Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ne može ni zapad ni istok. Nekad je moglo, i to samo dijelom u vrijeme hladnog rata. Moraš da se opredijeliš. Takav je vakat, u praksi, a ne naše želje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Kakvo preseravanje

Bagra koja je bježala iz ratom pogođene Palestine ? 

Ma daj nigdje sredine, sve krajnosti. Kako je @winters skroz lijevo, tako si ti skroz desno. Ne interesuje me jesul Zidovi, Muslimani ili crveni, zeleni, zao mi je svakog civila i neduznog covijeka sto zivot izubi. Niti je ispravno sto je hamas uradio, niti je ispravno sta se radi Gazi, dvije lose stvari ne cine jednu dobru, bez obzira na razloge. Lose je kad se meni desi, ali nije lose kad ja to nekom uradim, jebga. Svatam da su ih prvi napali i pobili im hiljadu ljudi, i da je ovo osgovor ovih, bilo bi drugacije da je Ukrajina recimo pobila Ruse pa ovi okupirali zemlju, ali to ne mijenja cinjenicu da sad neko dijete u Gazi, nema struje, vode, prezivljava traume terora a nema kud otic.Zaniolo je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:52ko god se drzi po strani ili podrzava israel taj nije musliman pravi
samo podrska za nasu bracu arape..
palestinci nisu krivi sto je hamas teroristicki nastrojena grupa bez ikakvih ciljeva, odnosno sa ciljevima da kuhaju i terorisu
hamas mora pod svaku cijenu pustiti israelske taoce, kako bi se dopustio promet goriva hrane i ostale pomoci palestincima u gazi
Neutralmi ko Srbi? I ono "osudjujemo, ali...". Sve mi je to poznato od nekud.chily-rz je napisao/la: ↑12 okt 2023, 16:59Lik kojem je i **** zlatno ako se Amer posrao pita nekog ima li stav ?
Bosna je Bosna, ni zapad ni istok, uvijek bila takva, naši pretci su ovdje heretike skupljali kad ih niko nije želio.
Imal šanse da budemo svoju i slobodni ili se tvoj koncept liberalne države zasniva na lizanju necijeg šupka ?
Bosna je prije svega protektorat, jako labav. Nije ni D od drzave, na zalost.
Ali sto sami kao narod znamo raditi na samounistenju, to malo ko zna.
Kapa dole za Kosovare, znaju gdje i sa kim trebaju biti.
Oni eto budale sto su u Jerusalemu ambasadu otvorili?
Ljudi samo znaju na koji nacin mogu opstati.
Najbolje da se skupe vehabije i da malo protestvujete po gradu. Da tekbirate, masuci zastavama Palestine, Hamasa, dzihada...
Pritom, gledajte da to bude kad ima najvise turista u gradu, uz pricu kako smo mi multi-kulti, za jedinstvenu drzavu sa drugim narodima....
Po cemu su nam to arapi bracaZaniolo je napisao/la: ↑12 okt 2023, 15:52ko god se drzi po strani ili podrzava israel taj nije musliman pravi
samo podrska za nasu bracu arape..
palestinci nisu krivi sto je hamas teroristicki nastrojena grupa bez ikakvih ciljeva, odnosno sa ciljevima da kuhaju i terorisu
hamas mora pod svaku cijenu pustiti israelske taoce, kako bi se dopustio promet goriva hrane i ostale pomoci palestincima u gazi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ko ne moze da shvati zasto su muslimani vezani za arape ne treba mu ni objašnjavati
A kako namjerno stave ovo Allahu Ekber

Malo puskarenja sa Hezbollom nista narucito, po 3 mrtva vojnika na obje strane, ali obje strane barem za sad gadjaju vojsku i vojne objekte. Fakat posteno od njih, tako se ratuje.
Zafalilo Holivudu materijala nakon 30 godina cijedjenja istog materijala

Valja opet gledat iste negativce

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prijatelju meni pomalo imponira i laska ova pažnja ali daj ohani malo.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ma jara to je primjera radi, mogo je i @ep mjesto tebe, nista licno samo u svrhi konteksta/poente
Citam komentare na clanak o izjavi Sanele Jenkins. Tacno se vidi nas otklon u glavi i odsustvo bilo kakvog integriteta. Prije neki dan bila zastitnica Bosne i Bosnjaka, kad je promovisala one neke filmove ili sta vec, a danas poslije izjave za Izrael najveca ku.ra.ava koja je postojala, i nema pojma sta prica. Kako te ljudi kenseluju samo ako im samo jednom pricom ne odgovaras, odmah copor pacenika zajase.
https://fb.watch/nDSq-rysDm/?mibextid=GpiG5r
Kako je lose sto je rekla ona na univerzitetu postsvljeno neki dan, ne vidim razliku u ovome
Kako je lose sto je rekla ona na univerzitetu postsvljeno neki dan, ne vidim razliku u ovome

