Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
santa fe prelaz ladno i ucr 2:0 ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/bz3uk2 da se ima sta pratit
Testo je napisao/la:Olimpic - zeljo 2, kv 1.67 bet365
Dosta je pala kv, sinoc kasno sam uplatio dok je bilo 2.3 na zelju.

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Iako se trenutno ne kladim evo jedan pomalo navijacki prijedlog od mene pa sto bude 
Osijek - Rijeka 1X @1.60
Kao prvo jako mi je zao sto nisam kod kuce da odem na utakmicu jer ne pamtim kad je zadnji put bila ovakva euforija u Osijeku!
Nakon dugo vremena Osijek je startao u sezonu sa dvije pobjede i to obje gostujuce.
Nova uprava, velika ocekivanja (ne odmah ove sezone ali kroz sezonu-dvije) i nekoliko dobrih pojacanja najavljuju dobru sezonu za grad na Dravi koji zadnjih sezona igra lose i bori se opstanak.
Ove sezone Osijeka vidim u top 5 i mogucu borbu za Europu. Rijeka je prije 3 dana igrala Europsku tekmu u Turskoj i sigurno da su nesto umorniji od bijelo-plavih + zadnje tri tekme na gradskom vrtu su zavrsavale neodluceno, bez pobjede Rijecana. Osijek je tad stvarno bio los, a s ovim pojacanjima je ipak dosta bolji nego tih zadnjih sezona i vjerujem da mogu izdrzati da ne izgube veceras. Nekako me dosta vuce na X @3.50 ali neka bude 1X po vise nego dobrih @1.60. Dinamo je kiksao doma i odigrao 1:1, pa sto nebi mogla i Rijeka nesto tako u gostima.
Svakako mislim da je Rijeka puno bolja ali ne pobjeduje uvijek bolji!

Osijek - Rijeka 1X @1.60
Kao prvo jako mi je zao sto nisam kod kuce da odem na utakmicu jer ne pamtim kad je zadnji put bila ovakva euforija u Osijeku!
Nakon dugo vremena Osijek je startao u sezonu sa dvije pobjede i to obje gostujuce.
Nova uprava, velika ocekivanja (ne odmah ove sezone ali kroz sezonu-dvije) i nekoliko dobrih pojacanja najavljuju dobru sezonu za grad na Dravi koji zadnjih sezona igra lose i bori se opstanak.
Ove sezone Osijeka vidim u top 5 i mogucu borbu za Europu. Rijeka je prije 3 dana igrala Europsku tekmu u Turskoj i sigurno da su nesto umorniji od bijelo-plavih + zadnje tri tekme na gradskom vrtu su zavrsavale neodluceno, bez pobjede Rijecana. Osijek je tad stvarno bio los, a s ovim pojacanjima je ipak dosta bolji nego tih zadnjih sezona i vjerujem da mogu izdrzati da ne izgube veceras. Nekako me dosta vuce na X @3.50 ali neka bude 1X po vise nego dobrih @1.60. Dinamo je kiksao doma i odigrao 1:1, pa sto nebi mogla i Rijeka nesto tako u gostima.
radnik - čelik 1; 1.5 kv bet365
Testo je napisao/la:radnik - čelik 1; 1.5 kv bet365
0:1 ipak. Nesretan gol iz nekakvog odbijanca i to je tojopaa7 je napisao/la:Iako se trenutno ne kladim evo jedan pomalo navijacki prijedlog od mene pa sto bude
Osijek - Rijeka 1X @1.60

radili su ranije prelaze
http://image.prntscr.com/image/fb2e25a7 ... f5bb5d.png
http://image.prntscr.com/image/fb2e25a7 ... f5bb5d.png
FK Qarabag - Plzen X 3,05
Apoel - Rosenborg X 3,20
Crvena Zvezda - Ludogorets 2 3,25
Ulog: 10KM
Kvota: 31,72
Apoel - Rosenborg X 3,20
Crvena Zvezda - Ludogorets 2 3,25
Ulog: 10KM
Kvota: 31,72
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
19:00 Örgryte-Atvidabergs 2/1

Dinamo Zg 2.4
Zvezda 1x 1.45
Evans 1.7
Garcia-Lopez 1.57
Benneteau 1.7
Dodig 2.15
Ukupni koef. 34

Zvezda 1x 1.45
Evans 1.7
Garcia-Lopez 1.57
Benneteau 1.7
Dodig 2.15
Ukupni koef. 34

