Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Joj, naletio sam naseg forumasa costacurtu kako na klix forumu navija za Selju 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
znao sam i vidio da je navijo protiv slobode,al dje za melju?SRSlavinovici je napisao/la:Joj, naletio sam naseg forumasa costacurtu kako na klix forumu navija za Selju
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: Tuzlanski Chat
Sacekaj, ne mogu od meze da nadjem.. BiceSariel je napisao/la:znao sam i vidio da je navijo protiv slobode,al dje za melju?SRSlavinovici je napisao/la:Joj, naletio sam naseg forumasa costacurtu kako na klix forumu navija za Selju

- SRSlavinovici
- Kontakt:
Na pdf o Jasminu Imamovicu, klasična koljacina desni lijevi, a on iz kontre Zeljo sampion:) hahha, koji miflon 

Zasto na ovom forumu nema tema za UFC?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=32&t=577DoeTz je napisao/la:Zasto na ovom forumu nema tema za UFC?
Too kralju saketanja, ne znam kako sam je preletio...Chinaglia je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=32&t=577DoeTz je napisao/la:Zasto na ovom forumu nema tema za UFC?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Bari Činalja trebu sa Slatine i pita je možel bit šta između njih, kae ona more: Tušanj.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:Bari Činalja trebu sa Slatine i pita je možel bit šta između njih, kae ona more: Tušanj.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa što si iš'o na klix kad sam o tome i ovdje pisao i obrazložio zašto tako? Ne da mi se opet sve isto jer "uzalud mi trud" kad vi ne želite čuti onog što vidi a ne čuje......čuje a ne vidiSariel je napisao/la:znao sam i vidio da je navijo protiv slobode,al dje za melju?SRSlavinovici je napisao/la:Joj, naletio sam naseg forumasa costacurtu kako na klix forumu navija za Selju

"Navijati za Želju" (kao) je moj protest protiv aktulnih hadalja u upravi FK i svega akutelnog. Znači metafora.
protiv Jasmina sam bio i ovdje i tamo na forumu i pod istim nikom, bez zabušavanja i razloge za to sam naveo ali opet džaba jer "message failed".
Vi živite "ideju" Slobode ja sam realniji i zivim stvarnost, u tome se razlikujemo. Vi ste flegme koje mogu trpiti Slobodu u borbi za opstanak i ta Hare krišna Hare rama bulšit ja ne mogu al ne zato što mrzim FK ili već zato što smo bili svi svjedoci da se moze i Evropa igrati i boriti za prvaka al samo ako imas lovu i ljude koji vole klub.
S pjesnikom i njegovim bravurama mi smo DOWN. Koja budala ce doci sa parama i izvuć Slobodu nakon ove epizode sa Azmirom?! Koja budala će sebi dozvolit da ga se pljuje ko i Azmira nakon što je toliko valjo klubu?! Bingo??!!

elem,
simpatično mi kako ovaj Slavinovići kaže, isto dijete "uhvatio sam ga!"" Hahahaha
Aha kao realan si i zivis stvaran zivot a metaforicki navijas za zelju.
A mi smo hare krisne
sunce ti poljubim.sahu kralju idolu.ljubi flegma 
A mi smo hare krisne

- Beduin
- Kontakt:
Costacurta, za konkurenta ne mozes navijati ni metaforicno. Ne moras podrzavati ovu vlast u klubu, ne moras ni Jasmina podrzavati, mozes obizavati Azmira ako zelis, ali da za Zelju "navijas" iz nekog protesta, de ba...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ti si hare krishna.Beduin je napisao/la:Costacurta, za konkurenta ne mozes navijati ni metaforicno. Ne moras podrzavati ovu vlast u klubu, ne moras ni Jasmina podrzavati, mozes obizavati Azmira ako zelis, ali da za Zelju "navijas" iz nekog protesta, de ba...
vidi se to odma nema zajebancije

-
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Aha kao realan si i zivis stvaran zivot a metaforicki navijas za zelju.
A mi smo hare krisnesunce ti poljubim.sahu kralju idolu.ljubi flegma

Zaboravi. Teško štivo. Izvini halali što te zamučih.
De ti nama kakvih "pouzdanih" informacija iz internet kluba i kladionice nabavi, struju ne diraj.
ne posjecujem internet klubove, i ne kladim se. okok struje sam cesto poslomcostacurta08 je napisao/la:Sariel je napisao/la:Aha kao realan si i zivis stvaran zivot a metaforicki navijas za zelju.
A mi smo hare krisnesunce ti poljubim.sahu kralju idolu.ljubi flegma
![]()
Zaboravi. Teško štivo. Izvini halali što te zamučih.
De ti nama kakvih "pouzdanih" informacija iz internet kluba i kladionice nabavi, struju ne diraj.

pa nije tesko stivo, pricas ovdje kad si ti navijo, al metaforicki

ne zamjeri,

Jel neko od vas slučajno naručivao odjeću preko neta ikad? Zanima me ako je paket veći, iako je free shipping (Kina
), da li će meni naplatiti, i da li će mi uopšte paket donjeti na vrata? Ili možda ja moram otići u poštu po njega?
Ove manje stvari su mi uvijek dolazile na vrata, ne znam kakva će situacija biti sa većim paketima...

Ove manje stvari su mi uvijek dolazile na vrata, ne znam kakva će situacija biti sa većim paketima...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ako nekome treba nesto vezano za racunare, kupovina, popravka, poboljsanje, neki frajer u Si Selu ubi brasno
ne znam imal jaceg u Tuzli
ne znam imal jaceg u Tuzli
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: Tuzlanski Chat
Ako te ne nadje kod kuce kada ti bude donosio paket, ostavice ti obavijest da ga podignes u posti. Nista ne placas sto se tice postarine, jedino ako te carina klepi.wobly92 je napisao/la:Jel neko od vas slučajno naručivao odjeću preko neta ikad? Zanima me ako je paket veći, iako je free shipping (Kina), da li će meni naplatiti, i da li će mi uopšte paket donjeti na vrata? Ili možda ja moram otići u poštu po njega?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.