PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bihuzur
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 02:36

ANTIANTIFA je napisao/la:Lani sam ih molio ko Boga sad ih jašem ko zekana svoga

:opaopa:

selam pekarima, kurvama, policajcima, taksistima i svim ostalim, posebno ameli i senadi sa kicelja, nema p*** do tuzlanske, poseban selam tokmacima tokačkim

navij nam onu: gornju tuzlu opasala guja
sta su ti tokmaci tokacki? :lol:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 02:39

MocMahale444 je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:i nju je kita upropastila..vidi joj njuske, ko da je moje godiste :lol: :lol:
Roksted smrkalo hamida, kaze nece niko da snima muziku svi bi p.i.c.ke :rol: eto bajagi ona neka treba zemberek te ****. uvalila sebi krastavac i dildo u usta ove male Kkuravicee joj se dive a srbi je reklamiraju.
Eno sad samo ekavicom prica. Nema veze sto tako prica ali joj slabo ide pa se zanese i onda ijekavicom zega u 16 dok ne skonta da se sjebala.

Gdje si nindjicu svako malo navrnes :shifty:
a ona je kao muzicarka :lol: :lol: nebi je ja yebo ni za brdo karamela

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 23 apr 2018, 02:44

znas ono kad odes u manje mjesto, pa si novi baja, libo te racku ponasas se ko đon vejn, frajeri ti j** sve po spisku iza ledja jer ne znaju ko si, ne znaju tvoj kapacitet ko htjeli bi nesto ali nemaju jedno mudo,a trebe da ne spominjem, tako upoznah te dvije, jedna malo bolja verzija ove vaše sto drkate na nju svako vece a ova druga odron al dobra za filovati, tako na spomen tuzle odmah nekako sav se naložim, mekana tako fina, topla :zzz:

a tokmaci tokmački je iz novog bošnjačkog rijecnika odmah pored onog đikani, oznacava osobe ili pripadnost porodici ciji clanovi glasaju za bivseg nam rejsa mustafu efendiju cerica :lol: :rol:
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 apr 2018, 02:46

bihuzur je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:i nju je kita upropastila..vidi joj njuske, ko da je moje godiste :lol: :lol:
Roksted smrkalo hamida, kaze nece niko da snima muziku svi bi p.i.c.ke :rol: eto bajagi ona neka treba zemberek te ****. uvalila sebi krastavac i dildo u usta ove male Kkuravicee joj se dive a srbi je reklamiraju.
Eno sad samo ekavicom prica. Nema veze sto tako prica ali joj slabo ide pa se zanese i onda ijekavicom zega u 16 dok ne skonta da se sjebala.

Gdje si nindjicu svako malo navrnes :shifty:
a ona je kao muzicarka :lol: :lol: nebi je ja yebo ni za brdo karamela
Ne znam vala kad se onako raspizdi i zacikeri onim glasom kao zaba kreketusa, sam sebi zviznem plesku nesto jacu.

Zguzio bi ti nju u prdu da joj pizda place i da sve ponavlja 100 godina jedan milion.

btw Tockonja i tockonje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 apr 2018, 02:52

ANTIANTIFA je napisao/la:znas ono kad odes u manje mjesto, pa si novi baja, libo te racku ponasas se ko đon vejn, frajeri ti j** sve po spisku iza ledja jer ne znaju ko si, ne znaju tvoj kapacitet ko htjeli bi nesto ali nemaju jedno mudo,a trebe da ne spominjem, tako upoznah te dvije, jedna malo bolja verzija ove vaše sto drkate na nju svako vece a ova druga odron al dobra za filovati, tako na spomen tuzle odmah nekako sav se naložim, mekana tako fina, topla :zzz:

a tokmaci tokmački je iz novog bošnjačkog rijecnika odmah pored onog đikani, oznacava osobe ili pripadnost porodici ciji clanovi glasaju za bivseg nam rejsa mustafu efendiju cerica :lol: :rol:
Kakve su to bajke kristijana golubovica ziv ti meni bio :urnebes: cuj ove vase sto na nju drkate. E nehljebovicu mali ko se fali od njega nema insana.
Hajde mozda si ih prasno nista posebno sve guzle dolaze iz tuzle ali daj opisujes to holivudski.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 23 apr 2018, 02:57

ja nisam robin hud iz vrbanje niti pucam u pet sest ljudi za vikend osim sto se ispucam na drugacije nacine, istina ALLAHA MI

:lol: :rol:

plivo čoek u tankovima sa amonijakom

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 apr 2018, 03:02

Levat bolan cim puno prica a nigdje racuna, nekad davno goFno naPUho i misli da je srce a star i unisten drzavni kriminalac.

