Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slazem se s tobom, ja bih volio drugi, on mi je nekako vise u retro stilu za razliku od prvog koji je malo moderniji... Treci mi se i ne svidja bas, a zadnji jeste dobar ali nisu mi za Zelju nekako ove vodoravne pruge.... Vidjecemo uskoro hoce li biti ista od novih dresova. Bar nesto stoji, i moze se zakljuciti - da vecina navijaca, simpatizera, voli dresove na pruge. Ima tu i simbolike - zeljeznicle pruge, ovo ono...voltron30 je napisao/la:'ebo vas ovaj zadnji, takve je Gradina nosila.Moja želja bi bila ova prva dva, ono u retro stilu, da podsjećaju na one šampionske iz 72.
nije ostalo samo na videu,eno pjevaju je smogovciduck je napisao/la:Zna li neko je li se pokusalo napraviti nesto od ove pjesme ili je ostalo samo na ovom videu?
[youtube][/youtube]
A nisam to upratio, kako im zvuci, lici li na sta?vendeta1921 je napisao/la:nije ostalo samo na videu,eno pjevaju je smogovciduck je napisao/la:Zna li neko je li se pokusalo napraviti nesto od ove pjesme ili je ostalo samo na ovom videu?
[youtube][/youtube]![]()
RZ' 2011
Ma onako nije lose,iskreno a navikli su nase pjesme da kopiraju tako da su se ustelili dosadduck je napisao/la:A nisam to upratio, kako im zvuci, lici li na sta?vendeta1921 je napisao/la:nije ostalo samo na videu,eno pjevaju je smogovciduck je napisao/la:Zna li neko je li se pokusalo napraviti nesto od ove pjesme ili je ostalo samo na ovom videu?
[youtube][/youtube]![]()
RZ' 2011
jel to nako za buducnost pjesmagavran je napisao/la:Evo evo bagera
Evo evo bagera
za sve Ti HVALA Osime
je*em ti rimu nevalja takomirza1921 je napisao/la:jel to nako za buducnost pjesmagavran je napisao/la:Evo evo bagera
Evo evo bagera
za sve Ti HVALA Osimeili se nesto mulja opet oko stadiona ?
Amoxicillin je napisao/la:je*em ti rimu nevalja takomirza1921 je napisao/la:jel to nako za buducnost pjesmagavran je napisao/la:Evo evo bagera
Evo evo bagera
za sve Ti HVALA Osimeili se nesto mulja opet oko stadiona ?
nego 'vako navijačkii
vidim vidim mašineee
vidim vidiiim bageeereee
vidim vidiim radovee
za sve ti hvala Amaareeeee
ja pišem i sebe ofiram, vas i tebe nikakoDARE_DEVIL_SA je napisao/la: Nigdje veze Vam ovo beze se ofiramo
Srce mi stalo, nisam ni cito dalje samo trazim po forumima kontam odluceno o pravljenju Grbavice..Stara me vodom polijeva konta opali me srce **** li te..gavran je napisao/la:Evo evo bagera
Evo evo bagera
za sve Ti HVALA Osime
Amar_TM87 je napisao/la:Srce mi stalo, nisam ni cito dalje samo trazim po forumima kontam odluceno o pravljenju Grbavice..Stara me vodom polijeva konta opali me srce **** li te..gavran je napisao/la:Evo evo bagera
Evo evo bagera
za sve Ti HVALA Osime![]()
![]()