calcio je napisao/la:To su vec teske spekulacije...Sheyi je napisao/la:Protiv Stuttgarta se ni Chelsea ne bi branio
hahahha kakav je ono takticar,isao bi na X ,kao dovoljno za Titule ako pobjede nekog u naredna 2 kola xD
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
calcio je napisao/la:To su vec teske spekulacije...Sheyi je napisao/la:Protiv Stuttgarta se ni Chelsea ne bi branio
Kad sam ga 2008 stavio na avatar, zabio je 18 komada u polusezonilegenda reala je napisao/la:Skini čovjeka s avatra, pomozi mu![]()
vidiš da si mu baxuz
Virtu4l je napisao/la:Kad sam ga 2008 stavio na avatar, zabio je 18 komada u polusezonilegenda reala je napisao/la:Skini čovjeka s avatra, pomozi mu![]()
vidiš da si mu baxuz
Ispali, ne ispali, on je zavrsio sa ozbiljnim nogometom.Virtu4l je napisao/la:Ovo je odlično, kad ispadnu, ode Vedad za dž
Sve ti je na mjestu, a ovo boldirano bih izvdojio kao poentu svega što mislim da je potrebno da se osvježi njegova karijera.DragonGirl je napisao/la:Užasno su mi iritantni ovi komentari tipa: Taj i taj igrač je za njega Messi, Ronaldo i slično. Vedad Ibišević, to je činjenica, trenutno nije u formi, nije dao gola više od godinu dana, i to je tačno, ali taj isti Vedad Ibišević je ove sezone duplo, troduplo više vremena proveo na klupi nego na terenu i to je činjenica, taj isti Vedad Ibišević i kada dobije koju minutu može slobodno gledati odakle se vedri a odakle oblači, jer u Stuttgartu se lopta pošalje u napad svake prestupne godine. Dakle, u situaciji kakva vlada u ovom Titaniku od kluba, se ni mnogo uspješniji napadači ne bi proslavili niti mogli raditi na nekoj formi. Ali taj isti Vedad Ibišević, šta god ko mislio, je još uvijek respektabilno ime, igrač koji je do sada zabio oko 80 golova u Bundesligi što nije mala stvar, neko ko ima izuzetan osjećaj za gol i kome je, ubijeđena sam, samo potrebna promjena sredine da svoj kvalitet pokaže ponovo. A svi ovi koji su ga već otpisali i koji bi da ga udalje iz reprezentacije, neka se pobrinu prvo da nađu dostojnu zamjenu, pa nek mu onda pakuju kofere slobodno. Dotad
Znaci i iduce sezone se nece nadavati golova.hz1987 je napisao/la:Vedo je već sve dogovorio sa ekipom FC Ingolstadt u Decembru mjesecu pod uslovom da obezbjede Bundesligu i od tada je u nemilosti Stuttagarta.
nadam se da je ovo jos jedna izmisljotina u nizu nasi "novinara"....Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević ima sezonu za zaborav.
Česte povrede i loša forma Ibiševića, ali i kompletne ekipe Stuttgarta, natjerale su sjajnog bh. napadača da potraži novu sredinu.
Ibišević se trenutno nalazi u pregovorima sa dva kineska kluba, te je gotovo pa sigurno kako će karijeru nastaviti na Dalekom istoku.
Naime, Ibišević je dobio odriješene ruke od Stuttgarta da nađe novi klub, a Švabe su obećale da mu neće praviti probleme prilikom transfera.
Ibišević bi tako mogao naslijediti svoje nekadašnje saigrače, Zlatana Muslimovića i Zvjezdana Misimovića, kao novi Bosanac u Kini.
Čuveni "blog"...bez ikakvog izvora, bez ičega, tako i ja mogu otvoriti blog i pisati ono što mi se ćefne...Pivopija je napisao/la:Odakle to iskopa? Ne vjerujem da ce Vedo vec sad na istok. Moze on jos 2-3 sezone u Bundesligi.
naleti negdje na fb...Pivopija je napisao/la:Odakle to iskopa? Ne vjerujem da ce Vedo vec sad na istok. Moze on jos 2-3 sezone u Bundesligi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt i 40 gostiju.