Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2014, 04:15

Inače je samo on šutio, ostali su bili jako pričljivi. Sve je započeo Ftv sa onim glupostima unutar svlačionice, tako da je sigurno pao dogovor da se ignoriraju mediji tokom prvenstva (ne svi).

Zamisli, reprezentacija ti se plasira na Svjetsko prvenstvo i umjesto da se piše o pozitivnim stvarima, u nas mediji jedva dočekali da pišu nebuloze i stvaraju negativno atmosferu.

Vrhunac svega je navodna bitka izmeđi Emira i Vedada, :facepalm:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 avg 2014, 04:23

Izjave javnom servisu nisu izjave radi javnog servisa nego radi javnosti. On je kao kapiten reprezentacije tebe lično uskratio za izjave, a razlog mu je taj što je drugi medij kao nešto ružno pisao o njemu. I ti mu još stavljaš soli na rep. Imaš li barem mrvu samopoštovanja?

Važi i za ostale igrače.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 28 avg 2014, 07:07

Izjave su date nakon utakmice od pojedinih igrača, ne znam šta uopće ti želiš? Imaš ih sve i na ovom portalu, od Begovića, Bešića do Medunjanina.

Nijemci kao svjetski prvaci nisu pametovali nakon svake utakmice pred svojim novinarima, nego su se maksimalno fokusirali na utakmice (posebno kapiten Lahm). Samo je kod nas čudno što se ne žele dati izjave nakon lažnih optužbi koje su prenijeli svi veći portali u BiH.

Ono, čovjek je bio tu i odigrao 70 utakmica za BiH i pred Brazil počele retardirane izjave kako je on najgori, kako ne postoji zajedništvo u reprezentaciji, da on bira igrače, da on kvari "idilu", da udara igrače itd. Htjeli su unijeti nemir unutar reprezentacije sa lažima i nažalost su uspjeli u tome, što li, ;)

To što pojedinci misle da je Emir sve to što su slagali na njega istina ide na njihovu dušu. Igrao je uvijek 100% za BiH, bio je tu kada mnogi nisu, išao je po igrače koje je ignorirao selektor i još mnogo toga, oprostio se nakon blaćenja imena Emir Spahić iako je stotinu puta bolji stoper od Šunjića, Bičakčića i Vranješa. Što mu to treba da neko pametuje, kao što ti pametuješ sada, a toliko toga dao je BiH.

No dobro, na ovome forumu me ništa više ne može iznenaditi, pljuvalo se i pljuje na Barbareza, Salihamidžića i ostale legende našeg fudbala, tako da Emir nažalost nije ni prvi, ni posljednji kome se to dešava.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 28 avg 2014, 10:20

Neutral je napisao/la:Izjave su date nakon utakmice od pojedinih igrača, ne znam šta uopće ti želiš? Imaš ih sve i na ovom portalu, od Begovića, Bešića do Medunjanina.
Ti momci su gospoda par exalance za ovog mazluma koji je ko pi*ka proletio pored novinara javnog servisa. Ne zasluzuju da ih se stavlja u istu recenicu sa doticnim.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 avg 2014, 12:00

Bojim se da ćemo tek sad vidjet koje bio Spaha. Svi se sječaju igre protiv Nigerije ali niko igre protiv Argentine na istom tom prvenstvu i igre protiv Grčke u Zenici, gdje je Spaha bio gotovo ne prolazan. Znam sad koji će vam argument biti protiv Argentine kod onog prvog gola je trebao bolje skočit, ali promaši svako loptu, nesreća.

Samo se nadam da nećemo previše kukat za Spahom. Da će ostali momci dobro zamjenit Spahića.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 28 avg 2014, 12:25

Smetljar
Radnicki Lukavac

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 28 avg 2014, 13:52

Posto je kod nas teze naci kvalitetne igrace (nemamo ih puno kao recimo Njemacka jer smo manja zemlja), u sustini nije nikad pravo vrijeme da se traze zamjene za igrace. Ipak mislim, ako trazimo najbolje vrijeme da se traze zamjene za Spahica i Misketa, onda je to sad pred kvalifikacije. Bolje da se sad uigravaju tokom kvalifikacija, pa ako se kvalifikujemo, imat cemo donekle uigrane igrace, nego da to radimo recimo na EP.
Zao mi jeste radi nekih igraca kada se oproste, ali mora se dalje i bez njih.

Hvala Spahi i Misketu (zbog kojeg mi je posebno zao) na svemu i zelim im svako dobro. Vjerujem da ce obojica biti tu za reprezentaciju u nekom smislu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 avg 2014, 15:32

slika

Spaha sa delegacijom Sarajeva u Njemackoj. :bow:
Oprosti mi gazijo na svim ruznim rijecima. :pray: :bow: :tokralju: :bih:
1946

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 28 avg 2014, 15:34

Kmečavac koristi svaki trenutak za vlastiti marketing.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 avg 2014, 15:34

Ostario je on, nek smo ga se rijesili.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 avg 2014, 15:37

sad dosao kuci s leverkusena. koja je ovo igracina. boze dragi pa covjek je regal u odbranu. cuj tjera ga leverkusen napolje :roll: :lolno:

losa tekma, izgubi kopenhagen 4-0 al je bilo :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 28 avg 2014, 15:50

Slabo ovdje neko navija za Leverkusen, tako da nas boli ku.rac :wave:
Radnicki Lukavac

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 avg 2014, 15:54

Amfetamin je napisao/la:Slabo ovdje neko navija za Leverkusen, tako da nas boli ku.rac :wave:
:clap:
i mene boli k sta ti mislis :njanjanja: :)
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 28 avg 2014, 16:03

Nerminovic je napisao/la:
Amfetamin je napisao/la:Slabo ovdje neko navija za Leverkusen, tako da nas boli ku.rac :wave:
:clap:
i mene boli k sta ti mislis :njanjanja: :)
:thumbup:
Radnicki Lukavac

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 avg 2014, 16:58

Neutral je napisao/la:Izjave su date nakon utakmice od pojedinih igrača, ne znam šta uopće ti želiš? Imaš ih sve i na ovom portalu, od Begovića, Bešića do Medunjanina.

