Znam priču ali ne podržavam ovo, vi podržavate i uredu. Samo ti kažem da je drastična razlika kad smo mi tjerali savez i kada oni sada tjeraju savez.pravnik1981 je napisao/la:ne znas pricu tako da mi se sad ne da pisat...svi su oni mamicevi pijuni..pinoglavi je napisao/la:Samo što su nas tad Grci trpali na Bilinom po 3-4 gola, a Hrvatska na pragu druge pobjede na Euru i jedan od najozbiljnijih kandidata za titulupravnik1981 je napisao/la:Bravo za navijace ! sjetite se samo nase bitke protiv saveza kako je to sve izgledalo
EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Nad tobom sunce najljepše sja
Ako je Modric ozbiljnije povrijedjen Hrvatska ispada u osmini. Sa Modricem mogu do polufinala, a mozda i vise.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima jos jedna tekma veceras
Sastav Spanije: isti kao protiv Ceske
Sastav Turske: KBK

Sastav Spanije: isti kao protiv Ceske
Sastav Turske: KBK

- JackTheStripper
- Kontakt:
Nadam se pobjedi ili bodu Turske, pa da bude neizvjesno do kraja.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sjeti se nase utakmice protiv Azerbejdzana u Zenici kada im je 5 ljudi doslo na stadion?pravnik1981 je napisao/la:ne znas pricu tako da mi se sad ne da pisat...svi su oni mamicevi pijuni..pinoglavi je napisao/la:Samo što su nas tad Grci trpali na Bilinom po 3-4 gola, a Hrvatska na pragu druge pobjede na Euru i jedan od najozbiljnijih kandidata za titulupravnik1981 je napisao/la:Bravo za navijace ! sjetite se samo nase bitke protiv saveza kako je to sve izgledalo
Vise je to ostetilo savez nego bilo kakve bakljade. Tako se to radi.
- DragonReborn
- Kontakt:

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Hrvatska je izbacena, tako bi trebalo biti, po pravilima.Epidaurus je napisao/la:Ako je Modric ozbiljnije povrijedjen Hrvatska ispada u osmini. Sa Modricem mogu do polufinala, a mozda i vise.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ja da sam igrač Hrvatske reprezentacije nakon onog svega što se desilo i nakon gola Češke trčao bih kontru sam sebi zabio gol za poraz 3-2, udario svog, protivničkog igrača i sudiju, izašao sa stadiona i u privatnom aranžmanu odletio na Kubu...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- pravnik1981
- Kontakt:
ubacis baklje u teren i kazna od uefe jos plus prazne tribine...2 muhe jednim udarcemcalcio je napisao/la:
Sjeti se nase utakmice protiv Azerbejdzana u Zenici kada im je 5 ljudi doslo na stadion?
Kako rekoh ranije osvetit će im se neefikasnost, mogli su riješiti utakmicu trećim golom puno prije bakljade. Što se organizacije tiče, ako je šačica retardiranih navijača-huligana unijela ovoliku pirotehniku u stadion, šta bi tek onda unijela jedna dobro organizovana teroristička grupa?Sebulba je napisao/la:Hrvatska ima ozbiljnih problema sa realizacijom, ako to ne poprave skupo će ih koštati.

- akisarajevo92
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la: Luka upitan za Spaniju!
nije upitan, vec je potvrdjeno da nece igrati Protiv Spanije
pokusat ce ga osposobiti za knock out fazu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 jun 2016, 20:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
aduktor nije toliko opasno , trebao bi spreman.Epidaurus je napisao/la:Ako je Modric ozbiljnije povrijedjen Hrvatska ispada u osmini. Sa Modricem mogu do polufinala, a mozda i vise.
pa nisu ispali , 85% su u 1/8 finala , sta sada neka Mamic i Suker daju ostavke....
Znaci Suker i Mamic su vazniji od reprezentacije ??? toliko se pisalo da su ljudi kivni na mafiju , druga je stvar sto obicni ljudi navijaju srcem , kao sto mi navijamo za svou reprezentaciju , sve ja to razumijem , ali :
Ifraci ckapi sto ne mogu makar indirektno prozvati i celnike saveza da i oni snose krivicu , jer su navijaci GODINAMAkivni....
Ne mogu oni više ništa , nakon ovog sranja ne znam kome je više stalo do bilo kakvog uspjeha , pa da imaju u ekipi 5 Modrića. Sljedeće dvije tekme gube i kraj. A ova ekipa je kao što kažeš imala veliki potencijal i možda čak uz malo sreće i uzeti titulu. Nadam se da griješim i da će se vratiti još jači , ali čisto sumnjam.Epidaurus je napisao/la:Ako je Modric ozbiljnije povrijedjen Hrvatska ispada u osmini. Sa Modricem mogu do polufinala, a mozda i vise.
"We need to suffer. And we need to fight."
Čačić da ima gram mozga okupio bi ih oko klupe kad je prva baklja uletila i pričao im o postavci i formaciji u nastavku utakmice i pobjedili bi
Nad tobom sunce najljepše sja
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nisam bas siguran, takve stvari mogu biti kontraproduktivne. Navuces bijes medju obicnim ljudima, a uz to posaljes ruznu sliku u svijet. A i savez cesto dobije simpatije Uefe pod plastom borbe protiv huliganizma. Uefa i svijet ne vole huligane, kriminalu u savezima mogu progledati kroz prste (pa i sami ga cesto praktikuju) ali huliganima ne mogu.pravnik1981 je napisao/la:ubacis baklje u teren i kazna od uefe jos plus prazne tribine...2 muhe jednim udarcemcalcio je napisao/la:
Sjeti se nase utakmice protiv Azerbejdzana u Zenici kada im je 5 ljudi doslo na stadion?
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
isto ko sto znam da se island "kvalifikovao". Ajde dragi po argete i u neumHigh je napisao/la:Vidiš da ti pratiš sve u vezi sa BiH.Rigoletto je napisao/la:
Ali bosna se nije kvalifikovala?

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- SlevinKelevra
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cak su i plan iscrtali

Udri go vnaSlevinKelevra je napisao/la:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Zasto imam osjecaj da su ovi debili bili mahom Torcidasi? Ali kako ti saka narkomana moze sjebati sve. Momci igrali ekstra najljepsi fudbal na EURU i dodje saka seljaka i unistiti sve za 5min. Ove treba indetificirati i kad se vrate kuci zatvoriti sve po 10 god mater im **** glupu. Kontam ja da se treba boriti protiv mafije u savezu ali to se ne radi ovako da sramotis zemlju pred citavim svijetom i ne na ovaj nacin samo ce ih jos vise ucvrstiti na pozicijama.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.