i ja im nista ne zamjeram bitno je kvalifikacije kada pocnu da jos jednom vidim Dzeku na velikom takmicenju, Begovica,i td...Jer Dzeki bi to vjerovatno bio i oprostaj od repke. ..
Todorovic je masina konacno imamo desnog beka...svaka malom cast.
Boli njih ku rac za crnom gorom i prijateljskim .
Sezona je bila duga i ja im nista ne zamjeram bitno je kvalifikacije kada pocnu da jos jednom vidim Dzeku na velikom takmicenju, Begovica,i td...Jer Dzeki bi to vjerovatno bio i oprostaj od repke. ..
Todorovic je masina konacno imamo desnog beka...svaka malom cast.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
I da smo pobijedili 5:0 to nikakvo mjerilo ne bi bilo...jednostavno termin i prijateljska tekma i to je to...
Sarajevo kad god je rasturalo u prijateljskim u pripremnim mecevima kroz ligu su bivali katastrofalni...pod Mesom dobri u prijateljskim ali u kvalifikacijama cista nula.
Pod Papetom losi u prijateljskim ali dobri u kvalifikacijama.
Nadati se da ce to i kod Robija biti s kontra efektom, prijateljske onako, ali kvalifikacije odlicne akoBogda.
Jednu stvar treba imati na umu - ovo je najdrasticnija smjena generacija kao sto rece Spaha danas i treba imati strpljenja s Robijem i novim igracima.
Sarajevo kad god je rasturalo u prijateljskim u pripremnim mecevima kroz ligu su bivali katastrofalni...pod Mesom dobri u prijateljskim ali u kvalifikacijama cista nula.
Pod Papetom losi u prijateljskim ali dobri u kvalifikacijama.
Nadati se da ce to i kod Robija biti s kontra efektom, prijateljske onako, ali kvalifikacije odlicne akoBogda.
Jednu stvar treba imati na umu - ovo je najdrasticnija smjena generacija kao sto rece Spaha danas i treba imati strpljenja s Robijem i novim igracima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sta to fali Hajrovicu? Sto je presao sa konja na magarca?Vucevich je napisao/la:Hajrovic?JavierBosnia je napisao/la:Visca pokazao da je vrijeme da vidi kako klupa izgleda
Pa decko je Eden Hazard za Viscu. Ima i sut, ima i dribling, udje u sredinu, ostavi loptu, protrci po strani, centrira, sta ovaj slunto zna eto zivota ti. Pa da u Realu igra, on je pogubljen decko, ne danas, nego godinama vec
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Hajrovic i Sunjic su sigurno igrace koji mogu donijeti prevagu...fuj.JavierBosnia je napisao/la:Visca pokazao da je vrijeme da vidi kako klupa izgleda
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Nakon ove bruke od igre valjda ce Cevabdiji doc iz supenceta u glavu da Krunic i Sanjin imaju vise nego mjesta u ovoj skupini, gdje na sve strane promaha.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma jok nego su tvoji ljubimci Prco cupavi i KrunicNiftyDribbler je napisao/la:Hajrovic i Sunjic su sigurno igrace koji mogu donijeti prevagu...fuj.JavierBosnia je napisao/la:Visca pokazao da je vrijeme da vidi kako klupa izgleda
Nisu nam problem ti u sredini, Besa, Cimi i Pjana mogu to odlicno odraditi
Problem je Bico kojem su noge ko balvani, i Visca koji noge uopste nema
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Ma jasta imamo mi igrace na bacanje...A Beša jarane moze dogodine opet negdje zavrsit na klupi Evertona ili u Champiomshipu. Imamo krilo u 2. Bundesligi od kojeg ocekujemo da bude jedan od nosilaca igre. Cimirota cijenim, ali mora se tek pokazati u jacim utakmicama, sjecam se Kipra, prva znacajnija utakmica u dresu bh za njega...propo. Ima tu toliko propuha, da ni vuneni djemper ne pomaze. Ak trazili soluciju u Saricu, Zakaricu i slicnim stagnirat cemo.JavierBosnia je napisao/la:Ma jok nego su tvoji ljubimci Prco cupavi i KrunicNiftyDribbler je napisao/la:Hajrovic i Sunjic su sigurno igrace koji mogu donijeti prevagu...fuj.JavierBosnia je napisao/la:Visca pokazao da je vrijeme da vidi kako klupa izgleda
Nazad Vranjes i Sunjic na stoperu, Kolasinac i Todor na bekovima![]()
Nisu nam problem ti u sredini, Besa, Cimi i Pjana mogu to odlicno odraditi
Problem je Bico kojem su noge ko balvani, i Visca koji noge uopste nema
Podrzavam forciranje U21 igraca, ali opet Sanjin i Rade u ovakoj ekipi imaju mjesto. Tacka.
