ibra_barca je napisao/la:u pravu si ''raul'', u spaniji je uvjek tako, nekad barca, nekad real osvoji, nema drugih timova, to ce uvjek biti, kako kome naleti sezona, kako kad imaju motivacije, sve je do trenera, kako ih koji motivise, tako igraju, ne radi se samo o kvalitetu igraca...
pa u engleskoj samo manco osvaja i tu i tamo se ukljuci chelsea ili arsenal
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
a u italiji osvaja samo inter, nekad milan i juve, kad interu dojadi osvajati, pa ce onda malo pustiti juve i milan, iako ovi imaju bolju histuriju, ali ih nema u zadnje vrijeme nigdje
CRNI_SA je napisao/la:lako bi se moglo dogoditi da robinho dodje u barcu, vec u zimskom prelaznom roku !!
Jadni vi ako vam on dodje,,zar vam nije dovoljan Ibro ko precjenjen igrac..Robinho je nidje veze igrac..samo za reprezentaciju igra kako treba,u Realu i Cityu nije 10 postenih utakmica imo..ima kolko hocete boljih i jeftinijih krila od njega
CRNI_SA je napisao/la:lako bi se moglo dogoditi da robinho dodje u barcu, vec u zimskom prelaznom roku !!
Jadni vi ako vam on dodje,,zar vam nije dovoljan Ibro ko precjenjen igrac..Robinho je nidje veze igrac..samo za reprezentaciju igra kako treba,u Realu i Cityu nije 10 postenih utakmica imo..ima kolko hocete boljih i jeftinijih krila od njega
Robinho je u Realu odlican bio,samo sto su oni zasrali sa tim sto su ga htijeli umjesati u transfer Ronalda,Robinho jedini igrac koji je Puyolu kicmu lomio
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!
la liga * Winners (9):
Robinho je u Realu odlican bio,samo sto su oni zasrali sa tim sto su ga htijeli umjesati u transfer Ronalda,Robinho jedini igrac koji je Puyolu kicmu lomio
[youtube][/youtube]
on i jest za futsala(malog fudbala)..samo nesto sere s onim potezima a nikakve koristi od njih,,pa za onih 30 miliona sto ga je Real platio i City 40 bi trebo imat peterostruko vise golova i asistencija...takvog igraca ko sto je on mozes dobit za manje od 10 miliona
CRNI_SA je napisao/la:e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!
nije precjenjen ali nije ni najbolji
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
CRNI_SA je napisao/la:e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!
nije precjenjen ali nije ni najbolji
Daleko od toga da je najbolji
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
e moj buraz ibrahimovic je daleko najbolji igrac svijeta najkompletniji sve zna sa loptom ,ubojiti sut, jak u duelu, ako je on precjenjen ne znam sta bi rekao a sto se robinha tice on bi super dosao zato sto u barci takvi igraci daju najbolje od sebe i sigurno je bolji od henriya koji ima 32 godine po meni !!
jest,jest,,po 2057 put ponavljam lik nije 14 il 16 tekmi knock out faze LP dao gola..ne znam koji vam je q bio da date puno boljeg napadaca Ett'a i tolki kes za takvog igraca..ko da je u rangu Messija,Gerrarda,Kake
za ibru dok je bio u juventusu sam govorio da je najbolji za mene je i dalje moje misljenje u interu nije ga ko imao hraniti loptama pogotovo u ligi prvaka , kao sto ce sada xavi i iniesta .svaka cast mesiju kaki i ostalima ,ibra ima bolji dribling od njih, bolji sut ,skok , brzina, malo je messi brzi naravno a robinho nema sta traziti u engleskoj tamo se igra trci i nabi u spaniji majstori dolaze do izrazaja u barci robinho bi se preporodio !! ovo je moje misljenje
la liga * Winners (9):
covjek nije ni odigrao 14 do 16 knock out utakmica,mislim da je ukopno odigrao neki 14 utakmica u REALU u LP jer puno je puta bio i povredjen ili je sjedio na KLUPI pa ulazio,a davao je golove Werderu,Lazio,Olimpiaks.Pirneus,al to u grupama.
fabio je napisao/la:covjek nije ni odigrao 14 do 16 knock out utakmica,mislim da je ukopno odigrao neki 14 utakmica u REALU u LP jer puno je puta bio i povredjen ili je sjedio na KLUPI pa ulazio,a davao je golove Werderu,Lazio,Olimpiaks.Pirneus,al to u grupama.
de boga ti procitaj fino..za ibrakadabru sam to reko..gubis se ko abdest
Ma koji crni Robinho....on je na temi precjenjeni igrači...šta on ima.....biciklo u mjestu..koga briga da li je 7,8 x izveo ga....može proči...al u večini slučajeva nemože...ma daj taj je davao golove Cadizu i kompaniji...
Najbolji posao Reala...zarada oko €30 miliona...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Saurman je napisao/la:kupili ga za 24 mil E prodali za 42mil E......zarada 18 mil nije lose...sad ce doci u Barsu da ga malo zabija fašistima from Madrid
Joj sto si dosadan...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.