Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

solinas
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la solinas » 04 jul 2016, 17:55

Momci treba mi rezultat prijateljske utakmice nemogu nigdje naci
Fc Cherkaskyi Dnipro-Arsenal Kyiv
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 04 jul 2016, 18:14

boss991 je napisao/la:Ima li bujruma/dobrodošlice za starog mahera
:wave:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 jul 2016, 18:15

jopaa7 je napisao/la:
boss991 je napisao/la:Ima li bujruma/dobrodošlice za starog mahera
:wave:
živio :salut:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 04 jul 2016, 18:30

solinas je napisao/la:Momci treba mi rezultat prijateljske utakmice nemogu nigdje naci
Ako je igrana u 16h, rezultat je 0-0
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 jul 2016, 18:34

solinas je napisao/la:Momci treba mi rezultat prijateljske utakmice nemogu nigdje naci
ako im je za vjerovati ali provjeri ti to još

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 jul 2016, 18:37

Stromsgodset-Aalesund

over 1.5 1.pol. 2.00
over 2.5 1.pol. 4.05
6+ 7.00

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 04 jul 2016, 18:44

zgmiky je napisao/la:Stromsgodset-Aalesund

over 1.5 1.pol. 2.00
over 2.5 1.pol. 4.05
6+ 7.00
ja bi tu u singl odigrao 1.pol tacan zbroj golova 0, mada sam na tiket stavio manje od 2 gola po dobroj kv. 1.7
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 jul 2016, 19:44

Prijedlog: Wimbledon zenski dubl, kvota u padu oko 2.75 trenutno, sletila sa 5.5

Beck/Wickmayer - Vesnina/Makarova 1

Vesnina i Makarova su danas igrale vrlo intenzivan mec u 3 seta, ovo treba igrati samo radi umora, gledao sam mec, satrale su jedna drugu, vrlo vjerovatno ce slab motiv biti za dubl, jer Vesnina ce igrati 1/4 finale sutra vec, a Makarova vrlo vjerovatno zeli na odmor. :D

S druge strane one dvije njima je samo dubl i ostao, i ukoliko ne dodje do walkovera vrlo lako moze biti da dobiju. Nazalost kvota pala vec, ali i dalje dobra.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 jul 2016, 19:45

zgmiky je napisao/la:Stromsgodset-Aalesund

over 1.5 1.pol. 2.00
over 2.5 1.pol. 4.05
6+ 7.00

:salut: :salut:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 04 jul 2016, 22:41

Sta misli te za njemacku 1x @1,4 i jos jedan par na kvotu 2 za velki ulog?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 jul 2016, 23:18

Prometheus je napisao/la:Sta misli te za njemacku 1x @1,4 i jos jedan par na kvotu 2 za velki ulog?
Radije osini Svabu u glavu direkt tip 1 nego da stavljas 2 para, kvota ti odmah oko 3, 2.9 ili tako nesto. Ili uzmi prolaz kvota bi trebala biti valjda 1.9 na obje ekipe, ali bolje se taj mec ne kladiti. Zicer bi trebao biti prolaz Portugala 1.55 kvotu, proce 100 % vidis da se sve radi na tome da CR7 bude u finalu.

A mozes se kladiti u cetvrtak i protiv ovih nasih klubova, Beitar ima 1.6 da ce dobiti Slobodu, a Siroki svi misle da se prvu tekmu stimao X a da ce dobiti u drugoj, dok je istina da to nije slucaj, nego je ta Birkirkara zamalo izbacila West Ham, a sad ce Sirokog srediti kuci 100%, jer da su ti levati ko prije s Malte bas i nisu, da jesu ne bi bilo 1.9 na Siroki dvica vec 1.35 max. To je po meni 1x na 2.20 kvotu poklon. Jedino ne bi isao protiv Radnika, jer im je trener dobar i izgleda jedini igraju posteno, a i ovi Bugari nisu neki, mada ne bi se sad bas ni na njih kladio.

