Meni vise Chicharitobhsport je napisao/la:Opet kazem Aguero.
Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- akisarajevo92
- Kontakt:
I mene jako podsjeća na Icardija.akisarajevo92 je napisao/la:Likom i stilom igre najvise podsjeca na Icardija
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Nema dosadnijih navijaca od zeljinih. Na svakoj bozijoj temi nekaog igraca uzdizu ko da zeljo ima ajaxovu ili barsinu skolu i da su sve sami igraci tipa messi, iniesta, xavi koji izlaze iz nje. Nijedni drugi ne tegobe toliko koliko zeljini. Svaka cast svima i dabogda svi igraci zelje bili svjetske zvijezde da nam reprezentacija bude sto jaca. Ali nema nista gore kad nekog uzdizu u zvijezde toliko i porede sa najvecima a ne moze osigurati ni jedno mjesto u pocetnoj postavi bosne a da ne pricam dalje. Ovo se ne odnosi nuzno samo za malog armina za kojeg se nadam da ce biti jos bolji. Ima masa igraca koji su i u hrvatskoj i slicnim ligama poderali konkurenciju i zanijali deset golova vise od ostalih pa opet nisu postali ni higuain ni suarez ni slični. Al jbg zeljino je to, to je najbolje na svijetu. i onda ti isti likovi vjjerujte citaju ovaj forum kao najveci sportski forum u drzavi i uzdignu se i nafuraju i cesto pruzaju qrac partije narocito u repki
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Imamo puno pravo na to, da nije Zeljine djece bili bi u rangu Finske, Kosova i Gruzije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedan od najboljih strijelaca Italije, Turske i Hrvatske su Zeljina djeca.Virtu4l je napisao/la:Imamo puno pravo na to, da nije Zeljine djece bili bi u rangu Finske, Kosova i Gruzije.
Pola repke je Zeljina skola i sad kao nemoj to uzdizati, kako neces svega ti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Je li i tog tvog ubrajas u vasu djecu:-)Virtu4l je napisao/la:Imamo puno pravo na to, da nije Zeljine djece bili bi u rangu Finske, Kosova i Gruzije.
Ne, on je bio prolaznik kao i Zukanović, u Željinu djecu ubrajam Džeku, Višću, Bajića, Hodžića, Hadžiahmetovića, Šehića, Cocalića, Gojaka... Kad se pojavi neki klub koji će dati upola ovoliko igrača, pričaćemo.babino je napisao/la:Je li i tog tvog ubrajas u vasu djecu:-)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trpajte djeco boli vas..

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
sta galamis odmah, zezam se.Virtu4l je napisao/la:Ne, on je bio prolaznik kao i Zukanović, u Željinu djecu ubrajam Džeku, Višću, Bajića, Hodžića, Hadžiahmetovića, Šehića, Cocalića, Gojaka... Kad se pojavi neki klub koji će dati upola ovoliko igrača, pričaćemo.babino je napisao/la:Je li i tog tvog ubrajas u vasu djecu:-)
ovog tvog ostavite nama da ga mi svojatamo, da i mi u zenici imamo reprezentativca pa makar to bio i avdija

Ma ne galamim, ja to tako zbog Pitarababino je napisao/la:sta galamis odmah, zezam se.
ovog tvog ostavite nama da ga mi svojatamo, da i mi u zenici imamo reprezentativca pa makar to bio i avdija

Šta vi imate koga svojatati, vi ste na toj listi odmah iz nas i Veleža, pa onda deset praznih mjesta. Hibić, Bolić, Akrapović, Zahirović... tri put' više od ovih što se busaju u prsa da su sila.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzaba vam skola kad ne znate naplatiti pa vam sitna boranija tribinu mora praviti..bhsport je napisao/la:Jedan od najboljih strijelaca Italije, Turske i Hrvatske su Zeljina djeca.Virtu4l je napisao/la:Imamo puno pravo na to, da nije Zeljine djece bili bi u rangu Finske, Kosova i Gruzije.
Pola repke je Zeljina skola i sad kao nemoj to uzdizati, kako neces svega ti.
sve je to bilo i proslo, sabic takodjer, malo je i buric zalutao bio...a kako sada klub radi i egzistira, sumnjam da cemo dozivjeti novog u repki.
evo sada nam klub guraju domaci igraci uglavnom i koliko su dobri, regoje, sadikovic i brkovic najbolji sada na proljece:-)
ja se iskreno nadam da ce hodzic i bajic biti dostojne zamjene dzeki i ibisevicu..inace smo ga nadrljali kvalitetno.
evo sada nam klub guraju domaci igraci uglavnom i koliko su dobri, regoje, sadikovic i brkovic najbolji sada na proljece:-)
ja se iskreno nadam da ce hodzic i bajic biti dostojne zamjene dzeki i ibisevicu..inace smo ga nadrljali kvalitetno.
Ma nije problem napad i sredina koliko je kritična odbrana i prodorna krila.babino je napisao/la:sve je to bilo i proslo, sabic takodjer, malo je i buric zalutao bio...a kako sada klub radi i egzistira, sumnjam da cemo dozivjeti novog u repki.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Potpisujem momci. Definitivno podsjeca na Maura. Citao sam onaj clanak gdje ga opisuju kao dobrog napadaca ali da je takvih napadaca sve manje i da ce tesko opstati u modernom fudbalu.Alminjo99 je napisao/la:I mene jako podsjeća na Icardija.akisarajevo92 je napisao/la:Likom i stilom igre najvise podsjeca na Icardija

Kenan Horic jedan je od nas
MadrRasa je napisao/la:Kenan Horic jedan je od nas

Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Izgorio u zelji...vrijeme je pred njim.
Vidi se jednostavnost u njegovoj igri.
Vidi se jednostavnost u njegovoj igri.
-
- Kontakt:
I pod ogromnim pritiskom se vidi da je strasan igrac.