Mora da si neozenjen kad imas tako zivaca.hilmo je napisao/la:Moj način života me držiSabinho je napisao/la:@hilmo![]()
Kako imas strpljenja jbt
![]()
![]()
U redu je @Neandertalac ti već imaš svoju istinu i svoju verziju meni se ne da objašnjavati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mora da si neozenjen kad imas tako zivaca.hilmo je napisao/la:Moj način života me držiSabinho je napisao/la:@hilmo![]()
Kako imas strpljenja jbt
![]()
![]()
U redu je @Neandertalac ti već imaš svoju istinu i svoju verziju meni se ne da objašnjavati.
Neandertalac je napisao/la: Prvo nisam provocirao , nego karikirao , valjda mozes shvatiti raliku . Drugo , u konkretnom slucaju neka koncesija bi bila moguca kada bi vi bili u mogucnosti da doprinesete javnom dobru i gradu Sarajevu , a posto ste trenutno u vlasnistvu stranog drzavljanina sa nedefinisanim ciljevima i ambicijama , onda ni grad ne vidi nikakav interes u svemu tome . Ne znaci da se stvari ne mogu promijeniti , ako mu se cefne vjerovatno moze i kupiti Kosevo , ali pricati u fonu ; neka nam daju , mi smo ponudili , hoce nece , je apsurdno .
Moderacijo , sta je problem !?
Privatno-javno partnerstvo.Zakon na kantonu donesen prije nesto vise od dvije godine.hilmo je napisao/la:Nema tu nikakvih problema, ali ti je pitanje bilo klasično provokatorsko.Neandertalac je napisao/la:Sta je problem pa mi se brise post ? Na temi Zeljeznicara jasu danima , sedmicama , mjesecima bez ikakvih sankcija ? Sta sam to neistinito ili uvredljivo napisao ?
Sta je nejasno u tome da ne moze gradski stadion dati u vlasnistvo nekome ko je za sicu kupio jedan klub !? Sta vam nije jasno u konstataciji da se FK Sarajevo parazitski odnosio prema istom i godinama nije placao svoje obaveze !? Zasto se ovaj post uklonio ??
Jel problem neki , moderacijo ?
Trebao bi da znaš da javne firme koje u svom vlasništvu imaju neke objekte ili dobra (u ovom slučaju CSR) te iste objekte mogu dati pod koncesiju (upravljanje) na određeni period privatnoj firmi ili drugom pravnom subjektu pod određenim uslovima koje se dogovore.
Ja zaista ne vidim tu nikakav problem!
Da, zabio onaj jedan makazicama.hilmo je napisao/la:Od 31.01 do 15. 02.
Generalnu probu igrali u Mostaru 22.02. i pobjedili 2-0, mislim, golovima Todora.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aragon je napisao/la:Uprava napoljeHead je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/k ... ajevo/2015![]()
![]()
Predobar stoper, u Premijer ligi sigurno jedan od najboljihamypitar je napisao/la:Jusić se vratio iz Kazahstana
Nekadašnji kapiten Čelika trenutno bez kluba
Evo defanzivca,e sad jel kvalitet za Sarajevo.
Ne treba nam.amypitar je napisao/la:Jusić se vratio iz Kazahstana
Nekadašnji kapiten Čelika trenutno bez kluba
Evo defanzivca,e sad jel kvalitet za Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, riki46, skoJaa i 47 gostiju.