Erić i MuminovićSARS je napisao/la:Pocelo je pocelo, ajd pirije mi nije zao jer je Bobic zaista dostojna zamjena al ako ode i bobic onda smo u problemu definitivno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Erić i MuminovićSARS je napisao/la:Pocelo je pocelo, ajd pirije mi nije zao jer je Bobic zaista dostojna zamjena al ako ode i bobic onda smo u problemu definitivno
to mogu biti 2 i 3 golman, nemaju oni jos to iskustvo da bi mi bili konkurenti za ligu za prvakaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Erić i MuminovićSARS je napisao/la:Pocelo je pocelo, ajd pirije mi nije zao jer je Bobic zaista dostojna zamjena al ako ode i bobic onda smo u problemu definitivno
Istina, al' zato je plata bila 420KM. Nije to sala.RollingPaper je napisao/la:Vidim ovog Senada Gospodara svijetova pa se sjetim Davuda bivseg bossa. Pricala mi cura sto radi u njegovim apotekama, kaze jedan mjesec plata nama drugi mjesec igracima
Odj3bi jazavac s ove teme. Puca nam qurac i za Piricem i za Zrinjom.brkatasomina je napisao/la:Pirić izgleda uzima papire i dolazi u Zrinju...
šta mislišSariel je napisao/la: ko je ono njemu menadzer?
Treba otvoriti ljudima oci, a ne temu. Kakva ba tema i radost. Jel' treba pisati uredeu je sve, kada nije nista?Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Samo vam kondome podijeliti, da ko ne zatrudni od tolike ushitrenosti.
Beduin je napisao/la:Jest pojedincima drago sto se ovo desava. Treba vam otvoriti temu gdje cete kolektivno svrsavati na sve nevolje i fail-ove u Slobodi.
Samo vam kondome podijeliti, da ko ne zatrudni od tolike ushitrenosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.