FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir_tm87 » 04 sep 2012, 13:41

:lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 04 sep 2012, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 04 sep 2012, 13:46

samir_tm87 je napisao/la:vidim sada navijaci ne valjaju, a kad odu u split, banja luku, poderu pitare koreografijama, projure kroz maribor, tad su zlatni? tad svi znate sebi prisvojit njihova dijela ?

i za ovog gore, zar nije zabranjeno iznositi stvari sa orga, pogotovo slike :D
Niko nije rekao da navijači ne valjaju, nemoj sve bukvalno shvatat, već pojedinci, a i mora se uspostaviti kodeks ponašanja. Pa ebem vam zar ne vidite da željo bez obzira na rezultate ima sve manje navijača na utakmicama. Ne igra željo radi par budala koji se iživljavaju na jugu (da ne zaboravim ima pojedinaca i na zapadu). 95% manijaka su dobri momci, nemojte da dozvolite da njih par posere ono što se godinama stvaralo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 sep 2012, 13:49

Ja od kako pratim ovaj forum, nisam nikad vidio ovoliko negativnih komentara, nezadovoljstva, prepirki, prepucavanja, s.ranja klasičnog itd kao u zadnjih možda godinu i po...

Pitam sad ove koji se javljaju samo kad treba kritikovati, ima li išta vama da valja u ovom klubu?
Nabrojite molim vas stvari koje vam valjaju pa da vidimo da li uopšte pratite naš klub ili samo čekate priliku da pljujete po igračima, navijačima, upravi!

Meni se čini da je ovo drugo i da su pojedinci namjerno ubačeni i na forume a Boga mi i na tribine da bi nanijeli što više štete klubu, jer polako se izdižemo iznad svih ostalih, pa je dušmanine uhvatila panika!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 sep 2012, 13:59

Ovdje ima par mlatimudana kojima smeta sve u danassnjem Zelji.Zato neobracajte paznju,boli nas racku za njihove hirove.Oni nikad nece priznati sebi da su istinski navijaci Zelje.Oni vole kritike,oni vole da glume,oni vole da Zeljo kiksa pa da imaju sta pisati po furumu.Jedva cekaju da TM napravi nesto sto nije trebalo da se napravi,pa da mogu srati do besvijesti.To su misevi koji dodju par puta na tekmu da nafataju materijala za forum.Tako nastavite dalje..

Feudalizam
Kontakt:

Post Postao/la Feudalizam » 04 sep 2012, 14:01

Drug kako da bude raje kada neznaju imena igraca a znaju im imena od cijele familije, ides na utakmice obrati paznju na ljude koji dodju sa djecom da gledaju utakmicu i normalne ljude kada se pjeva sto se pjeva sute i pokriju djetetu usi neki sute i gledaju okolo pa im nije jasno, kada ides na utakmice godinama otprilike znas svu raju jer vecinom svi idu na isto mjesto .... i sigurno ti kazem da pola tih ljudi vise nema jer im se zgadilo... a neki ovdje pametnjakovici ce reci ko ih ebe.... takvi nam i netrebaju, nek mu trebaju oni sto pale zastave i prosipaju mrznju.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 sep 2012, 14:01

socrates je napisao/la:
savatihotece je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:vidim sada navijaci ne valjaju, a kad odu u split, banja luku, poderu pitare koreografijama, projure kroz maribor, tad su zlatni? tad svi znate sebi prisvojit njihova dijela ?

i za ovog gore, zar nije zabranjeno iznositi stvari sa orga, pogotovo slike :D
Niko nije rekao da navijači ne valjaju, nemoj sve bukvalno shvatat, već pojedinci, a i mora se uspostaviti kodeks ponašanja. Pa ebem vam zar ne vidite da željo bez obzira na rezultate ima sve manje navijača na utakmicama. Ne igra željo radi par budala koji se iživljavaju na jugu (da ne zaboravim ima pojedinaca i na zapadu). 95% manijaka su dobri momci, nemojte da dozvolite da njih par posere ono što se godinama stvaralo.
KAD OVO KAZES VJEROVATNO MISLIS I NA ONO "NAVIJANJE" KAD SVI IMATE IZVEDBU ZVIZDANJEM,PRIMJER S BORCEM..IAKO ZNAM DA TO NE SPADA U DOMEN KOREOGRAFIJE...AL ETO,OD VAS SE COVJEK SVASTA MOZE NADATI,I NEMA IZNENADJENJA....GROHOTOM SE SMIJEM ....GROHOOTOM.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baš mi je drago zbog tebe...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 04 sep 2012, 14:03

