U sta vi gledate..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nit vodam, nit ****.harden je napisao/la:Ovdje na forumu reklo bi se da svi neke manekenke vodaju. Plitki ljudi, nije sve ni u izgledu.
Svakako je papucar.Raonffa je napisao/la:Preimenujte temu u Nicolle Begović
Više konstruktivnih postova sam pročitao danas vezano za Nicolle, nego za čitavu ovu sezonu vezano za AsmiraSarajlijica1946 je napisao/la:Svakako je papucar.Raonffa je napisao/la:Preimenujte temu u Nicolle Begović![]()
Sta ce citati kad frajer ne brani.Raonffa je napisao/la:Više konstruktivnih postova sam pročitao danas vezano za Nicolle, nego za čitavu ovu sezonu vezano za AsmiraSarajlijica1946 je napisao/la:Svakako je papucar.Raonffa je napisao/la:Preimenujte temu u Nicolle Begović![]()
Pa ni Tino Sven Sušić ne igra, pa mu je tema "užarenija" nego DžekinaSarajlijica1946 je napisao/la:
Sta ce citati kad frajer ne brani.![]()
Fakat si neozbiljan.
Imamo temu za ljepotice, za gabore još nije otvorenaRaonffa je napisao/la:Preimenujte temu u Nicolle Begović
Tu je nepravedno zapostavljeni Jasmin Fejzić da uleti!hurem je napisao/la:Nemojte tako pisati, moze do cojka doci pa nece htjeti braniti.
Bolje mu je da igra Bundesligu nego da predje u Inter.Rokoko87 je napisao/la:Tu je nepravedno zapostavljeni Jasmin Fejzić da uleti!hurem je napisao/la:Nemojte tako pisati, moze do cojka doci pa nece htjeti braniti.
Skloni ga živ bio.Pivopija je napisao/la:Bolje mu je da igra Bundesligu nego da predje u Inter.Rokoko87 je napisao/la:Tu je nepravedno zapostavljeni Jasmin Fejzić da uleti!hurem je napisao/la:Nemojte tako pisati, moze do cojka doci pa nece htjeti braniti.
Ovaj moj sa avatara se dobro zajebao prelaskom u Inter.
Momak, ti ocigledno imas nesto protiv malog? Sigurno te podsjeca na Saju pitara, pa ti je nabio kompleks.Rokoko87 je napisao/la:
Skloni ga živ bio.
Ja mislim da je kćerki mogao naditi neko ljepše bosansko ime od Blair Rose, tu je ispao papučar jer se dodvoravao njoj i njenima. **** repicu moramo sačuvati i širiti Bošnjastvo.Rimes87 je napisao/la:Ja sam vec napravio kokice, samo vi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
To je namjenski, a da nema svađu sa ženom.Sheyi je napisao/la:Ja mislim da je kćerki mogao naditi neko ljepše bosansko ime od Blair Rose, tu je ispao papučar jer se dodvoravao njoj i njenima. **** repicu moramo sačuvati i širiti Bošnjastvo.Rimes87 je napisao/la:Ja sam vec napravio kokice, samo vi.
Sent from my D6603 using Tapatalk
ne moze bit veci od lulicaSarajlijica1946 je napisao/la:Svakako je papucar.Raonffa je napisao/la:Preimenujte temu u Nicolle Begović![]()