Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Titula ide Sarajevu. Mogu kmecati koliko god hoce, klub im Boga moli da se ne nastavi prvenstvo, demagogiju pucaju navijacima svojim. Sto vise kmece, to sladje.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Pa evo nakon 100 godina ljudi im u upravi dosli do zakljucka da i njima treba investitor i da se prodaju. Lik im rece hladno da nece jos dugo zivjeti ovim nacinom poslovanja. I oni vamo nesto vade se kako smo mi se prodali a evo u 5 godina 2 titule 2 kupa bez ove trece jer nije jos zvanicna. Oni ovdje suplju neku prosipaju..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- forza_juve
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/sal-bh-vel ... ora/362361
Sto bi manijaci rekli ;
I za ovo smo dali dobar kes i veze potegli da se reklamiramo
Sto bi manijaci rekli ;
I za ovo smo dali dobar kes i veze potegli da se reklamiramo

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Joj kad se sjetim one sezone kad je tek dosao Tan, i njihove "ne igraju pare, osvaja ko je naviko" hahahhahahahahahahahhahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zadnje 2-3 stranice ove teme, iskljucivo vijetnamci pišu o Želji
ništa drugo za procitati
Kompleksi drmaju od najveceg kluba države, šta drugo 

Jest i da ce nam boju promjeniti grb da ce nas ispaliti a lik nas proda covjeku koji voli fudbal koji dolazi redovno tu, koji ima ambiciju i viziju za uspjeh, a evo nam ima 69% vlasnistva a tan 31%, pa neka i dalje mastaju kako ce nas izvisiti a evo ekipa vec 3 4 godine skupa nismo nista ni mijenjali... a da je tako uvjerit cemo se u ova dva mjeseca kakva ce tek ekipa da bude kad dovedemo 2 3 igraca za pojmove pl. I nek svi dalje ismijavaju i tjese se kako su nasi u savezu, a strahovito stangiraju samo mi i zrinjski smo u toj stabilnoj situaciji po svemu....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo se ne zna ko je dao keš, Tan ili Namforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:32https://sportsport.ba/fudbal/sal-bh-vel ... ora/362361
Sto bi manijaci rekli ;
I za ovo smo dali dobar kes i veze potegli da se reklamiramo![]()

Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 23 maj 2020, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
- forza_juve
- Kontakt:
SabrinaKockoglavi je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:46Samo se ne zna ko je dao keš, Tam ili Namforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2020, 18:32https://sportsport.ba/fudbal/sal-bh-vel ... ora/362361
Sto bi manijaci rekli ;
I za ovo smo dali dobar kes i veze potegli da se reklamiramo![]()
![]()

❤️1946❤️

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Te daleke 2013. otpjevali "nikad nećeš biti prvak ti, dok je Želje moje ljubavi".
Od tog trenutka mi dvije lige, dva kupa, playoff EL.
Oni jedan kup.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Beduin
- Kontakt:
A kakva mu je izjava bila nakon sto ga izofirase za namjestanje utakmica?let3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 13:16Na današnji dan, prije 28 godina:
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, vi vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad, bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava", rekao je Osim.![]()
Najveca legenda svih vremena
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Suzu je i tad pustio, rekao sudiji "sjeti se ti da sam u Sarajevu rodjen, a znate da sam morai pare uzeti"Beduin je napisao/la: ↑23 maj 2020, 19:15A kakva mu je izjava bila nakon sto ga izofirase za namjestanje utakmica?let3 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 13:16Na današnji dan, prije 28 godina:
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, vi vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad, bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava", rekao je Osim.![]()
Najveca legenda svih vremena
![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
Nikom te nedamo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Bacite mu neku rimu, da dodje sebi

zeljin najevci problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.