odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
odjeca, patike etc etc
Kosulja ljepse ide uz okrugli izrez tako da majica apsolutno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Re: odjeca, patike etc etc
Prob'o sam i košulju, ali nekako bijela majica gotivnije mi izgleda.hodža je napisao/la:košulja > majica
Bijela majica- Plavi Džemper.
Eh sad kakvu obući na Sivi Džemper, slabije mi idu te boje koje se slažu, al uglavnom bijela ide na sve, al nekako mi nije na bijelu nešto

- anonymousHD
- Kontakt:
Bela je dobra i na sivo, pokušaj crnu majicu.BelminM23 je napisao/la:Prob'o sam i košulju, ali nekako bijela majica gotivnije mi izgleda.hodža je napisao/la:košulja > majica
Bijela majica- Plavi Džemper.
Eh sad kakvu obući na Sivi Džemper, slabije mi idu te boje koje se slažu, al uglavnom bijela ide na sve, al nekako mi nije na bijelu nešto![]()
![]()
Pogba je napisao/la:Kosulja ljepse ide uz okrugli izrez tako da majica apsolutno.
niđe veze

košulja je zakon ba

FORZA MARŠAL !!!
odjeca, patike etc etc
Pa jeste, i sam sam kosuljas, ali govorim ovako i po sebi. Ljepse mi ide kosulja sa okruglim izrezom dzempera, bez izbacivanja kragne van. Sa dzemperima na V mi vise ide majica kratkih rukava.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
je li neko probao onu kremu za kosu iz DM-a. Pise da je za mat izgled. Nesto beach style 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To je to (Y)Pogba je napisao/la:Pa jeste, i sam sam kosuljas, ali govorim ovako i po sebi. Ljepse mi ide kosulja sa okruglim izrezom dzempera, bez izbacivanja kragne van. Sa dzemperima na V mi vise ide majica kratkih rukava.
DRUG NEBI TI PUNCA

Ovako ja to iskombinujem.Možda i tebi da inspiraciju.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dvica
Samo Drugacije tole, dobre su i ove, samo su malo ****

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Slažem se u vezi pantola,ja bi lično jeans obukao,ali ovo je bio konkretno primjer kako iskombinovati košulju sa džemperom/duksom.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otprilike je to to. S tim da ukoliko je riječ o malom V izrezu (ne ovoliko dugom (oprosti @Bada na ovim što će se uhvatiti isključivo za ovu riječPogba je napisao/la:Kosulja ljepse ide uz okrugli izrez tako da majica apsolutno.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog postavlja standarde. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Nesto danas u drustvu pocesmo pricu o maturi i ja kontam kombinaciji: Crvene starke, hlace, bijela kosulja, crvena kravata, sako i onaj prsluk 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nedostaje ti crveni ruž, da upariš sa starkama.
Bice i to, kad ga neka poljubi. 

LANET OLSUN!
Da i lak stavim ?Donnie Darko je napisao/la:Nedostaje ti crveni ruž, da upariš sa starkama.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemoj starke, nemoj bit klosar...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Alen Škoro
- Kontakt:
raja, zanima me gdje se u Sarajevu ima uzeti đubretarac, a ono sad da nije neka cifra 

NON MOLLARE MAI
Lillard je napisao/la:Nemoj starke, nemoj bit klosar...

- Cautinho
- Kontakt:
Ne ides u svatove,ides na svoju maturu,dođi kao gospodin,ne moderni dječak.
Zna se šta se nosi na maturu,nema smisla za velikom kontrom.
Zna se šta se nosi na maturu,nema smisla za velikom kontrom.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.