Eto ti dosta prijedloga pa proberi. Kako god sretno!
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 04 jul 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 04 jul 2016, 23:22

Effenberg je napisao/la:
Prometheus je napisao/la:Sta misli te za njemacku 1x @1,4 i jos jedan par na kvotu 2 za velki ulog?
Radije osini Svabu u glavu direkt tip 1 nego da stavljas 2 para, kvota ti odmah 3. Ili uzmi prolaz kvota bi trebala biti valjda 1.9 na obje, ali bolje se taj mec ne kladiti. Stavi prolaz Portugala 1.55 kvotu, proce 100 % vidis da se sve radi na tome da CR7 bude u finalu.

A mozes se kladiti u cetvrtak i protiv ovih nasih klubova, Beitar ima 1.6 da ce dobiti Slobodu, a Siroki svi misle da se prvu tekmu stimao X a da ce dobiti u drugoj, dok je istina da to nije slucaj, nego je ta Birkirkara zamalo izbacila West Ham, a sad ce Sirokog srediti kuci 100%, jer da su ti levati ko prije s Malte bas i nisu, da jesu ne bi bilo 1.9 na Siroki dvica vec 1.35 max. To je po meni 1x na 2.20 kvotu poklon.

Eto ti prijedloga pa proberi.
Hmm to sa širokim i ja sam konto da su nastimali. Misliš da Wales neće moći dogurati do finale?

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 jul 2016, 23:28

Prometheus je napisao/la:
Hmm to sa širokim i ja sam konto da su nastimali. Misliš da Wales neće moći dogurati do finale?
Mislim da su dobri, ali ako su ovi uspjeli vec izbaciti onakve Poljake i Hrvate kad ih nije bilo na mapi sa igrom, sad ce se skoncentrisati i mozebit prvi put uspjeti dobiti na 90min. Wales zivi od kontri, a ovi im to nece nikako dozvoliti jer se stoke non stop brane, uvalice im jedan go i dobiti na guzove. Stvorila se prevelika hajka oko Walesa kao i oko Islanda, ovo je zato njima zadnja stanica. Mora CR7 u finale i to je to. Zato molim Boga da Svabo udje u finale, mada i Francuzi su dobre musterije da otresu tog smrdljivog Portugala u finalu. Kako god neko od to dvoje prvak, kladare od starta daju Francuze i Svabe za favorite na kvotama 3.5 i 4 i to govori nesto. Zna se da ce neko od to dvoje biti prvak, a u medjuvremenu je cijeli EM samo igra i zamazivanje ociju. :mrgreen:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 04 jul 2016, 23:34

Portugal - Vels 0:0 - zicer

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 04 jul 2016, 23:34

Effenberg je napisao/la:
Prometheus je napisao/la:
Mislim da su dobri, ali ako su ovi uspjeli vec izbaciti onakve Poljake i Hrvate kad ih nije bilo na mapi sa igrom, sad ce se skoncentrisati i mozebit prvi put uspjeti dobiti na 90min. Wales zivi od kontri, a ovi im to nece nikako dozvoliti jer se stoke non stop brane, uvalice im jedan go i dobiti na guzove. Stvorila se prevelika hajka oko Walesa kao i oko Islanda, ovo je zato njima zadnja stanica. Mora CR7 u finale i to je to. Zato molim Boga da Svabo udje u finale, mada i Francuzi su dobre musterije da otresu tog smrdljivog Portugala u finalu. Kako god neko od to dvoje prvak, kladare od starta daju Francuze i Svabe za favorite na kvotama 3.5 i 4 i to govori nesto. Zna se da ce neko od to dvoje biti prvak, a u medjuvremenu je cijeli EM samo igra i zamazivanje ociju. :mrgreen:

:rol: u pravu si. Kad vidim, da se samo brane nisu zaradili da doguraju. Mora da si Fan od Pepea :kralj:

