Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
a jacine ove
Traži od mene acc neki danlegenda reala je napisao/la:jel se ono Cautinho rego na klix![]()
Na kojim temama piše?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Šta se ti čudiš?legenda reala je napisao/la:CashMan je napisao/la: Možeš već sutra xD PS Dobre vam one srednjoškolke![]()
![]()
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- legenda reala
- Kontakt:
što su muškarci opsjednuti sisama, prava tema za njega

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
male su one za tebeCashMan je napisao/la:Šta se ti čudiš?legenda reala je napisao/la:CashMan je napisao/la: Možeš već sutra xD PS Dobre vam one srednjoškolke![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
šta je 5-6 godina

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- legenda reala
- Kontakt:
za 2-3 godine ništa 
legenda reala je napisao/la:za 2-3 godine ništa
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ko bi rek'o. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Gdje je onaj što obeća pivo, a nigdje ga ni na mapi? 
Charlie, halal njemu, on je u papuče otišo

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sve kontam da upisem filmsku reziju ili dramatolurgiju u Sarajevu ali skupo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sva bol svijeta je noćas u Bosni, ostajem da bolu prkosim 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna li neko stranicu za free sms, nesto kao sto je bila ona smsjive? 
[youtube][/youtube]

-
Sturridge25
- Kontakt:
poz te kenan, ako nisi izašla s njim večerasuschtipak je napisao/la:Ko bi rek'o.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čekat da mi skine igrica, od 6 sati čekam, otišao gledat tenis i sad došao da instališem ali nemere, zaboravio kliknuti play

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.