FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CRNI_SA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 10:44

ibra_barca je napisao/la:u pravu si ''raul'', u spaniji je uvjek tako, nekad barca, nekad real osvoji, nema drugih timova, to ce uvjek biti, kako kome naleti sezona, kako kad imaju motivacije, sve je do trenera, kako ih koji motivise, tako igraju, ne radi se samo o kvalitetu igraca... ;)
pa u engleskoj samo manco osvaja i tu i tamo se ukljuci chelsea ili arsenal :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 08 sep 2009, 11:06

a u italiji osvaja samo inter, nekad milan i juve, kad interu dojadi osvajati, pa ce onda malo pustiti juve i milan, iako ovi imaju bolju histuriju, ali ih nema u zadnje vrijeme nigdje ;)
...rob do bagro...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 22:08

lako bi se moglo dogoditi da robinho dodje u barcu, vec u zimskom prelaznom roku !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 22:12

CRNI_SA je napisao/la:lako bi se moglo dogoditi da robinho dodje u barcu, vec u zimskom prelaznom roku !!
Jadni vi ako vam on dodje,,zar vam nije dovoljan Ibro ko precjenjen igrac..Robinho je nidje veze igrac..samo za reprezentaciju igra kako treba,u Realu i Cityu nije 10 postenih utakmica imo..ima kolko hocete boljih i jeftinijih krila od njega
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:16

CRNI_SA je napisao/la:lako bi se moglo dogoditi da robinho dodje u barcu, vec u zimskom prelaznom roku !!
hehhe da lako dobijete 4O mill i dadnete MESIJA,,bas lako,pa nije LAPORTA glup,al on bi njega da kupi e onda ce i CITY RECI 100 mill i evo vam ga

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 sep 2009, 22:18

Phill Jackson je napisao/la:
Jadni vi ako vam on dodje,,zar vam nije dovoljan Ibro ko precjenjen igrac..Robinho je nidje veze igrac..samo za reprezentaciju igra kako treba,u Realu i Cityu nije 10 postenih utakmica imo..ima kolko hocete boljih i jeftinijih krila od njega
Robinho je u Realu odlican bio,samo sto su oni zasrali sa tim sto su ga htijeli umjesati u transfer Ronalda,Robinho jedini igrac koji je Puyolu kicmu lomio :mrgreen:

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 22:21

e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao 8-) a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 22:22

miky_hz je napisao/la:
Robinho je u Realu odlican bio,samo sto su oni zasrali sa tim sto su ga htijeli umjesati u transfer Ronalda,Robinho jedini igrac koji je Puyolu kicmu lomio :mrgreen:

[youtube][/youtube]
on i jest za futsala(malog fudbala)..samo nesto sere s onim potezima a nikakve koristi od njih,,pa za onih 30 miliona sto ga je Real platio i City 40 bi trebo imat peterostruko vise golova i asistencija...takvog igraca ko sto je on mozes dobit za manje od 10 miliona

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 sep 2009, 22:23

CRNI_SA je napisao/la:e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao 8-) a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!

nije precjenjen ali nije ni najbolji ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 sep 2009, 22:26

Mirza_Hordas je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao 8-) a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!

nije precjenjen ali nije ni najbolji ;)
Daleko od toga da je najbolji ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:27

REAL je za njega platio 20 mill $ dolara,a ne 30 mill eura,i prodali ga CITY za 46 mill EURA.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 sep 2009, 22:28

fabio je napisao/la:
hehhe da lako dobijete 4O mill i dadnete MESIJA,,bas lako,pa nije LAPORTA glup,al on bi njega da kupi e onda ce i CITY RECI 100 mill i evo vam ga
pa u cityu su sami rekli da ce ga barci prodat po istoj cjeni kao sto su ga kupili od reala.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 22:29

CRNI_SA je napisao/la:
e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao 8-) a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!
jest,jest,,po 2057 put ponavljam lik nije 14 il 16 tekmi knock out faze LP dao gola..ne znam koji vam je q bio da date puno boljeg napadaca Ett'a i tolki kes za takvog igraca..ko da je u rangu Messija,Gerrarda,Kake :roll: :roll: :roll:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 22:33

za ibru dok je bio u juventusu sam govorio da je najbolji za mene je i dalje moje misljenje u interu nije ga ko imao hraniti loptama pogotovo u ligi prvaka , kao sto ce sada xavi i iniesta .svaka cast mesiju kaki i ostalima ,ibra ima bolji dribling od njih, bolji sut ,skok , brzina, malo je messi brzi naravno a robinho nema sta traziti u engleskoj tamo se igra trci i nabi u spaniji majstori dolaze do izrazaja u barci robinho bi se preporodio !! ovo je moje misljenje ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:36

covjek nije ni odigrao 14 do 16 knock out utakmica,mislim da je ukopno odigrao neki 14 utakmica u REALU u LP jer puno je puta bio i povredjen ili je sjedio na KLUPI pa ulazio,a davao je golove Werderu,Lazio,Olimpiaks.Pirneus,al to u grupama.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 22:39

fabio je napisao/la:covjek nije ni odigrao 14 do 16 knock out utakmica,mislim da je ukopno odigrao neki 14 utakmica u REALU u LP jer puno je puta bio i povredjen ili je sjedio na KLUPI pa ulazio,a davao je golove Werderu,Lazio,Olimpiaks.Pirneus,al to u grupama.
de boga ti procitaj fino..za ibrakadabru sam to reko..gubis se ko abdest :roll:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2009, 22:41

Ma koji crni Robinho....on je na temi precjenjeni igrači...šta on ima.....biciklo u mjestu..koga briga da li je 7,8 x izveo ga....može proči...al u večini slučajeva nemože...ma daj taj je davao golove Cadizu i kompaniji...
Najbolji posao Reala...zarada oko €30 miliona...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 08 sep 2009, 22:44

Nije robinjo loš ali zaista barceloni takav igrač nije potreban

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 22:47

kupili ga za 24 mil E prodali za 42mil E......zarada 18 mil nije lose...sad ce doci u Barsu da ga malo zabija fašistima from Madrid :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 sep 2009, 22:50

Saurman je napisao/la:kupili ga za 24 mil E prodali za 42mil E......zarada 18 mil nije lose...sad ce doci u Barsu da ga malo zabija fašistima from Madrid :D
Joj sto si dosadan...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.