Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ljubis njega,gledas mene
@kawhi bio sam opet oko šest, pustili neki narodnjak, neka djeca se dernjaju i ja ispalio nakon pet minuta 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Prolazio sam i ja tu otprilike tada. Steta sto ne znam kako izgledas.CashMan je napisao/la:@kawhi bio sam opet oko šest, pustili neki narodnjak, neka djeca se dernjaju i ja ispalio nakon pet minuta
Jesi vidio sto sam se primirio? Nije bana bilo ihihihi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislim da znam koji suCashMan je napisao/la:@kawhi bio sam opet oko šest, pustili neki narodnjak, neka djeca se dernjaju i ja ispalio nakon pet minuta
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta fali narodnjacima 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bolje piva nego negativaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jedna strana,druga strana,jedan auto,dva volanaaaaa
- tarikhordas
- Kontakt:
Zna neko gdje bi mogao pogledati epizode vize za buducnost na netu, sa yt su ih poskidali sve, bas kao i LZN 
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Ma da ih vidiš kad krenu s elitnim i ostalim smećemDex je napisao/la:Prije će bit da su turbo-folk pustili
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znam i ja bgte, u kafani samo to navečer, i neke Milice i ostale pi.z.de materne
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ako neko vidi Greivisa, neka mu prenese moje pozdrave, tačnije šest pozdrava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zivot je qrva
Za ovakve uvrede pojedini su dobijali trajne banove.uschtipak je napisao/la:Ni'e on Kenan, on je samo glup. (ups)
Opet se moderatori pokazuju u pravom svjetlu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- legenda reala
- Kontakt:
mogo bi i on tebi poslati triVirtu4l je napisao/la:Ako neko vidi Greivisa, neka mu prenese moje pozdrave, tačnije šest pozdrava.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel' ko bio u Sarajevo City Centru.? Ja ne znam kako su im dopustili otvaranje centra koji nedovršen,kablovi vire iz zidova,prljavo od građevinskog materijala,umalo da vratim slomim kod stpenica jer ploče nisu ravnomjerno postavljene.Više od polovice radnji uopšte ne radi jer nisu dovršene.Totalno loše urađeno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
koja je sila ovaj forum nekad bio
šta mislite koje glavni krivac za slabljenje ovog foruma

šta mislite koje glavni krivac za slabljenje ovog foruma
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Drinin Vuk.legenda reala je napisao/la:koja je sila ovaj forum nekad bio![]()
šta mislite koje glavni krivac za slabljenje ovog foruma![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok, Vučko je volio ovaj forum, sjeti se druženja ovdje prije 2-3 godine s njegovim kopijama
sigurno je i njegovo povlačenje jedan od razloga slabljenja, on je ovdje bio zaštitni znak

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 23 mar 2014, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
kriva je široka zastupljenost interneta među ljudima
. svako može doći na forum, izvaliti glupost, provocirati, liječiti frustracije, izdrkavati se na drugim forumašima i sve to iz nekog hira, dosade, čega već, a ovdje je kamara takvih. ss.ba forum iz 2008. kad sam se ja učlanio i ovaj današnji ss.ba ne mogu se porediti, kvalitet je opao, to je tačno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.