Nijemci kao svjetski prvaci nisu pametovali nakon svake utakmice pred svojim novinarima, nego su se maksimalno fokusirali na utakmice (posebno kapiten Lahm). Samo je kod nas čudno što se ne žele dati izjave nakon lažnih optužbi koje su prenijeli svi veći portali u BiH.

Ono, čovjek je bio tu i odigrao 70 utakmica za BiH i pred Brazil počele retardirane izjave kako je on najgori, kako ne postoji zajedništvo u reprezentaciji, da on bira igrače, da on kvari "idilu", da udara igrače itd. Htjeli su unijeti nemir unutar reprezentacije sa lažima i nažalost su uspjeli u tome, što li, ;)

To što pojedinci misle da je Emir sve to što su slagali na njega istina ide na njihovu dušu. Igrao je uvijek 100% za BiH, bio je tu kada mnogi nisu, išao je po igrače koje je ignorirao selektor i još mnogo toga, oprostio se nakon blaćenja imena Emir Spahić iako je stotinu puta bolji stoper od Šunjića, Bičakčića i Vranješa. Što mu to treba da neko pametuje, kao što ti pametuješ sada, a toliko toga dao je BiH.

No dobro, na ovome forumu me ništa više ne može iznenaditi, pljuvalo se i pljuje na Barbareza, Salihamidžića i ostale legende našeg fudbala, tako da Emir nažalost nije ni prvi, ni posljednji kome se to dešava.
Izjave su date od pojedinih igrača koji znaju šta je red i kako treba da se ophode reprezentativci, a to nije bio Spahić, iako je on kao kapiten najpozvaniji da daje izjave ili da budem precizan da kaže nešto o debaklu protiv Nigerije.

Nije tačno.

Ni tad on nije davao izjave i ponašao se krkanski, svojim je ponašanjem isprovocirao to što se kasnije počelo pisati. Zarad vlastitiog imidža 'legende', 'raje' i slično žrtvovao je mir oko reprezentacije, jer što bi on davao izjave državnoj televiziji kao svaki normalan kapiten kad može po facebooku na sva zvona oglasiti da donira novac za ovog ili onog i na taj način graditi vlastiti imidž među intelektualno ograničenim ljudima. Takvu moralnu gnjidu i nitkova rijetko nađeš, a mi smo imali tu 'sreću' da nam takav bude kapiten.

Igrao je 100% za BiH? Da nije igrao i o tome bi se takođe pisalo, sasvim je normalno da je igrao 100%, nenormalno bi bilo da nije igrao tako.

Kao što vidiš, ja se nisam osvrnuo na njegovu skandalozno lošu igru protiv Nigerije nego na njegov nedostatak hrabrosti da pred nacijom objasni šta se desilo, barem da kaže da mu je žao zbog toga. Naprotiv, on se obrušio na navijače koji mu ne ližu predio gdje leđa gube časno ime i nastavio da bilda vlastiti imidž ranije navedenim metodama.

Nakon svega što se desilo on ne zaslužuje da bude kapiten, a drago mi je da više nije niti član reprezentacije. Dolaze neki novi momci koji za razliku od njega znaju šta je red. I neka je tako.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 avg 2014, 17:16

:tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 avg 2014, 17:29

Šta ovo, opet ovaj matori polovnjak igra ligu prvaka, i to u prvih 11 Bayer-a, ne mogu da vjerujem. Ili sam možda pogriješio, možda nisam upratio najbolje.

Joj kapitenu, još nismo svjesni koliko smo izgubili tvojim odlaskom.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 28 avg 2014, 18:06

isx je napisao/la:Kmečavac koristi svaki trenutak za vlastiti marketing.
:crazy:
E jeb' ga sad.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 28 avg 2014, 19:29

DukeOfWellington je napisao/la:Izjave javnom servisu nisu izjave radi javnog servisa nego radi javnosti. On je kao kapiten reprezentacije tebe lično uskratio za izjave, a razlog mu je taj što je drugi medij kao nešto ružno pisao o njemu. I ti mu još stavljaš soli na rep. Imaš li barem mrvu samopoštovanja?

Važi i za ostale igrače.
A sto vi,urbane Sarajlije,koji niste provincijalci ne pljujete tako po"vasem"predsjedniku saveza Elvedinu Begicu koji vec tri mjeseca bjezi od novinara,odbija pozive u emisije i ne daje "vam odgovore" na pitanja na koja bi morao dati jer za razliku od Spahica njega optuzuju za kriminal i to ozbiljan kriminal za koji se ide na robiju +za mutne radnje u savezu od kad je na celu istoga?Spahicevi"grijesi"su benigni u poredjenju sa njegovim,stoga cudi "vase"pljuvanje po Spahicu a sutnja o Begicu.
Da nema mozda to veze sa geografijom?
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 28 avg 2014, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2014, 19:30

Duke nije iz Sarajeva. :wave:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boatenkk, Brazzzoo123, Coolpanda24, kakarut, Kobayashi, Mostarska, ovisnik, Proximic i 73 gosta.