Evander
Svašta nešto si rekao i opet ne kontam šta je suština?
Nisam vehabija nit znam ko su vehabije, još niko mi nije prišao i rekao, vozdra, ja sam vehabija. Ako je to ono kratke hlače, duga brada onda znam ko su, znam zašto se tako nose i ne vidim problem s tim. Nisam za to da se maše bilo kakvim paravojnim zastavama, zastava Palestine je legalna koliko znam. Viori se u Škotskoj, Irskoj, na utakmici Bilbao-a su bile Palestinske zastave, u Londonu jevreji mašu Palestinskim zastavama i njihova tradicionalna nošnja nije ništa manje čudna ili neobična u današnji vakat u odnosu na ove što ih volite etiketirati.
Nejse, mi kao narodi se ovdje možemo samo spasiti ako se izmirimo jedni s drugima i politički i ljudski, na žalost tako je podneblje da je to teško izvodljivo pa ne znam što mi je to bitno hocel me roknuti Ruska,Kineska ili Američka granata.
Ovdje u borbi medvjeda i zeca podržavam zeca jer je nekako ljudski i to je to.
Svašta nešto si rekao i opet ne kontam šta je suština?
Nisam vehabija nit znam ko su vehabije, još niko mi nije prišao i rekao, vozdra, ja sam vehabija. Ako je to ono kratke hlače, duga brada onda znam ko su, znam zašto se tako nose i ne vidim problem s tim. Nisam za to da se maše bilo kakvim paravojnim zastavama, zastava Palestine je legalna koliko znam. Viori se u Škotskoj, Irskoj, na utakmici Bilbao-a su bile Palestinske zastave, u Londonu jevreji mašu Palestinskim zastavama i njihova tradicionalna nošnja nije ništa manje čudna ili neobična u današnji vakat u odnosu na ove što ih volite etiketirati.
Nejse, mi kao narodi se ovdje možemo samo spasiti ako se izmirimo jedni s drugima i politički i ljudski, na žalost tako je podneblje da je to teško izvodljivo pa ne znam što mi je to bitno hocel me roknuti Ruska,Kineska ili Američka granata.
Ovdje u borbi medvjeda i zeca podržavam zeca jer je nekako ljudski i to je to.
Imam pravo imati stav da je ono što Izrael godinama radi Palestincima pogrešno, dosadan si sa spinom evo 4 dana.Evander je napisao/la: ↑12 okt 2023, 17:14Neutralmi ko Srbi? I ono "osudjujemo, ali...". Sve mi je to poznato od nekud.chily-rz je napisao/la: ↑12 okt 2023, 16:59Lik kojem je i **** zlatno ako se Amer posrao pita nekog ima li stav ?
Bosna je Bosna, ni zapad ni istok, uvijek bila takva, naši pretci su ovdje heretike skupljali kad ih niko nije želio.
Imal šanse da budemo svoju i slobodni ili se tvoj koncept liberalne države zasniva na lizanju necijeg šupka ?
Bosna je prije svega protektorat, jako labav. Nije ni D od drzave, na zalost.
Ali sto sami kao narod znamo raditi na samounistenju, to malo ko zna.
Kapa dole za Kosovare, znaju gdje i sa kim trebaju biti.
Oni eto budale sto su u Jerusalemu ambasadu otvorili?
Ljudi samo znaju na koji nacin mogu opstati.
Najbolje da se skupe vehabije i da malo protestvujete po gradu. Da tekbirate, masuci zastavama Palestine, Hamasa, dzihada...
Pritom, gledajte da to bude kad ima najvise turista u gradu, uz pricu kako smo mi multi-kulti, za jedinstvenu drzavu sa drugim narodima....
Nećeš mi nametati stav zapada imam mozak da razmislim.
To šta je bolje državi sa političke strane gledišta tu ne mogu uticati, niti ćemo ikad imati stav jer imamo 3 naroda i svako drugačije misli.
Država u kojoj jedna strana neće da prizna genocid koji je počinila, gdje se bosanski jezik izbacuje iz škola, jako je bitno koga ćemo podržati i to će jako uticati na nas.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zapadni svijet će uskoro da izabere AfD i Le Pen, u Americi Republikanci opet imaju ozbiljne šanse. Svi navedeni nas mrze i oduvijek su nas mrzili, tako me iskreno boli **** gdje ćemo biti.
Možemo jednako da mrzimo i pogane Ruse, ali i ove desničarske jadove širom famoznog zapada.
Bibi Netanyahu je terorista i zaboli me što mu Biden puši **** od subote.
Možemo jednako da mrzimo i pogane Ruse, ali i ove desničarske jadove širom famoznog zapada.
Bibi Netanyahu je terorista i zaboli me što mu Biden puši **** od subote.
Yebote zivot ne mogu da svarim da gledamo genocid uzivo, a da se 3 dana raspravljam sa debilima pojedinim zasto to nije u redu