FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nikakav krov nije u pitanju nego proatorije za novinare, svlacionice, soba za doping kontrolu, vip prostorije, odredjen broj parking mjesta i slicne stvari...
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Amidza bi sutra ulozio 10+ miliona eura u stadion kada bi stadion pres'o u vlasnistvo FKS. Nek daju koncesiju 200 godina i vidjeces kako amidza ulaze, pa nece ni on ulagati svoje pare a ovi iz CSR se pitati za sve.Ajax je napisao/la:Na kosevu bi mozda trebao krov kao na Poljudu odma bi stadion izgledao duplo ljepse a inace i lice jedan na drugi. Pogledajte samo slike Poljuda i dobivas natkrivene tribine ne trebas novi stadion. Poljud ima dozvole mislim cak i za ligu prvaka a jedina veca razlika je taj preljepi krov i par kozmetickih stvari koje se svakako mogu popraviti za stine pareHead je napisao/la:Sarajevo da se ove godine plasiralo u grupnu fazu igrali bi na Kosevu.

1946
-
- Kontakt:
Jedva bi oni to docekali vjeruj mi, trenutno nije vakat ali doci ce i to na dnevni red uskoroAmidza bi sutra ulozio 10+ miliona eura u stadion kada bi stadion pres'o u vlasnistvo FKS. Nek daju koncesiju 200 godina i vidjeces kako amidza ulaze, pa nece ni on ulagati svoje pare a ovi iz CSR se pitati za sve.
-
- Kontakt:
Stara i prezvakana tema ali eto ...moze par rijeci i to vrlo vrlo jednostavnih. Ako CSR ne dozvoli ulaganje a mi napredovali u sportskom tj takmicarskom smislu pa sijevne neka grupna faza...MI CEMO SE SNACI. Ali ni repka (vise nece 100%) a ni mi ...kome onda "prodati koristenje" AFH. Mogu ga zakljucati i Allahimanet....i firmi i radnicima u njoj. Zato samo sabur...koncesija im je ponudjena , na fer osnovi. Hoce-nece...do njih je
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo lagano bracoo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Jel moguce taj intervju nekako zalijepiti ovdje, posto vidim da vecina ne moze doci do njegaMa nešto bi se tu uradilo na brzinu da zadovolji, kao što je HNK Rijeka uradio.
U ovom interviju predsjednika ima i priča oko stadiona u kojem on spominje investiciju u Koševo od vrtoglavih 100 milona eura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nisi član, sutra lagano do kluba i učlani se, uzmi Bordo fan br. 19 i sve ti piše, a ako si već član pristupi fan zoni na fcsarajevo.ba ili prošetaj do SHM i preuzmi Bodro fanlafomamone je napisao/la:Jel moguce taj intervju nekako zalijepiti ovdje, posto vidim da vecina ne moze doci do njegaMa nešto bi se tu uradilo na brzinu da zadovolji, kao što je HNK Rijeka uradio.
U ovom interviju predsjednika ima i priča oko stadiona u kojem on spominje investiciju u Koševo od vrtoglavih 100 milona eura![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

@Neandertalac
Ne pričaj bezveze molim te.
-
- Kontakt:
Ko ba nije clan, tako niske udarce u buducnosti necu tolerisatiAko nisi član, sutra lagano do kluba i učlani se, uzmi Bordo fan br. 19 i sve ti piše, a ako si već član pristupi fan zoni na ili prošetaj do SHM i preuzmi Bodro fan![]()
![]()

fanzona mi je nevidljiva na fcsarajevo.ba, ili sam corav
Pustite ove, tesko je primiti k srcu cinjenicu da mi na svom stadionu imamo sva moguca prava uz minimum obaveza, sto je kod njih obratno

-
- Kontakt:
Jer , kako rekoh ...kome ce ga CSR rentati za tekme. Kome ...????
Amidza je vec u ljetosnjem dolasku pricao sa Opcinom Centar ( nas covjek tamo) i sa direktorom CSR. Znaci ulaganje u rekonstrukciju stadiona a nama koncesija na 25 god. Ulaganje bi bilo oko 10 mil KM u rekonstrukciju stadiona ....
Znaju u kantonu i opcini centar da ako ovu inicijativu amidze ne prihvate...za jedno 2 godine mogu staviti kljuc u bravu...
Amidza je vec u ljetosnjem dolasku pricao sa Opcinom Centar ( nas covjek tamo) i sa direktorom CSR. Znaci ulaganje u rekonstrukciju stadiona a nama koncesija na 25 god. Ulaganje bi bilo oko 10 mil KM u rekonstrukciju stadiona ....
Znaju u kantonu i opcini centar da ako ovu inicijativu amidze ne prihvate...za jedno 2 godine mogu staviti kljuc u bravu...
Kako ide ono na fan zoni da se logujem, šifra je onaj broj na bar kodu nazad sa članske ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Evolution87
- Kontakt:
DaLik je napisao/la:Kako ide ono na fan zoni da se logujem, šifra je onaj broj na bar kodu nazad sa članske ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
sta reci..znaci Boze

