FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko god se veselio i radovao, treba imati u rezervi ovaj rezultat iz činjenica da se Sporting u prvom planu nije trudio u pravoj mjeri, a njima je falilo nekoliko igrača.
Najvažnije je da se ne zalijeće, nego ozbiljno Bochum shvatiti, kao da je zadnja utakmica od koje zavisi titula... (što je ustvari i istina donekle)
Najvažnije je da se ne zalijeće, nego ozbiljno Bochum shvatiti, kao da je zadnja utakmica od koje zavisi titula... (što je ustvari i istina donekle)
Sent from my Philips Smart TV.
Kad ce izvlacenje??? Hocemo Liverpool 

- antipolitika
- Kontakt:
Dan te **** ovo je bilo gore nego Partizan Zrinjski
Pa gdje je golman bio???I ovaj Bayern mi nije jasan ove godine...cudna ekipa...

Pa gdje je golman bio???I ovaj Bayern mi nije jasan ove godine...cudna ekipa...
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je care! Samo da posle ovoga ne odlete previse, pa da im svakodnevnica u bundesligi ne razbije nos.dr.adnan je napisao/la:Koliko god se veselio i radovao, treba imati u rezervi ovaj rezultat iz činjenica da se Sporting u prvom planu nije trudio u pravoj mjeri, a njima je falilo nekoliko igrača.
Pred utakmicu sa Bochumom treba im staviti tabelu pred óci, da vide gdje stoje

Za danas sve cestitke.
Vom Jäger zum Gejagten
- bistrikboy
- Kontakt:
12-1 ukupni rezultat...
sad lagano po pobjedu u Bochum,a za LP imat cemo kasnije vremena...

sad lagano po pobjedu u Bochum,a za LP imat cemo kasnije vremena...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svaka cast. Stvarno to mislim. Ja mislim da je ova utakmica dokaz da ne zavisi u bayernu sve od riberyja. Nadam se da nece biti budale pa prodati podolskog. Iako su imali puno gresaka,nije sporting bio toliko los koliko je bayern bio dobar. Ako izbjegnete manchester i barcelonu,mozete gotovo biti sigurni u polufinale. I jos nesto....brate one golcine Podolskog....no comment
uh brate poldy sve bolji i bolji...
ma bochum cemo demolirati...jaki smo 

@majestic
Podolski je vec prodat, ide nazad u Keln..na zalost nije se probio u Bayernu, steta..mozda se jednog dana vrati, nikad se nezna, ali ima brate sut-tehniku...
@bistrikboy
Imao si srece kod onog penala da nije Butt sutao ( jesi li vidio kad je klose postavljao loptu na bijelu tacku, kako su sve kamere bile uprijete prema Butt-u
). Ja vec bio spreman doci u Sarajevo sa camerom, pa da stanem pored "egipta" da te uslikam
, bio bi exkluziva.
@RZ88
Smiri bolan dozivljaj
, sad dati je ono, sad ovo, sad cilj je ostvaren, koji cilj ??? Cilj za Bayern je uvijek sam vrh, a to znaci osvajanje lige prvaka
Stani malo na loptu, vidis da je klizavo.
Prvi put nakon legendarnog gerd mullera, da jedan MULLER postigne go u Bayernu, mali je talenat. Sad se i Ze Roberto protivi produzenju ugovora na "samo" godinu dana, kod nas nikad nije dosadno...
Podolski je vec prodat, ide nazad u Keln..na zalost nije se probio u Bayernu, steta..mozda se jednog dana vrati, nikad se nezna, ali ima brate sut-tehniku...
@bistrikboy
Imao si srece kod onog penala da nije Butt sutao ( jesi li vidio kad je klose postavljao loptu na bijelu tacku, kako su sve kamere bile uprijete prema Butt-u

@RZ88
Smiri bolan dozivljaj

Prvi put nakon legendarnog gerd mullera, da jedan MULLER postigne go u Bayernu, mali je talenat. Sad se i Ze Roberto protivi produzenju ugovora na "samo" godinu dana, kod nas nikad nije dosadno...

