NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Flufy
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Flufy » 05 sep 2020, 18:28

nebeskasila je napisao/la:
05 sep 2020, 18:25
Flufy je napisao/la:
05 sep 2020, 18:17
05 sep 2020, 18:14
Ovaj sudija sere s tosk poserem koje su gube ovi igraci njihovi
Sta sere zivota ti, extra sudi osim sto je pomocni svirno bzvz faul iz kojeg ste zabili Al eto, zasluzeno, najrealnije ovako i da zavrsi.

Prekrsaj na mujagicu je bio crveni karton a i dizdarevic vam glumi ko da je benzema
Moze glumit kolko hoce, kad je lik strasan igrač. Ne moze ga voz oborit kad krene naprijed. Bruku utakmica je on sam odlucio. Mozes ga mrzit, al to je tako.

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 05 sep 2020, 18:28

Nakon prvog poluvremena, bod je kao kuca ovdje. Steta za promasaj Haracica, ali sta je tu je. Idemo dalje! Bitno da se prekinulo sa serijom poraza. Muri je nas najspremniji igrac tvrdim to opet. Ruzan potez igraca Toska kad je udario Muju sa ledja, stvarno nepotrebno. Loptu nije gledao sekunde. Nadam se da je Mujo dobro. Sretan put crveni!
Volim samo Jedinstvo Bihać

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 sep 2020, 18:36

Flufy je napisao/la:
05 sep 2020, 18:28
05 sep 2020, 18:25
Flufy je napisao/la:
05 sep 2020, 18:17

Sta sere zivota ti, extra sudi osim sto je pomocni svirno bzvz faul iz kojeg ste zabili Al eto, zasluzeno, najrealnije ovako i da zavrsi.

Prekrsaj na mujagicu je bio crveni karton a i dizdarevic vam glumi ko da je benzema
Moze glumit kolko hoce, kad je lik strasan igrač. Ne moze ga voz oborit kad krene naprijed. Bruku utakmica je on sam odlucio. Mozes ga mrzit, al to je tako.
Lik je antipatičan ali je to tačno. Paklen je igrač. Brz i jak, kad prođe teško se protiv njega vratiti. Ima jak šut. Takvi prave razliku na terenu.
Jedino mu fali bolji centaršut da ode u bolju ligu od ove.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 sep 2020, 18:41

Dino je najbolji nogomet igrao u Jedinstvu. Da je ozbiljniji mogao je biti PL igrac, al njemu odgovara i zajebav.ti se tu po Federalki.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 sep 2020, 18:41

Jeste dobar igrac to stoji ali je **** i onaj sto je usao osmo nema 30kils udara naseg namjerno

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 05 sep 2020, 18:43

Po današnjoj utakmici vidi se da nije uopšte do trenera.. Odnosno jeste jer igraju "igrači".. Čuje se da sastav piše Hamdo, Cigo.. Zašto onda tjeramo trenera ako radi kako oni kažu.. Drugo, dok god u ovakvoj ekipi Jedinstva Mandzo dobija dvije tri minute ovaj Resic, Ijo, pa i Pipi mogu slobodno pojesti svoje licence.. Da je Mandzo ili Mujo ili Muri promašili ono što je Haracic pola Vas bi im sad već spakovala papire i poslala ih u Spahice ili Brekovicu.. Ali posto je Galacticos Haracic u pitanju onda je šteta.. Treba mu pola plate odbiti za ono..

Iskreno se nadam da ce Hamdo i Cigo naći trenera jake glave i čvrste ruke da konačno igraju najbolji, a i da zvjezdice malo utegne i ukaže im da za platu koju primaju ne mogu šetati kao po korzu.

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 05 sep 2020, 18:47

Nije mi jasni ove 3-4 akcije po desnoj strani Nuspahic Ojeda mogli uputiti centarsuteve a oni bezveze komplikuju a imamo Fajića i Haračića u 16 al dobro moze i mora puno bolje nadam se da ce ovaj Ojeda proigrati napokon vidi se da ima znanje...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 sep 2020, 18:53

Pored 100% spremnog Anija Mandzo samo na klupi moze sjediti. To je realnost. Muri i Mujo moraju igrati jer oni znaju sta je Jedinstvo, nasa su djeca i svaka im cast. Ako nista bore se za svaku loptu.