- invincible1921
- Kontakt:
Hajrovic je glup i egoistican igrac kojem nije nikakav problem osutat 10 puta sa 30 metata, koji ce u 9.5 od 10 situacija 5na2 sutnut sa 25 metara., fudbaler koji ce imat vise suteva nego pasova...
Zato i jest tu gdje jeste...od galate i lp preko werdera do odavno ne slabijeg dinama.
Mi smo ga popusili u smjeni generacije. Vedo, Spaha, Meudnjanin i ova ostala klapa je trebala prije 2/3 godine da se polako gura u starnu, a de se mjesto daje drugima. Umjesto toga tebi se odjednom oprosti 10 igraca, a debiteuje drugih 10 sa prosjekom od 24 godine
Hoces da neko kupi igraca, da se taj igrac sam izbori negdje i tek kad postane neka klasa neko i nesto da ga ti uzmes na gotovo, a nema sanse da bi ti vidio neki potencijal u njemu pa makar dao sansu pokuso ga afirmisat kroz repku...mogu ovi penzioneri igrat dokle god oni hoce

Zato i jest tu gdje jeste...od galate i lp preko werdera do odavno ne slabijeg dinama.
Mi smo ga popusili u smjeni generacije. Vedo, Spaha, Meudnjanin i ova ostala klapa je trebala prije 2/3 godine da se polako gura u starnu, a de se mjesto daje drugima. Umjesto toga tebi se odjednom oprosti 10 igraca, a debiteuje drugih 10 sa prosjekom od 24 godine
=\_1921_/=
Nije istina, ,najdrasticnije je bilo 2007, kada smo ostali bez Barbareza, Bolica, Baljica a potpisnici bojkotovali reprezentaciju.hurem je napisao/la: Jednu stvar treba imati na umu - ovo je najdrasticnija smjena generacija kao sto rece Spaha danas i treba imati strpljenja s Robijem i novim igracima.
Tada je Muzurovic sa Misketom i Muslimovicem pokorio Norvesku gore, a u toj godini (2007) uveo Vedu, Dzeku,Guso na golu, Nadarevic pa se nismo brukali. Zvao Custovica protiv Turske pa ga on izvukao i zabio pobjedonosni gol.
Sinoc smo protiv C postave Crne Gore odigrali najgoru utakmicu ikada u reprezentaciji. Bruka i sramota. Onakav manjak volje, zelje i odsustvo kvaliteta je uzasno. Mi smo to trebali iskoristiti da se uigramo za ligu nacija, a nismo vidjeli 2 akcije kako treba.
Slazem se da prijateljske nisu mjerilo sto se tice rezultata jer tu treneri isprobavaju razne stvari, ali jucer nikakve naznake nicega nije bilo.
Protiv Koreje ocekujem isto stanje, bez najboljih pa sta bude.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma nee, igrala ja H postava...bhsport je napisao/la: Sinoc smo protiv C postave Crne Gore odigrali najgoru utakmicu ikada u reprezentaciji...
Cuj C, a 5-6 igraca standardni clanovi startnih 11, a ostali su prve alternative ili uvijek oko prvog tima.
Juce su falili Savić, Ivanić, Vukčević i Jovetić koji su "faktor" u timu CG...Ostali koji nisu bili tu, nisu nista bolji od ovih koji su bili na raspolaganju!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Takve alternative da su oko prvih 11 da ih je 5,6 debitovalo jucer kako rece onaj crnogorski komentator, ali ocito ti znas bolje od njega.marconato je napisao/la:Ma nee, igrala ja H postava...bhsport je napisao/la: Sinoc smo protiv C postave Crne Gore odigrali najgoru utakmicu ikada u reprezentaciji...![]()
Cuj C, a 5-6 igraca standardni clanovi startnih 11, a ostali su prve alternative ili uvijek oko prvog tima.
