Nek Mesa za svaki slucaj odabere njih nekoliko za penale

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
krmpotich je napisao/la:Vi izgleda zaboravili kako su Irci pokradeni bas od Francuza(Henry-ruka). Platini im mora vratiti kad-tad. Bas zato su i nastelili Irska - BiH. Moraju im nekako vratiti. Nece tu biti puno postenog fudbala...
pa zar im nije već "vraćeno" to protiv Estonaca, ili je to poslije bilookrmpotich je napisao/la:Vi izgleda zaboravili kako su Irci pokradeni bas od Francuza(Henry-ruka). Platini im mora vratiti kad-tad. Bas zato su i nastelili Irska - BiH. Moraju im nekako vratiti. Nece tu biti puno postenog fudbala...
Pokrali su ih jos jednom ja mislimakisarajevo92 je napisao/la: "vratili" su im kad su dobili Estoniju u barazu za EP 2012
Kad to? Jedino mozda ako je sta na EURO-u bilo.krmpotich je napisao/la:Pokrali su ih jos jednom ja mislimakisarajevo92 je napisao/la: "vratili" su im kad su dobili Estoniju u barazu za EP 2012
Kad bi nama krenuli vracati koliko su nas puta pokrali, gdje bi nam kraj bio.krmpotich je napisao/la:Pokrali su ih jos jednom ja mislimakisarajevo92 je napisao/la: "vratili" su im kad su dobili Estoniju u barazu za EP 2012
Nas mogu samo jos koji put pokrasti , da utvrdeVedad87 je napisao/la:Pokrali su i nas protiv Nigerije, hoce li nam vratiti?
Aj sanjaj našu himnu na npr. Velodromeu.Masterr27 je napisao/la:poceli su snovisanjao sam da smo dobili Irsku a obicno kad nesto sanjam ne bude tako
![]()
Inace u koliko je sutra sati izlvacenje ?
Veći vizioner od XaviaKaunas je napisao/la:Aj sanjaj našu himnu na npr. Velodromeu.Masterr27 je napisao/la:poceli su snovisanjao sam da smo dobili Irsku a obicno kad nesto sanjam ne bude tako
![]()
Joooooj što nije sanjao SlovenijuKaunas je napisao/la:Aj sanjaj našu himnu na npr. Velodromeu.Masterr27 je napisao/la:poceli su snovisanjao sam da smo dobili Irsku a obicno kad nesto sanjam ne bude tako
![]()
Sto postoVirtu4l je napisao/la:Priželjkivao sam ih, možda je čudno, ali nisu oni ekipa koje se trebamo toliko bojati. Prije svega jer će im nedostajati izuzetno bitni igrači, O'Shea, Walters i Long zajedno imaju preko 200 nastupa za Irsku i to će biti veliki hendikep za njih. Imaju trenera koji će sve to pametno zakrpiti, ali kvalitet je teško nadomjestiti. Daju malo i primaju malo golova, dakle nešto kao Vels, tako da znamo šta će se dešavati na Bilinom Polju, naravno ako Long ne bude spreman, biće izuzetno tupi prema naprijed.
Ne postoji ništa čime nas mogu iznenaditi i siguran sam da će vrlo teško dolaziti do našeg gola. Prva utakmica će biti dosadna i teška za gledati, vrlo oprezna sa obje strane, oni će trčati, ginuti i čuvati svoj gol, tako da je veoma bitno kako će se Meša postaviti. Gledaće on njih, ali gledaće i oni nas i vjerujte mi da će njima biti teža priprema utakmice. Markiraće Pjanića i posvetiće mu posebnu pažnju, to bi svako normalan uradio nakon posljednjih mečeva, zato nam trebaju Salihović ili Medunjanin na sredini terena, treba nam još neko ko zna lopte. Pored Pjanića, moraju zaustaviti Džeku, a moraju paziti na Lulića koji uvijek ima mnogo prostora kad se ova dvojica zatvore.
Kod nas je ofanzivno sve jasno, ali ne znam šta ćemo sa defanzivom, biće mnogo lakše ako Long ne bude igrao. Long je strašan igrač, brz, ima dribling, sjajan finišer i potrebno mu je vrlo malo prostora za sve ovo. Taj se nadavao golova iz kontra napada. Prebrz je za Spahića i Šunjića koji bi mogli imati mnogo problema sa njim. Pored njega, tu je i McCarthy kojeg svi znamo iz Evertona, on im je mnogo bitan igrač i mislim da mu prijeti suspenzija ako dobije karton u prvom meču.
Njih je veoma lako analizirati, kao i svaku ekipu kojoj je glavna briga da sačuvaju svoj gol. Njihova prva linija odbrane je vezni red i oni tu dobijaju i gube utakmice. Mi zabijamo golove iz ničega, iz tri dodavanja koja obično kreću od Pjanića, ali sumnjam da će on imati toliko prostora i mora se čuvati onih svojih nervoznih bubica, jer karton jednostavno ne smije dobiti.
Kad bih se igrao selektora, odlučio bih se na taktiku od utakmice sa Velsom, pojačanu Džekom, sa Salihovićem i Pjanićem u vezi, Hadžićem iza njih i naravno Džekom u napadu. Stvarno je šteta što Hajrović ne igra, on bi bio igač za ovakve utakmice i nadam se da će u ovih par sedmica odigrati bar nešto, samo da uđe u konkurenciju za meč.
Narode bolji smo od ovih, imamo kvalitetnije pojedince i vjerujte mi da možemo sa solidnom zalihom otići na revanš. Treba nam još jedna šahovska utakmica, bez srljanja, a gol ćemo zabiti svakome
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, LondonBlues, Muumii, Proximic i 33 gosta.