Moje mišljenje!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
u potpunosti se slazem kolegaBianconeri1988 je napisao/la:Ako ode Sneijder u Man. Utd. mogući dolazak Nanija je još više izvjesniji...
Moje mišljenje!
Ne znam sto vi jos uvijek furate tu pricu da nije doveo WC playera... Vidal je to, jer su ga trazili neki veliki timovi...Adinjo je napisao/la:Dobro, ova njegova izjava se moze drugacije shvatiti.
Vidi da je na pocetku merkata malo uprskao,
kad je izjavljivao da ce dovesti WC-strikkera, pa sad hoce da se izgladi sitaciju
NIko je ne ne fura, vec samo kazem ono sto jest.Arogantni je napisao/la:Ne znam sto vi jos uvijek furate tu pricu da nije doveo WC playera... Vidal je to, jer su ga trazili neki veliki timovi...Adinjo je napisao/la:Dobro, ova njegova izjava se moze drugacije shvatiti.
kad je izjavljivao da ce dovesti WC-strikkera, pa sad hoce da se izgladi sitaciju
A sto se mene tice Vucinic je TOP 5 napadaca svijeta buduci da je veliki univerzalac i veliki poznavaoc fudbalske igre a takodjer i rasni golgeter...
Ebiga znam ja da je on pokuso malo nafurat raju tj. malo zagrijat atmosferu sa tim WC playerom ali ja sam da se on ko god bio ne dovede jer realno nemamo mi u propacunu 200miliona pa da na jednog igraca ko City ili Real bacimo po 50 mil i plus na njegovu platu oko 10 miliona sto sa porezima dodje i do 15 miliona, to je po meni bolesno...Adinjo je napisao/la:NIko je ne ne fura, vec samo kazem ono sto jest.Arogantni je napisao/la:Ne znam sto vi jos uvijek furate tu pricu da nije doveo WC playera... Vidal je to, jer su ga trazili neki veliki timovi...Adinjo je napisao/la:Dobro, ova njegova izjava se moze drugacije shvatiti.
A sto se mene tice Vucinic je TOP 5 napadaca svijeta buduci da je veliki univerzalac i veliki poznavaoc fudbalske igre a takodjer i rasni golgeter...
Ovo drugo za Vucka, ne bi se slozio, al opet svako ima pravo na svoje misljenje.
On je i sada medju boljim, ali realno u nako ocajnom klubu nije ni mogao do izrazaja jer mu nije ko imao dijeliti lopte...JuveSissoko je napisao/la:Vucinic prije dvije sezone je bio jedan od top 15 ili 10 napadaca na svijetu, to je sigurno, ali prosla sezona je losa ili bolje receno soldina bila, nadam se da ce se vratit u onu staru formu kad je Chelsea mucio svojom igrom.
Ja sam cito da bi Marotta mogo dovesit obojicuH.I.M je napisao/la:Marotta ce izgleda pokusat da dovede Alexa na posudbu,ukoliko Villas Boas ne bude racunao na njega
ako nista onda ostaje opcija Lugano za 3.5 mil
ovo bi mu bila prva posudba za ovaj mercato jel moguce....
Ako ih dovede obojicu, onda Chiello ide na lijevo krilo iliSoloJuve26 je napisao/la:Ja sam cito da bi Marotta mogo dovesit obojicuH.I.M je napisao/la:Marotta ce izgleda pokusat da dovede Alexa na posudbu,ukoliko Villas Boas ne bude racunao na njega
ako nista onda ostaje opcija Lugano za 3.5 mil
ovo bi mu bila prva posudba za ovaj mercato jel moguce....