Vom Jäger zum Gejagten
20.3. je određivanje parova za 1/4 i 1/2 finale. Sa Bayernom je sve moguće. Biram Liverpoola, čisto iz razloga što ih ne gotivim i uvijek im se nešto nađe sa strane i pomogne da prođu dalje (večerašnji penal je najbolji dokaz)
A ne bih volio da u polufinale prođu sva četiri engleza. Opet će (ako se to desi) Platini da oplete priču o engleskoj ligi i sva ostala sapunica...
Polufinale, here we come (hopefully)

A ne bih volio da u polufinale prođu sva četiri engleza. Opet će (ako se to desi) Platini da oplete priču o engleskoj ligi i sva ostala sapunica...
Polufinale, here we come (hopefully)

Sent from my Philips Smart TV.
Svaka cast Bayernu na pobjedi. Zelim ih isto da sreca bude naklonjena u 1/4 finalu i u 1/2 finalu. ABD da igraju u Rimu protiv Chelsea da pokazu Ballacku da je u ljeto 2006 napravio veliku gresku. Sto se tice danasnje utakmice bilo je za ocekivati da ce druga postava biti zeljna dokazivanja i da ce opet biti visok rezultat. Samo sada trebaju smiriti loptu i ne dizati nakon ovih velikih pobjeda previse euforiju neko se koncentrisati da osvoje Bundesligu. Jadna je Bundesliga ako joj ona Hertha bude u LP (ode onada BL u pm). Bayern u polufinalu LP-a, a HSV iili Werder u polufinalu KU i vracaju 4 mjesto u LP od Italijana. Nadam se sutrasnjom ispadanju Intera i Rome, te u cetvrtak da HSV i Werder obezbjede dobru situaciju za uzvrat u Istanbulu odnoso Francuskoj (jer oba kluba moraju igrati 1/4 finale da bi njemci mogli vratiti to mjesto).
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 avg 2013, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
ovo mi se rjesenja najvise svidja breitner ne poznaje kompromis interes kluba mu je iznad svega,inace je bio clan komunisticke partije zap.njemackeRz88 je napisao/la:evo kaze hoeness da je najveci favorit za njegovu zamjenu paul breitner, e bas me zanimima kako ce sve ovo da zavrsi.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste, a bilo je ocekivati da ce nekog svog ( bivsi igrac ) traziti. Nece valjda Bierhoff-a ili Aloffsa!Rz88 je napisao/la:evo kaze hoeness da je najveci favorit za njegovu zamjenu paul breitner, e bas me zanimima kako ce sve ovo da zavrsi.
Ja sam mislio da su Scholl ili Kahn najveci favoriti, medjutim Scholli ima neke druge obaveze, a Kahn-u je jos rano, covjek hoce da odmara, upravo je izjavio da ide u Aziju i da ce tamo provesti nekoliko mjeseci.
Navodno je Kahn dobije ponudu od Schalkea da zamjeni Mullera ( koji je dobio otkaz ), on je to glatko odbio.
Kahn ceka vrijeme kad ce Klinsmann otici iz Bayerna i eto njega sigurno nazad, jednostavno njih dvojica se ne mogu jos iz vremena kad je ovaj bio selektor i proglasio Lehmana za numero uno.
Beckenbauer je jos izjavio da se on povlaci sa mjesta predsjednika u novembru ove godine, te da ce ga Ulli zamjeniti. ako do tada ne nadju novog menagera, da Heness moze vrsiti duplu funkciju...sto se njega tice.
Bayern zainteresovan za Turskog igraca iz Galate Arda Turana (22), gledacemo ga sad protiv HSV-a.
Vom Jäger zum Gejagten
Evo mogucih protivnika Bayerna u 1/4 finalu lige prvaka:
Arsenal- ne bi bilo lose da dobijemo Arsenal, nisu nesto ove sezone, uostalom imaju problema u ligi, vjerujem da im je prioritet izboriti mjesto koje vodi u lp iduce godine, pa tek onda ovogodisnja lp.
Porto-
Najbolji moguci protivnik
Chelsea- Chelsea je drugi u ligi, bez velikih sansi za osvajanjem titule, tako da se mogu koncentrisati na ligu prvaka. Ipak, nisu pokazali nista posebno protiv Juveta, tako da bi i protiv njih imali dosta dobre sanse za prolaz dalje.
Barcelona- haraju i u spaniji, i u evropi. Bilo bi ih dobro izbjeci, ukoliko bi se sastali u 1/4 finalu, jedino je sigurno da bi bilo puno golova.
ManU- nakon Porta, koji bi bio najbolja opcija, ManU je ekipa koju najvise prizeljkujem. Nadam se da ne trebam objasnjavati zasto
Liverpool- kao ste rece @geronimo na nekoj temi, ne bi bilo dobro da njih dobijemo, upravo zbog stila igre koji Bayernu nikako ne lezi. Jedino sto bi na forumu bilo jaaakoo zanimljivo
Villareal- mislim da protiv njih ne bi trebali imati velikih problema.
Arsenal- ne bi bilo lose da dobijemo Arsenal, nisu nesto ove sezone, uostalom imaju problema u ligi, vjerujem da im je prioritet izboriti mjesto koje vodi u lp iduce godine, pa tek onda ovogodisnja lp.
Porto-