Ima tu dosta Stele

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 04 jul 2016, 23:43

mirzatele je napisao/la:Portugal - Vels 0:0 - zicer
Ma under 1.5 moze se sve zivo staviti na to, ako bude sve normalno. Eh sad ako se puno ljudi zaleti na to jer je vise postala javna tajna da nema puno golova kad igra Portugal, onda ce se mimo ocekivanja desiti da bude 3:0 za Portugal. :rol:

Meni mirise finale Portugal - Njemacka i to da im se jos Portugal mimo ocekivanja osveti za one silne poraze. Ima tu i neke simbolike, Svabe ce konacno skinuti zabarsku kletvu, a i Portugal ce svapsku. Mi kladionicari cemo vecinom trpati svi protiv Portugala, a oni ce postati prvaci u inat, i kladionice sretne, ko i sa Leicesterom! :D

Nisu bili prvaci 2004e protiv Grka kad su zasluzili, ali bice sad kad nisu, i sto je ironicno na istu igru koju je imala Grcka. Mada mene kad se pita, Grcka je onda uzela zasluznije, oni su tad bar pobjedjivali po 1:0 na guzove ali pobjedjivali. Ovi Portugalci ponesu svi po tespih na tekmu i uce sve sto znaju od Fatihe do Jasina i mole Boga da prodju na penale. :D Grci su osvojili sto su bili pretvrdi i sto im nisi mogao dati go, a ovi ce zato sto su nafakasi, i sto mora uzeti CR7 internacionalnu titulu prije nego ode u penziju pa makar na silu. Na isti nacin moze biti da Argentina bude prvak u Rusiji, jer Messija vec 2 puta izradjuju za titulu sa Copa-om. :mrgreen:

Ima tu zavjera svakakvih, a nesto ce ispast na kraju. Jer to su majmuni u Uefi i Fifi, njih ne zanima sport ni fanovi njih samo zanima $$$$$ i €€€€€! :mrgreen:
Prometheus je napisao/la: :rol: u pravu si. Kad vidim, da se samo brane nisu zaradili da doguraju. Mora da si Fan od Pepea :kralj:

Ima tu dosta Stele
Kakav crni Pepe, mrzak mi je jos od onog baraza, ja da ga vidim upuco bi ga ko zeca bez imalo savjesti! :mrgreen:

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 04 jul 2016, 23:50

I ja gotivim Svabe i navijam za njih, ali gledam da ce im faliti Gomez, Khedira, Hummels a mozda i Svajni :hmmmmm: Francuzi kompletni, domaci teren, mozda jos uvijek i UEFA :hmmmmm: svidja mi se misljenje ostalih za Beitar 1 u cetvrtak, te bih dodao Vojvodinu 1 po 1,25 :)
SAMO ČELIK !

Prometheus
Kontakt:

Post Postao/la Prometheus » 04 jul 2016, 23:53

:rol: pepe je za mane naj bezobrazniji u španskoj ligi. Ni mati ga ne voli.... Samo kad pomislim koju facu čovjek pravi

silvestar1
Kontakt:

Post Postao/la silvestar1 » 05 jul 2016, 12:05

Ljudi sta mislite za ovaj Alashkert-Fc Santa Coloma 1
Zasto je 1.55 kvota??

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 jul 2016, 13:49

silvestar1 je napisao/la:Ljudi sta mislite za ovaj Alashkert-Fc Santa Coloma 1
Zasto je 1.55 kvota??
Odigraj keca ali nemoj hendikep. Vrlo vjerovatno zato sto je prva tekma bila 0:0 pa takva kvota. Odigraj ili kec ili under 2.5 ili oba ne daju gol, trebalo bi bar dvoje od to troje proci!

WTA danas:

Halep - Kerber 1 @ 2.10
Serena - Pavlyuchenkova Over 18.5 gemova @ 1.9
Cibulkova - Vesnina 2:0 @2.10
Venus - Schwedova 1 @ 1.60

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.