TMmanija2012 je napisao/la:Ovdje ima par mlatimudana kojima smeta sve u danassnjem Zelji.Zato neobracajte paznju,boli nas racku za njihove hirove.Oni nikad nece priznati sebi da su istinski navijaci Zelje.Oni vole kritike,oni vole da glume,oni vole da Zeljo kiksa pa da imaju sta pisati po furumu.Jedva cekaju da TM napravi nesto sto nije trebalo da se napravi,pa da mogu srati do besvijesti.To su misevi koji dodju par puta na tekmu da nafataju materijala za forum.Tako nastavite dalje..
+1
Rek`o si sve sto i sam mislim.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 sep 2012, 14:08

Feudalizam je napisao/la:Drug kako da bude raje kada neznaju imena igraca a znaju im imena od cijele familije, ides na utakmice obrati paznju na ljude koji dodju sa djecom da gledaju utakmicu i normalne ljude kada se pjeva sto se pjeva sute i pokriju djetetu usi neki sute i gledaju okolo pa im nije jasno, kada ides na utakmice godinama otprilike znas svu raju jer vecinom svi idu na isto mjesto .... i sigurno ti kazem da pola tih ljudi vise nema jer im se zgadilo... a neki ovdje pametnjakovici ce reci ko ih ebe.... takvi nam i netrebaju, nek mu trebaju oni sto pale zastave i prosipaju mrznju.
Niko ne preporučuje da se prosipa mržnja i niko ne opravdava takvo ponašanje, ali kao što neko reče svi koji su otišli u Mostar, Banja Luku, Lukavicu i da ne nabrajam, znaju šta se navija kako se dočekujemo itd. Normalno je da će i nama pući film jednom i šta treba, dočekivati ih sa cvijećem? Naravno treba sve to neko okončati, ali nas su svi uzeli pod povećalo i mi sad najgori?
Za ovo da ljudi sa djecom ne dolaze, to je druga priča... Na Balkanu ćeš teško dočekati da ideš na utakmicu kao na Camp nou, bez ijedne psovke, uvrede isl. Balkanski mentalitet je čudo i mi nismo izuzetak. Može se bez psovanja našim igračima i MORA, ali da očekuješ da 90 minuta prođe bez psovki to je nemoguće...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 04 sep 2012, 14:19

pinki majstore znas i sam da sam u pravu,i znam da nema logike da mi javno to kazes,ali cijenim to sto se privatno slazes sa mnom,vjeruj mi...
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 sep 2012, 14:21

hajmo navalite i dalje prodajem godisnju za sjever :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 sep 2012, 14:23

Žujo podnio ostavku !
FKŽ !

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 sep 2012, 14:23

Ekskluzivno: Predsjednik Žujo podnio ostavku

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Zadnja izmjena: AboveTheLaw, dana/u 04 sep 2012, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 sep 2012, 14:24

Sto, sta je bilo ? :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 sep 2012, 14:25

Elegant je napisao/la:Sto, sta je bilo ? :roll:
Sabahudin Žujo, podnio je ostavku na mjestu predsjednika F.K. Željezničar. Kao razloge ostavke Žujo je naveo poslovne obaveze koje su ga sprječavale u obavljanju mnogobrojnih i složenih poslova tima sa Grbavice.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 sep 2012, 14:33

Je li ovo dobro ili lose? Vjerovatno smo podijeljenih misljenja... :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 sep 2012, 14:33

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 sep 2012, 14:35

Nek komšiji crkne krava :D evo i jedna prikladna http://fksinfo.com/galerija/28-kolo-pl- ... lika#13569" onclick="window.open(this.href);return false;

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 04 sep 2012, 14:36

dok je Amara tu nema straha ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 04 sep 2012, 14:40

Nije mi toliko do Zuje koliko me strah da ne dodje neko na njegovo mjesto ko ce se mijesati u Amarov posao ili ga otjerati
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 04 sep 2012, 14:41

KB-TM87 je napisao/la:dok je Amara tu nema straha ;)
AMARA OSIMA ZA PREDSJEDNIKA DOZIVOTNO !!!

I sad moram mjenjati potpis :mrgreen: ..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Levin i 123 gosta.