Chelsea- Chelsea je drugi u ligi, bez velikih sansi za osvajanjem titule, tako da se mogu koncentrisati na ligu prvaka. Ipak, nisu pokazali nista posebno protiv Juveta, tako da bi i protiv njih imali dosta dobre sanse za prolaz dalje.
Barcelona- haraju i u spaniji, i u evropi. Bilo bi ih dobro izbjeci, ukoliko bi se sastali u 1/4 finalu, jedino je sigurno da bi bilo puno golova.

ManU- nakon Porta, koji bi bio najbolja opcija, ManU je ekipa koju najvise prizeljkujem. Nadam se da ne trebam objasnjavati zasto

Liverpool- kao ste rece @geronimo na nekoj temi, ne bi bilo dobro da njih dobijemo, upravo zbog stila igre koji Bayernu nikako ne lezi. Jedino sto bi na forumu bilo jaaakoo zanimljivo

Villareal- mislim da protiv njih ne bi trebali imati velikih problema.
dabogda manchi dosao da se osvetimo za 99'
tek sada cemo vidjeti sta ustvari mozemo u LP napraviti i koji su nam dometi bez obzira koga dobili...

Evo zavrsila se utakmica HSV - Glatasaray. Rezultat je bio 1-1. A vase veliko pojacanje (za hrvate njihov Ronaldihno) je uspio da dva puta fuli prazan gol (nakon asistencija Petrica) i dva puta kad je Petric bio slobodan umjesto da doda loptu hrvatski Ronaldinho je pokusao da pogodi iz mrtvog ugla. Necu da psjuem ali lik nema pojma o fudbalu. Samo se pitam kako hrvati uspiju da nahvale takvog igraca i od srca ga halalim Bayernu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
gledao sam tekmu,sve si rekao,stvarno ja da sam Jol nebi ga stavio do kraja sezone u ekipu,samo zbog danasnjeg bezobrazluka i gluposti...amerosm je napisao/la:Evo zavrsila se utakmica HSV - Glatasaray. Rezultat je bio 1-1. A vase veliko pojacanje (za hrvate njihov Ronaldihno) je uspio da dva puta fuli prazan gol (nakon asistencija Petrica) i dva puta kad je Petric bio slobodan umjesto da doda loptu hrvatski Ronaldinho je pokusao da pogodi iz mrtvog ugla. Necu da psjuem ali lik nema pojma o fudbalu. Samo se pitam kako hrvati uspiju da nahvale takvog igraca i od srca ga halalim Bayernu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.