Nema tu nikakvih problema, ali ti je pitanje bilo klasično provokatorsko.Neandertalac je napisao/la:Sta je problem pa mi se brise post ? Na temi Zeljeznicara jasu danima , sedmicama , mjesecima bez ikakvih sankcija ? Sta sam to neistinito ili uvredljivo napisao ?
Sta je nejasno u tome da ne moze gradski stadion dati u vlasnistvo nekome ko je za sicu kupio jedan klub !? Sta vam nije jasno u konstataciji da se FK Sarajevo parazitski odnosio prema istom i godinama nije placao svoje obaveze !? Zasto se ovaj post uklonio ??
Jel problem neki , moderacijo ?
Trebao bi da znaš da javne firme koje u svom vlasništvu imaju neke objekte ili dobra (u ovom slučaju CSR) te iste objekte mogu dati pod koncesiju (upravljanje) na određeni period privatnoj firmi ili drugom pravnom subjektu pod određenim uslovima koje se dogovore.
Ja zaista ne vidim tu nikakav problem!
Hvala, neće da se loguje pa reko da provjerim jel ok radim, članstvo je naravno plaćeno.Evolution87 je napisao/la:DaLik je napisao/la:Kako ide ono na fan zoni da se logujem, šifra je onaj broj na bar kodu nazad sa članske ?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Lik je napisao/la:Hvala, neće da se loguje pa reko da provjerim jel ok radim, članstvo je naravno plaćeno.Evolution87 je napisao/la:DaLik je napisao/la:Kako ide ono na fan zoni da se logujem, šifra je onaj broj na bar kodu nazad sa članske ?
pošalji podatke na [email protected] i biće riješeneo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
hilmo je napisao/la:Nema tu nikakvih problema, ali ti je pitanje bilo klasično provokatorsko.Neandertalac je napisao/la:Sta je problem pa mi se brise post ? Na temi Zeljeznicara jasu danima , sedmicama , mjesecima bez ikakvih sankcija ? Sta sam to neistinito ili uvredljivo napisao ?
Sta je nejasno u tome da ne moze gradski stadion dati u vlasnistvo nekome ko je za sicu kupio jedan klub !? Sta vam nije jasno u konstataciji da se FK Sarajevo parazitski odnosio prema istom i godinama nije placao svoje obaveze !? Zasto se ovaj post uklonio ??
Trebao bi da znaš da javne firme koje u svom vlasništvu imaju neke objekte ili dobra (u ovom slučaju CSR) te iste objekte mogu dati pod koncesiju (upravljanje) na određeni period privatnoj firmi ili drugom pravnom subjektu pod određenim uslovima koje se dogovore.
Jel ti sad nesto nije jasno ????
@hilmo
Kako imas strpljenja jbt

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Neandertalac
- Kontakt:
Prvo nisam provocirao , nego karikirao , valjda mozes shvatiti raliku . Drugo , u konkretnom slucaju neka koncesija bi bila moguca kada bi vi bili u mogucnosti da doprinesete javnom dobru i gradu Sarajevu , a posto ste trenutno u vlasnistvu stranog drzavljanina sa nedefinisanim ciljevima i ambicijama , onda ni grad ne vidi nikakav interes u svemu tome . Ne znaci da se stvari ne mogu promijeniti , ako mu se cefne vjerovatno moze i kupiti Kosevo , ali pricati u fonu ; neka nam daju , mi smo ponudili , hoce nece , je apsurdno .hilmo je napisao/la:Nema tu nikakvih problema, ali ti je pitanje bilo klasično provokatorsko.Neandertalac je napisao/la:Sta je problem pa mi se brise post ? Na temi Zeljeznicara jasu danima , sedmicama , mjesecima bez ikakvih sankcija ? Sta sam to neistinito ili uvredljivo napisao ?
Moderacijo , sta je problem !?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Moj način života me držiSabinho je napisao/la:@hilmo![]()
Kako imas strpljenja jbt
![]()

U redu je @Neandertalac ti već imaš svoju istinu i svoju verziju meni se ne da objašnjavati.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], James1987, juka55, r3m1, Varijantas8 i 61 gost.