FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 14 dec 2014, 22:52

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@hilmo :tokralju: :tokralju: Kako imas strpljenja jbt :crazy: :tokralju:
Moj način života me drži :D :D

U redu je @Neandertalac ti već imaš svoju istinu i svoju verziju meni se ne da objašnjavati.
Mora da si neozenjen kad imas tako zivaca. :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 14 dec 2014, 22:56

Ma kupice amidza i ligu ako treba :D :D :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 dec 2014, 23:05

Svidja mi se ovaj novi redezajn webstranice! Ovo sada izgleda na ozbiljnu stranicu! Ali ima tu jos mnogo toga da se popravi i doda. Sve to fino izgleda ali nikako nemogu da postanem clan. Mislim registrovao sam se, ali na kraju sve informacije o meni su netacne, osim imena. :hmmmmm:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 14 dec 2014, 23:15

joj sto bi ja volio da se napravi jedan fin novi stadion sa svim popratnim objektima soping centar kuglana biijar i slicno, ali cisto fudbalski bez staze i to, engleski tip za 20 000 ljudi.. extra bi bilo ;)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 dec 2014, 23:17

Znam to sam vec pokusavao. Kada sve ispravim i pritisnem spasi, izbaci me na cistu bijelu stranicu.
Inace jedini nacin kako mogu uci na "fanzonu" je putem budi clan, upravo kada dodam u "korpu" :crazy:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

alinho
Kontakt:

Post Postao/la alinho » 14 dec 2014, 23:34

Neandertalac je napisao/la: Prvo nisam provocirao , nego karikirao , valjda mozes shvatiti raliku . Drugo , u konkretnom slucaju neka koncesija bi bila moguca kada bi vi bili u mogucnosti da doprinesete javnom dobru i gradu Sarajevu , a posto ste trenutno u vlasnistvu stranog drzavljanina sa nedefinisanim ciljevima i ambicijama , onda ni grad ne vidi nikakav interes u svemu tome . Ne znaci da se stvari ne mogu promijeniti , ako mu se cefne vjerovatno moze i kupiti Kosevo , ali pricati u fonu ; neka nam daju , mi smo ponudili , hoce nece , je apsurdno .

Moderacijo , sta je problem !?

Nemoj provocrati, a ni karikirati jer ti ne stoji, a zasto ti ne stoji? Pa upravo zato sto to radis iz zavisti, zato sto sve sto procitas pozitivno je o FK Sarajevu, a na primjer u plavu kucicu na Holliday marketu nece ni misevi da udju jer su culi sa vaseg pdf-a da vem je sve skupo i cak da nemate koga poslati kao domacina u tu istu kucicu...

A za razliku od vas nama ruze cvjetaju, amidza nas gadja milionima, mi se gadjamo transferima, akademija nam je u procvatu i tako svaki dan nas voljeni klub uveseljava bas kao kad pojedes cenera kod Ferhatovica sa lukom i kolom :) I ti zato suti, samo suti moj djecace plavi....

Duljevic 1:2 :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 14 dec 2014, 23:59

Simpa su ovi strumfovi. Puna usta kako imaju svoj stadion(haj reci cemo da je stadion), a onda prose po opstini da im ga renoviraju. Pa jbt isto da ja trazim da mi opstina malo kucu sredi.
I onda gledaju komsije koje hoce nesto da naprave, a ne traze sadaku, i pjene. Fakat cudna sorta, nedaj Boze nikome.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 15 dec 2014, 00:20

Od kad do kad smo prošle godine bili u Turskoj? Sjeća li se iko?
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 dec 2014, 00:36

Od 31.01 do 15. 02.
Generalnu probu igrali u Mostaru 22.02. i pobjedili 2-0, mislim, golovima Todora.

DANDY
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la DANDY » 15 dec 2014, 07:33

hilmo je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Sta je problem pa mi se brise post ? Na temi Zeljeznicara jasu danima , sedmicama , mjesecima bez ikakvih sankcija ? Sta sam to neistinito ili uvredljivo napisao ?
Sta je nejasno u tome da ne moze gradski stadion dati u vlasnistvo nekome ko je za sicu kupio jedan klub !? Sta vam nije jasno u konstataciji da se FK Sarajevo parazitski odnosio prema istom i godinama nije placao svoje obaveze !? Zasto se ovaj post uklonio ??
Jel problem neki , moderacijo ?
Nema tu nikakvih problema, ali ti je pitanje bilo klasično provokatorsko.
Trebao bi da znaš da javne firme koje u svom vlasništvu imaju neke objekte ili dobra (u ovom slučaju CSR) te iste objekte mogu dati pod koncesiju (upravljanje) na određeni period privatnoj firmi ili drugom pravnom subjektu pod određenim uslovima koje se dogovore.
Ja zaista ne vidim tu nikakav problem!
Privatno-javno partnerstvo.Zakon na kantonu donesen prije nesto vise od dvije godine.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 dec 2014, 09:39

O koncesiji iskljucivo odlucuje Kanton...a znam da im je u interesu da Kosevo stadion dobije novo ruho. Rekonstrukcija (ona prava , velika) bi kostala oko 10 mil KM....oni ,naravno nemaju te pare ...znaci ostao je amidza ;) ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 dec 2014, 10:47

