QUARTERBACK je napisao/la:Koliko me stara pere sa fakultetom nije normalno ocm, sto je najgore navalila na IUS a ja tamo ne bi ni za živu glavu.
Bude li ovako nastavila planiram da je ugušim na spavanju.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARTERBACK je napisao/la:Koliko me stara pere sa fakultetom nije normalno ocm, sto je najgore navalila na IUS a ja tamo ne bi ni za živu glavu.

imam je na racunaru ali vjeruj mi da od obaveza nisam stigao kako treba ni da je zaigram, sve kad se sabere igrao sam nekih 2 sata ako i tolikoBosniacum Lilium je napisao/la:Igraš li stick of truth miki :p
Ma neka me uzima tko kako hoće,ne zanima me,nisam ja ovdje da budem ozbiljan,forum k'o forum,malo upratim te komentare o fudbalu,ostalo tko yebe.tyler durden je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Nije to moguće,to je tako.
Ovdje sam aktivirao sve što sam mogao,sad misiju provodim na drugom forumu.
Tamo ima i tema po 10 godina neaktivnih,da znaš kako je slatko kad ih aktiviram.Samo su me banovali na onom drugom nicku koji je nepoznat ovdje,pa sam morao koristiti stari sa ovim nickom,pa me dosta raje prepoznaje i kvari mi misiju.I ti stvarno zelis da te se uzima za ozbiljno.
Nije nepoznat, bijaše @ Ironman1921, je l' tako?Cautinho je napisao/la:Nije to moguće,to je tako.
Ovdje sam aktivirao sve što sam mogao,sad misiju provodim na drugom forumu.
Tamo ima i tema po 10 godina neaktivnih,da znaš kako je slatko kad ih aktiviram.Samo su me banovali na onom drugom nicku koji je nepoznat ovdje,pa sam morao koristiti stari sa ovim nickom,pa me dosta raje prepoznaje i kvari mi misiju.

Koji si međed, što staru ne posluša, da izdominiramo one ostale tamoQUARTERBACK je napisao/la:Koliko me stara pere sa fakultetom nije normalno ocm, sto je najgore navalila na IUS a ja tamo ne bi ni za živu glavu.

DdIiNnOo je napisao/la:Najveci debil sa ovog foruma nadjen na facebooku..
http://www.facebook.com/profile.php?=743264506" onclick="window.open(this.href);return false;

Tebra nemoj me i ti yebavat, jedva sam se izmirio i ubijedio je da nema teorije da upišem IUS. A bio sam spreman ici do kraja veceras.Dex je napisao/la:Koji si međed, što staru ne posluša, da izdominiramo one ostale tamoQUARTERBACK je napisao/la:Koliko me stara pere sa fakultetom nije normalno ocm, sto je najgore navalila na IUS a ja tamo ne bi ni za živu glavu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.