Stvar je u tome da Steph nije sebičan igrač, njemu je klub i trofeji na prvom mjestu a ne bildanje lične statistike ili da bude glavni igrač. I sam KD je po prelasku u Warriorse rekao da je to bio glavni razlog prelaska, valjda čojveku bio pun qrac Russa.alemsa je napisao/la:sve zbog onog malog iz Gsw, kojem KD za 4 tekme uze ekipu, dje to ima, i on vazio za najboljeg igraca, coj'k mu za 4 tekme uzo ekipu
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
VoliO, od collega, ali postupci covjeka promjene stvari, sasvim normalno, kako u sportu tako i u svakodnevnom zivotu. Imas ljudi u zivotu koji su ti bili dragi pa svojim postupcima ti prestali biti dragi. To ne mjenja da je on extra igrac, scorer, top 3, ali mjenja na drugoj strani, da je pizdurina, barem meni. Odes extra mehanicaru, co'jk te zakine, kazes j.ebo su.pka, ne mjenja da je on i dalje extra mehanicar, al je smrad za tebeDonnie Darko je napisao/la:Alem voli KD-a, sjetimo se samo koliko ga je uzdizao u proteklom playoffu
@biscone
Pa jedan LeBron u prime-u, postovo Wade-a one prve sezone, ovaj doso i odma mu uzeo ekipu.
I bas to sto je postovo jednim dijelom ih kostalo titule. Pa onda na ljeto imali razgovor, LeBron preuzo ekipu i prosetali se ligom.alemsa je napisao/la:
@biscone
Pa jedan LeBron u prime-u, postovo Wade-a one prve sezone, ovaj doso u odma mu uzeo ekipu.
Steph je pravi timski igrac, nema on problem s tim da je gameplan ono sto je najbolje za ekipu, svakako je off ball jaci od KD-a.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sve je to ok, ali se ovo odnosilo na onaj post kada si rekao da je uvijek bio pussy. Njegova odluka da predje u GSW ne mijenja apsolutno nista od ranije, i bilo bi lijepo kada bi se prestali pretvarati da je Durant uvijek bio ovakav onakav ili sta ti ja znam. Smatras Duranta pizdom sada i to je potpuno ok, ali nemoj govoriti da je bio pizda prije pola godine kada si tada bio njegov najveci fan ovdje, konstantno uzdizuci njega da bi umanjio Stepha i Leonarda.alemsa je napisao/la:VoliO, od collega, ali postupci covjeka promjene stvari, sasvim normalno, kako u sportu tako i u svakodnevnom zivotu. Imas ljudi u zivotu koji su ti bili dragi pa svojim postupcima ti prestali biti dragi. To ne mjenja da je on extra igrac, scorer, top 3, ali mjenja na drugoj strani, da je pizdurina, barem meni. Odes extra mehanicaru, co'jk te zakine, kazes j.ebo su.pka, ne mjenja da je on i dalje extra mehanicar, al je smrad za tebeDonnie Darko je napisao/la:Alem voli KD-a, sjetimo se samo koliko ga je uzdizao u proteklom playoffu
@biscone
Pa jedan LeBron u prime-u, postovo Wade-a one prve sezone, ovaj doso u odma mu uzeo ekipu.
Sto se mehanicara tice, ako ti je radio 9 godina sve posteno, jednom te zakine, sigurno neces ici okolo i pricati kako te zakidao svih 9 godina i da je cijelo vrijeme bio pizda.
Pa bio fan, nisam vjerovo kritici/drugoj strani, ali sta je uradio je dokazao da jeste, prvo licimjer pa onda sve ostalo, opet barem meni.Donnie Darko je napisao/la:
Sve je to ok, ali se ovo odnosilo na onaj post kada si rekao da je uvijek bio pussy. Njegova odluka da predje u GSW ne mijenja apsolutno nista od ranije, i bilo bi lijepo kada bi se prestali pretvarati da je Durant uvijek bio ovakav onakav ili sta ti ja znam. Smatras Duranta pizdom sada i to je potpuno ok, ali nemoj govoriti da je bio pizda prije pola godine kada si tada bio njegov najveci fan ovdje, konstantno uzdizuci njega da bi umanjio Stepha i Leonarda.
Sto se mehanicara tice, ako ti je radio 9 godina sve posteno, jednom te zakine, sigurno neces ici okolo i pricati kako te zakidao svih 9 godina i da je cijelo vrijeme bio pizda.
Jeste a ti 9 godina govorio ne idi njemu zjebat ce te
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Bio ili ne bio pizda on je jedan level iznad westbrooka sto se tice loptanja pod obrucima
- branimir85
- Kontakt:
derozan nastavlja niz 30+
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kako Lillard stavlja ove trice metar-dva iza linije 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Nerminovic
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
booker
Sunsi i OT 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Sloboda Davisu!
CP3 6 ukradenih
CP3 6 ukradenih
Bledsoe, Warren i Booker, pa nisu ti Susi baš smeće od ekipe 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
2 banane,prejak vcrs,jos uvijek prva opcija Klippaalemsa je napisao/la:Sloboda Davisu!
CP3 6 ukradenih
- branimir85
- Kontakt:
ima većeg smeća od nji npr.njihov protivnik vcrsLillard je napisao/la:Bledsoe, Warren i Booker, pa nisu ti Susi baš smeće od ekipe
@Lillard mvp
Nance Jr. 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- branimir85
- Kontakt:
Nance 
Ovo je sve normalno, samo vracamo stvari na svoje mjesto 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moze pricati ko sta hoce,ali ovaj GS ima ozbiljnih problema sa zastitom obruca i skokom.Dovoljno je probiti inicijalnog cuvara i stvar je rijesena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao LALa i odbrane.5 polaganja u 2minuta.

jedini Green se trudi da zastiti def. skok
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.