hej gaaaaSturridge25 je napisao/la:poz te kenan, ako nisi izašla s njim večerasuschtipak je napisao/la:Ko bi rek'o.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a u zoruuuuuuu zoricaaaaaaaaaaaaaaaaaa me budiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako naporan lik, ne mogu believat'.
O Malik, smoto smotana.
O Malik, smoto smotana.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
Sturridge25
- Kontakt:
meni je tako rečeno da pozdravim 
- legenda reala
- Kontakt:
još je nisi prebolioSturridge25 je napisao/la:meni je tako rečeno da pozdravim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bokteuschtipak je napisao/la:Kako naporan lik, ne mogu believat'.![]()
Ja te volim, volim Željo..
-
Sturridge25
- Kontakt:
samo sam pozdravio nisam ja kenanlegenda reala je napisao/la:još je nisi prebolioSturridge25 je napisao/la:meni je tako rečeno da pozdravim
Pusti bolan Stardiž djecu da se vole. Gdje je onaj što duguje pivo, taman izlazim? 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ni'e on Kenan, on je samo glup. (ups) 
LANET OLSUN!
-
Sturridge25
- Kontakt:
neka se vole koliko hoćeCashMan je napisao/la:Pusti bolan Stardiž djecu da se vole. Gdje je onaj što duguje pivo, taman izlazim?
@Sturridge25, djeluješ mi kao vrlo uporan momak, dobro bi nam došao na podforumu Reprezentacija BiH 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj ić na onaj podforum, tamo nije spas 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@uschtipak bez vrijeđanja drugih
Vidi što ga virtual navodi
sve protiv Spahića
PS Sturridge dan pauze
Vidi što ga virtual navodi
PS Sturridge dan pauze
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ni'e to uvreda, to je kompliment, za njega. 
LANET OLSUN!
Sjedio ja danas od pola 1 u queenu,niko sa majicom ss.ba.CashMan je napisao/la:Gdje je onaj što obeća pivo, a nigdje ga ni na mapi?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
koji ti je ovajuschtipak je napisao/la:Ni'e to uvreda, to je kompliment, za njega.
Nema majice, nisam toliko ludKawhi je napisao/la:Sjedio ja danas od pola 1 u queenu,niko sa majicom ss.ba.CashMan je napisao/la:Gdje je onaj što obeća pivo, a nigdje ga ni na mapi?
Popričaćemo kad dođem iz grada. Vozdra zasad
Bune se protiv Generala Rahimića čuo sam 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Znači ti si tajCashMan je napisao/la:Nema majice, nisam toliko ludKawhi je napisao/la:Sjedio ja danas od pola 1 u queenu,niko sa majicom ss.ba.CashMan je napisao/la:Gdje je onaj što obeća pivo, a nigdje ga ni na mapi?Ako si vidio Metallicu dobro je
![]()
Popričaćemo kad dođem iz grada. Vozdra zasad
Da vidiš atmosfere u queenu nakon završetka druge smjene
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nemoj njega, on je našCashMan je napisao/la:PS Sturridge dan pauze
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, BIHpatriota, edvaE2, Jabroni i 42 gosta.