Juce su falili Savić, Ivanić, Vukčević i Jovetić koji su "faktor" u timu CG...Ostali koji nisu bili tu, nisu nista bolji od ovih koji su bili na raspolaganju!
Majstore, Petković, Simić, Marušić, Janković, Bećiraj, Vešović su standardni clanovi udarnih 11. Stojković, Kosović, Jovović..su odigrali barem pola kvalifikacionih utakmica. Kako to onda moze biti C postava? 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- AndreWilliams
- Kontakt:
Jel' to ono kad smo primili 22 gola u kvalifikacijama i upisali 7 poraza. Moldavija i Madjarska nam ocitale bukvicu. Norvezani nas rastavili na proste faktore u Zenici. Kako je to uporedivo sa ovom smjenom generacije? Igramo cvrsto, bas djelujemo organizovano. Ne primamo golove.bhsport je napisao/la:Nije istina, ,najdrasticnije je bilo 2007, kada smo ostali bez Barbareza, Bolica, Baljica a potpisnici bojkotovali reprezentaciju.hurem je napisao/la: Jednu stvar treba imati na umu - ovo je najdrasticnija smjena generacija kao sto rece Spaha danas i treba imati strpljenja s Robijem i novim igracima.
Tada je Muzurovic sa Misketom i Muslimovicem pokorio Norvesku gore, a u toj godini (2007) uveo Vedu, Dzeku,Guso na golu, Nadarevic pa se nismo brukali. Zvao Custovica protiv Turske pa ga on izvukao i zabio pobjedonosni gol.
Sinoc smo protiv C postave Crne Gore odigrali najgoru utakmicu ikada u reprezentaciji. Bruka i sramota. Onakav manjak volje, zelje i odsustvo kvaliteta je uzasno. Mi smo to trebali iskoristiti da se uigramo za ligu nacija, a nismo vidjeli 2 akcije kako treba.
Slazem se da prijateljske nisu mjerilo sto se tice rezultata jer tu treneri isprobavaju razne stvari, ali jucer nikakve naznake nicega nije bilo.
Protiv Koreje ocekujem isto stanje, bez najboljih pa sta bude.
Po prvi put nakon toliko vremena sam optimista. Robi nas vodi na Euro u inat hejterima.
Jeste, to je naradikalnije smjena generacija koja je dobila Turke 3:2 i Norvesku na strani. Ova 'smjena' generacija nije ni priblizna toj jer smo tada imali samo 2 igraca iz privh 11. Sada u ovoj 'smjeni' imas: Begovic, Vranjes, Zukanovic, Kolasinac, Besic, Dzeko, Pjanic, Hajrovic/ViscaAndreWilliams je napisao/la: Jel' to ono kad smo primili 22 gola u kvalifikacijama i upisali 7 poraza. Moldavija i Madjarska nam ocitale bukvicu. Norvezani nas rastavili na proste faktore u Zenici. Kako je to uporedivo sa ovom smjenom generacije? Igramo cvrsto, bas djelujemo organizovano. Ne primamo golove.
Po prvi put nakon toliko vremena sam optimista. Robi nas vodi na Euro u inat hejterima.
Dakle ostao si bez Vede, Spahe, Misketa i Lulica to su 4 igraca.
Uvode se novi igraci, trazi se desni bek, ali da je najradikalnije smjena generacija - NIJE.
I da, Robi, vodi nas na Euro, kako znas i umijes jer reprezentacija koja ima gore navedene igrace zasluzuje igrati na Euru.
Da bi otisli na euro trebaju nam pobjede, a da bi pobijedio moras dati gol, a 1 gol u 5 utakmica bas ne obecava i ne daje razloga za optimizam.
Ne znam sta si ti vidio optimisticno jucer protiv debitanata u crnoj gori.
Imali smo desetak minuta igre.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Tvoji motivi su jasni. Nemoras se truditi da ih objasnis.
Klasicno mijenjanje teme u nedostatku argumenata i izbjegavanje odgovora.
Moji motivi su odlazak na EP i nista me drugo ne interesuje, za razliku od vas ostalih kojima je cilj prodaja odredjenih igraca naustrb uigravanja ekipe.
Opravdavate te gluposti vec pola godine.
Moji motivi su odlazak na EP i nista me drugo ne interesuje, za razliku od vas ostalih kojima je cilj prodaja odredjenih igraca naustrb uigravanja ekipe.
Opravdavate te gluposti vec pola godine.