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 05 sep 2020, 18:59

tropic je napisao/la:
05 sep 2020, 18:53
Pored 100% spremnog Anija Mandzo samo na klupi moze sjediti. To je realnost. Muri i Mujo moraju igrati jer oni znaju sta je Jedinstvo, nasa su djeca i svaka im cast. Ako nista bore se za svaku loptu.
Ani nije spreman, a de nam Boga ti objasni sta je to Jedinstvo.. Možda Mandzo čita pa da nauci..

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 sep 2020, 19:10

Zna i on sta je Jedinstvo nama Biscanima, momak se trudi i bori ali ponovo kazem da ispred Anija ne moze igrati. Nemoj reci ne volis ga jer je iz Srbljana/Brekovice kad i ja imam krvi iz ta dva mjesta.

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 05 sep 2020, 19:26

tropic je napisao/la:
05 sep 2020, 19:10
Zna i on sta je Jedinstvo nama Biscanima, momak se trudi i bori ali ponovo kazem da ispred Anija ne moze igrati. Nemoj reci ne volis ga jer je iz Srbljana/Brekovice kad i ja imam krvi iz ta dva mjesta.
Ja vec nekoliko puta pišem da je momak trenutno u najboljoj formi u Jedinstvu.. Brz je, prodoran, ima bolji dribling od Argentinca.. Odite na trening pa se uvjerite.. Nije bitno voliš li ga ti ili ja, sigurno je da ga ne vole treneri., I zato kažem da pojedu diplome.. Nije to navijački, već realno

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 sep 2020, 20:45

Ani je po meni nula nek prica ko sta hoce. Drugo poluvrijeme je najbolje do sad ali fali svega. Willi odlican i bez njega smo ****. Muje mi je zao. Ono je bilo direkt za crveni karton. Zao mi je sto je haracic promasio. Proslu nas zaj sudija ssd haracic promasio jbg idemo dalje

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 sep 2020, 21:45

Zna li ko kako je mujo

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 sep 2020, 22:41

05 sep 2020, 20:45
Ani je po meni nula nek prica ko sta hoce. Drugo poluvrijeme je najbolje do sad ali fali svega. Willi odlican i bez njega smo ****. Muje mi je zao. Ono je bilo direkt za crveni karton. Zao mi je sto je haracic promasio. Proslu nas zaj sudija ssd haracic promasio jbg idemo dalje
slazem se sa tobom poceo si opet realno, ova sezona je izgubljena barem po meni, vidjecemo sve u svemu igramo lose vecina nas je na pocetku dobro prognozirala Berberovic je trebao otici nakon prve pripremne mislim da su svi znatizeljnici dobili odgovor zasto domaci trener ne moze voditi Jedinstvo, imao je mogucnost dovesti koga je htjeo doveo 11 igraca bez veznog reda, ekipa nam je fizicki najgora u ligi definitivno vidljivo je to nakon svakog duela ili duzeg trka, dobar je Berber covjek sto je ipak vaznije nadam se da ce naci mjesto negdje drugo samo sto dalje od nase svetinje!
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 sep 2020, 22:45

ova uprava je prejjaka i klub je na zdravim nogama to je ono sto je bitno imamo svoj web site, prenosimo utakmice to su stvari koje prije nismo mogli ni sanjati
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 sep 2020, 23:16

Ma nije nista izgubljeno, samo drzati se pri vrhu bez prevelikog zaostatka, moze se hladno do premijer lige jos uvijek

Ovu sezonu nemas pravog konkurenta ko sto su bili Velez, Olimpik, ona Sloboda, niko ne ide all in i moze se sa prosjecnom sezonom i bez kupovine 10 utakmica uci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 05 sep 2020, 23:24

harden je napisao/la:
05 sep 2020, 23:16
Ma nije nista izgubljeno, samo drzati se pri vrhu bez prevelikog zaostatka, moze se hladno do premijer lige jos uvijek