Venezuelan Primera
Aragua - Trujillanos
Srijeda, 03.08.2016. 21:30
Tip: GG
Kvota: 1.90
Odlucio sam se da odigram dva meca iz Venecuelanske lige, oba meca ce biti zasnovana na statistici. Prvi mec je duel izmedju Arague koja se nalazi na 12-om mjestu i ekipe Trajilanosa koji su na 16-om mjestu. Oba tima nemaju nesto previse jaku odbranu, i jedni i drugi imaju vise primljenih nego datih golova, sto bi moglo da nam donese jedan otvoren mec. Napadi im i nisu toliko losa strana. Na 6 meceva ove sezone oba tima imaju po 8 datih golova, sto je nesto vise od 1 gola po mecu. Sto se tice medjusobnih meceva oni su posebno zanimljivi, jer posljednjih 5 meceva je zavrseno GG pa se ja nadam da bi to moglo da se dogodi i na ovom mecu. Kvota je dosta dobra za ovaj tip i mislim da ovo vredi probati.
Zulia - Portuguesa
Kvota: 1.94
Na ovom mecu se sastaju Zulia koja se nalazi na 10-om mjestu i ekipa Portuguese koja je na 5-om mjestu. Zulia igra nesto otvorenije i nesto efikasnije meceve od Portuguese ove sezone te imaju cak 5 X-seva i to vecina je bila uz GG. Zulia je svih 6 meceva ove sezone zavrsila GG, a Portuguesa je od 6 meceva 4 odigrala GG sto je dosta visok procenat. Medjusobni dueli su takodje dosta dobri jer posljednja 4 meca su zavrsena GG, tako da se ja nadam da ce to biti i na ovom mecu.
Aragua - Trujillanos
Kvota: 1.90
Odlucio sam se da odigram dva meca iz Venecuelanske lige, oba meca ce biti zasnovana na statistici. Prvi mec je duel izmedju Arague koja se nalazi na 12-om mjestu i ekipe Trajilanosa koji su na 16-om mjestu. Oba tima nemaju nesto previse jaku odbranu, i jedni i drugi imaju vise primljenih nego datih golova, sto bi moglo da nam donese jedan otvoren mec. Napadi im i nisu toliko losa strana. Na 6 meceva ove sezone oba tima imaju po 8 datih golova, sto je nesto vise od 1 gola po mecu. Sto se tice medjusobnih meceva oni su posebno zanimljivi, jer posljednjih 5 meceva je zavrseno GG pa se ja nadam da bi to moglo da se dogodi i na ovom mecu. Kvota je dosta dobra za ovaj tip i mislim da ovo vredi probati.
Zulia - Portuguesa
Kvota: 1.94
Na ovom mecu se sastaju Zulia koja se nalazi na 10-om mjestu i ekipa Portuguese koja je na 5-om mjestu. Zulia igra nesto otvorenije i nesto efikasnije meceve od Portuguese ove sezone te imaju cak 5 X-seva i to vecina je bila uz GG. Zulia je svih 6 meceva ove sezone zavrsila GG, a Portuguesa je od 6 meceva 4 odigrala GG sto je dosta visok procenat. Medjusobni dueli su takodje dosta dobri jer posljednja 4 meca su zavrsena GG, tako da se ja nadam da ce to biti i na ovom mecu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Krupa - Radnik 1
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
? &
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nista ti pogodit neces...Prijedor je napisao/la:Krupa - Radnik 1
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kao sto sam i rekao.titi14oldschool je napisao/la:Nista ti pogodit neces...Prijedor je napisao/la:Krupa - Radnik 1
Zeljo - Siroki X
Celik - Sarajevo 2
20km
267km
Mozzart
Pa šta imaš ti sad od toga što on nije ništa prošao ? Neko zadovoljstvo ili ?
Čovjek bar postavi svoj tiket ovdje pa ako neko isprati-isprati.
Mislim da je u prva 2 kola oba puta pogodio ovakve tikete.
Čovjek bar postavi svoj tiket ovdje pa ako neko isprati-isprati.
Mislim da je u prva 2 kola oba puta pogodio ovakve tikete.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ma pusti klinca kraju sto ulazis u rasprave
Zbog takvih kao sto je on i ne objavljujem ovdje samo nekad 

? &

Nisam odavno nista odigrao, ni danas nije nesto ponuda al' eto probro sam neke lafo sigurice

Partizan - Vojvodina 2 7,00 nerealna kvota...
Sparta - Ajax 1X
Na sitno
Sparta - Ajax 1X
Na sitno

? &
Partizan - Vojvodina 2 7,00 nerealna kvota...
Sparta - Ajax 1X
Na sitno
Sparta - Ajax 1X
Na sitno

? &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.