Ovaj koga da halalimo Slobodu ili Celik, meni zao sviju mi ono tesko ce biti bez macinih i smogovaca. Opet ce se vratiti ili ce ostati malo duze u cvajti kao Velez.
Sramota svi klubovi imaju ime pa cak i bojac. Nas neka Krupa ko beba igracku lupa.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 23 apr 2018, 03:07

bolan meni malo za srecu treba, malo, ja sam sretan kad kupim kolu od dva litra

meni su drazi zenicani nekako, prvo zbog stadiona a drugo zbog solidnih ultra druzenja tamo od 2005 do 2008, i ja im od srca zelim opstanak, isto ko i komšijama

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 03:11

kakav je ovaj kristijan mis mekinjas, mayku yebo svoju :lol: :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 apr 2018, 03:15

Znaci Zenica blues, bas sam pisao znao sam neke smogovce onako raja do kraja. Cim se odvale zivot bi dali ali volili ukrasti pravo. Jedan je jos udure a ovi ostali se raspucali.
Opet ovdje ima par postenih tuzlaka nisu losi.
Celik ima stadion oni iz cvajte ce imati priliku igrati na dobrom terenu.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 03:19

MocMahale444 je napisao/la: Celik ima stadion
sloboda ima ime :lol: :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 apr 2018, 03:24

bihuzur je napisao/la:
Vi nemate ni ime (uzeli ste ime grada ;) ) a nemate ni stadion. Igrate na kosevu platite kao i svi.

Hajde sad ti ponovi, sud je dokazao da je Zeljo lopovski klub :ljepota: idemo dalje.

Sta cemo s Velezom kako da ih ubacimo u pl, ukrali im stadion i izbacili iz lige.
bojac out bolje Slaviju imali bi 3 sigurna boda.

lbj izlapio kaj Rifet.

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 23 apr 2018, 03:27

:lol:

kad smo se ganjali sa njima po ciglanama u tom periodu, dosao jedan da radi u sa, nije smio da izusti odakle je, i malo po malo mi skontamo odakle je jos se ispostavi da je aktivan clan i to iz blatuše, mi ga mezili dok nije popizdio, kontao valjda da ce ga neko dirati ili da ce imati problema,a dosao momak hljeba da zaradi, finjak teski, odes sa njim u prodavnicu po pivu ti platis na kasi on iznese pola grickalica i sitnih pizdarija, jbg izgubio kontakt sa njim davnih dana, a nema ga na fb., momak za desetku mozda je i na forumu ko ce ga znati

zenica dosta gradske raje a ove druge ne mogu ni da komentarisem, sjetim se odmah jedne iz zivinica koja je zivjela u tuzli, upoznao je na moru, dovela dijete sa sobom, mama se khurva, dijete na plazi samo :crazy: :lol:
i tu mi je zgadila komplet taj kraj

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 03:31

bihuzur je napisao/la:
Vi nemate ni ime (uzeli ste ime grada ;) ) a nemate ni stadion. Igrate na kosevu platite kao i svi.

Hajde sad ti ponovi, sud je dokazao da je Zeljo lopovski klub :ljepota: idemo dalje.

Sta cemo s Velezom kako da ih ubacimo u pl, ukrali im stadion i izbacili iz lige.
bojac out bolje Slaviju imali bi 3 sigurna boda.

lbj izlapio kaj Rifet.
mi smo SARAJEVO, jedno jedino i imamo najveci i najbolji stadion u drzavi.. :kafa:

zeljo se pise malim slovom, isto kao npr pekar, tesar, vodoinstalter, cistacica itd :lol:

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 23 apr 2018, 03:33

bihuzur je napisao/la:
mi smo SARAJEVO, jedno jedino i imamo najveci i najbolji stadion u drzavi.. :kafa:

zeljo se pise malim slovom, isto kao npr pekar, tesar, vodoinstalter, cistacica itd :lol:
:rol:

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 23 apr 2018, 03:34

evo da ne kazes da lazem, alma, senada i ja, hotel tuzla, prosli vikend

slika

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 03:37

ANTIANTIFA je napisao/la:evo da ne kazes da lazem, alma, senada i ja, hotel tuzla, prosli vikend

slika
gledaj joj sisa, ko tregeri :rol: :rol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 apr 2018, 03:37

COYS je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:
mi smo SARAJEVO, jedno jedino i imamo najveci wc i mi smo najbolji u drzavi.. :kafa:

:rol:
Sto ga High izvali iz cipla, svog pitara tobetija :urnebes: :rol: :opaopa:
High je napisao/la:Niti smo najbolji, niti najtrofejniji

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 23 apr 2018, 03:39

pa to je ta lošija, reko sam da je lošija, ova druga baca na onu ludaču maju nikolic iz rijalitija :mrgreen:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 23 apr 2018, 03:42

ima pogled ko maja nikolic :lol: koja od njih ti je lizala kosu, ili si se bio zaglavio ovoj drugoj pod sisu, pa se ufatila vlaga :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.