Ovu sezonu nemas pravog konkurenta ko sto su bili Velez, Olimpik, ona Sloboda, niko ne ide all in i moze se sa prosjecnom sezonom i bez kupovine 10 utakmica uci
Tako je, niko se nije odvojio na vrhu zasad. Svi su tu negdje i očekivala se takva sezona. Druga priča bi bila da neko dominira sa svim pobjedama i da sad već zaostajemo 8 bodova za prvim mjestom. Mi imamo i dobru poziciju s obzirom na pretjerani optimizam sa početka (pjevanje Šampioni nakon GOŠK-a ili Mujina najava sezona u kojoj neće niko boda uzeti u Bihaću :rol: ) i na našu dosadašnju igru.

Neko je gore napisao već, mnogo bolje izgledamo u drugom poluvremenu sa Fajićem, Ojedom i Nuspahićem. Nadam se da će se Olić brzo vratiti, jer fakat ispaštamo igrom zbog pravila u21.

Sačekamo novog trenera i nadam se sa njim 2 nužna pojačanja, bek umjesto Borovčanina (iako je Midžić bolje odigrao od očekivanog po meni na ovoj poziciji) i veznjaka da poveže ove naše redove :D

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 05 sep 2020, 23:58

Po cemu je ova sezona izgubljena? 3 boda iza prve ekipe kasnis, sezona tek pocela, do 1.10 se mogu jos igraci dovesti. Trenutno sto imamo je dobro, fali dobar veznjak, jedan ili dva igraca da su zasticeno godiste ali da valjaju i imamo odlicnu ekipu.

I taj momak za kojeg kazete da je cista nula je kod nas sjedio na klupi, otisao u Zelju i igrao europske utakmice. Zbog omalovazavanja takvih momaka, davanja prednosti polovnjacima sa strane mi smo godinama tu gdje jesmo. I ponovo govorim, sto smo imali talenata sami smo ih sjebali, momci izgube volju kad igraju za 300km koje nisu redovne a neko sa strane dodje, boli ga neka stvar za klubom, dobije 5-10 hiljada na ruke i platu.

Ljudi u klubu rade strasan posao, digli smo se u svakom segmentu i ja uopste ne sumnjam da ce zavrsiti onako kako su i najavili.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 sep 2020, 00:05

tropic je napisao/la:
05 sep 2020, 23:58
Po cemu je ova sezona izgubljena? 3 boda iza prve ekipe kasnis, sezona tek pocela, do 1.10 se mogu jos igraci dovesti. Trenutno sto imamo je dobro, fali dobar veznjak, jedan ili dva igraca da su zasticeno godiste ali da valjaju i imamo odlicnu ekipu.

I taj momak za kojeg kazete da je cista nula je kod nas sjedio na klupi, otisao u Zelju i igrao europske utakmice. Zbog omalovazavanja takvih momaka, davanja prednosti polovnjacima sa strane mi smo godinama tu gdje jesmo. I ponovo govorim, sto smo imali talenata sami smo ih sjebali, momci izgube volju kad igraju za 300km koje nisu redovne a neko sa strane dodje, boli ga neka stvar za klubom, dobije 5-10 hiljada na ruke i platu.

Ljudi u klubu rade strasan posao, digli smo se u svakom segmentu i ja uopste ne sumnjam da ce zavrsiti onako kako su i najavili.
nisu bodovi problem nego igra reci mi jednu pozitivnu stvar u ovih 5 utakmica, kako je moguce da Dino Dizdarevic sa 30. godina jede u duelu 5 igraca i pretrci ih to ne jedan put, kakoo??
utakmica sa Banovicima je suvisna za komentarisati, Zvjezda Gradacac takoder dok dode novi trener i dovede ekipu u optimalnu formu bice kasno i toga se ja bojim.

da ljudi iz uprave mogu igrati bili bi ubjedljivo prvi strasan posao rade svi od Sude, Stambya, Cige, Fude, Balica Hamde kapa do poda
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 sep 2020, 00:11

tropic je napisao/la:
05 sep 2020, 23:58
Ako bude tacno ono od danas sigurno ce i biti tako. Ovu polusezonu držati prikljucak, drugu sa novim trenerom i full pripremama odraditi puno bolje i nema problema.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.