Pa nije to bas tako jednostavno, kao sto vi to ovde pišete. :crazy:
Uzmes po koncesiju, i kraj price. :crazy: Puno je tu nekih drugih stvari koji idu sa stadionom, i mnogo upitnika koji bi se trebali rijesiti.I prije je FK Sarajevo zeljelo uzeti stadion po koncesiju, kad je u Upravi bio Hamo Granov, i rahmetli direktor Resic.Tad smo ima li i ljude u politici, koji su bili spremni pomoci,ali nije islo.
Uzimanjem stadiona pod koncesiju,kao sto rekoh idu i drugi prateci objekti(neki donose zaradu ,a neki samo troskove) kao recimo parking iza istocne tribine(koji donosi zaradu, i svi isti zele).Onda su tu pomocni tereni.Ko na istim trenirati,i pod kojim uslovima utd.itd. :idea: :?: Sta sa ljudima koji rade u CSR, a koji su vezani za stadion.Kome oni da idu na placu :idea: :?: .A znamo kako se tu ljudi naprimalo, i koliko tu ima radnika viska,a svi oni drmaju dobre place.Uzimanjem stadiona pod koncesiju CSR bi gledao iste prebaciti Tanu na platni spisak,jer sigurno ljude nece otpustiti na ulicu.Ima tu jos bruku zavrzlama.Ali ako iko to moze zavrsti- srediti, da stadion AFH pripadne FK Sarajevu upravo je to Tan.

Sve to treba dobro izvagati,prekontati, i vidjeti da li se uopste isplati uzimati pod koncesiju stadion,ili nam je jeftinija varijnta,kao i do sada koristenje stadiona AFH.Po meni bolja i jeftinija varijnta u buducnoti praviti sopstveni,bez neke zurbe,srkleta.Ja sam od mahale cuo da je Tan zainteresovan za stadion AFH,i za pomocne terene,pa cak i da se uzme i dvorna Zetra(koja je pred bankrotom).Ali imaju njegovi ljudi koji ce sve razmotriti,prekontati,ali znajuci naš birokratski aparat i njihovu sporost,ja sam skeptik sto se tice koncesije na stadion AFH.

Da koncesija moze proteci bez problema je primjer Butmir,koji smo uzeli na 25 god.U ugovoru stoji da FK Sarajevo kao klub,na istim moze uređivati fud.teren te druge pratece objekte,ali uz papire koje je FK Sarajevo duzno dostaviti(sto je uarđeno-projekti i ostali papiri za dozvolu ).U ugovoru jos stoji da ce FK.Sarajevo nakon nekog određenog vremena,na isti moci podnjeti zahtjev za otkupninu zemljista na Butmiru, uz određenu cijenu, koju ce morati platiti drzavi.Sve je super odrađeno,sad na proljece pocinju radovi na Butmiru,a onda ide zahtjev za otkupninu, i prelazak zemljista na vlasnistvo FK.Sarajevo. :clap:

Za par godina bi mogli prvi put u istoriji, imati neku nekretninu na valasnistvo FK.Sarajeva.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 dec 2014, 11:06, ukupno mijenjano 1 put.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 dec 2014, 11:00

hilmo je napisao/la:Od 31.01 do 15. 02.
Generalnu probu igrali u Mostaru 22.02. i pobjedili 2-0, mislim, golovima Todora.

Da, zabio onaj jedan makazicama.
1946

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 dec 2014, 12:35

http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/k ... ajevo/2015" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 dec 2014, 13:50

Jusić se vratio iz Kazahstana
Nekadašnji kapiten Čelika trenutno bez kluba

Evo defanzivca,e sad jel kvalitet za Sarajevo. :idea:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 dec 2014, 13:56

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 dec 2014, 14:05

Aragon je napisao/la:
Uprava napolje :tralala: :tralala: :tralala:

Fakat se sponzori utkuju, ko ce sa nama ugovor potpisati. :njanjanja: Gotovo svake sedmice novi sponzor. :tokralju:
Jos ovo moze bolje,ali akb.sa novim iskorakom u Evropi,tek cemo praviti bum na ovom planu.Jos jednom bez ulaganja,bez dobre ekipe,i jakih i dobrih protivnika u Evropi,nema ni sponzora, a time ni para za sportske klubove.

Svaka cast Upravi,ali moramo pohvaliti i igrace.Ma koliko god smo puno u njih ulozili,vratili su nam finansijski duplo,posebno igrama u Evropi. :salut:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 dec 2014, 14:10, ukupno mijenjano 2 puta.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 dec 2014, 14:08

Najteze se izdici iz zabokrecine. Mi smo to ocito uspjeli i na taj nacin su nam se mnoga vrata otvorila. Realno, postali smo brend u tim nekim nasim okvirima. Mnoge stvari od sad ce biti lakse ostvarive i nove.mogucnosti ce se same nuditi.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 dec 2014, 14:12

amypitar je napisao/la:Jusić se vratio iz Kazahstana

Predobar stoper, u Premijer ligi sigurno jedan od najboljih
Limvo Likce

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 dec 2014, 14:16

amypitar je napisao/la:Jusić se vratio iz Kazahstana

Ne treba nam.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, riki46, skoJaa i 47 gostiju.