Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 16:31

Ako ode Sneijder u Man. Utd. mogući dolazak Nanija je još više izvjesniji...

Moje mišljenje! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 02 avg 2011, 16:37

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako ode Sneijder u Man. Utd. mogući dolazak Nanija je još više izvjesniji...

Moje mišljenje! :D
u potpunosti se slazem kolega :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 17:09

slika
slika
slika
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 17:16

[youtube][/youtube]
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 avg 2011, 17:38

Po noći je "mrak":

slika

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 avg 2011, 18:55

Evo za one koji su neki dan pametovali, kako Juventus nije jedini klub koji ima svoj vlastiti stadion i Mirko je danas izjavio:

"Lijepa je stvar kada je fudbalski klub i vlasnik stadiona, mi smo prva ekipa u Italiji koja ima tu privilegiju. I jedva čekam da istrčim na teren". ;)

"On je dosao za sumu od 15mil i to je sigurno znacajna svota novca, ako uporedimo ovu sumu sa onima koje su plaćene za Sanceza,Pastorea,Aguera vidjecete da su te sume izvan svake pameti i logike, izvan okvira fair-playa u svakom klubu pa cak izlaze iz okvira etickog ponasanja"

Takodjer ova Marottina izjava govori o tome da nije do njega u vezi transfera Aguera, jer jednostavno Juventus trenutno nije toliko moćan da se može nositi sa ostalim konkurentima na tržištu. A za Vučku je znači cijena 15 mil bez dodatnih bonusa, odličan posao ;).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2011, 20:17

Dobro, ova njegova izjava se moze drugacije shvatiti.
Vidi da je na pocetku merkata malo uprskao,
kad je izjavljivao da ce dovesti WC-strikkera, pa sad hoce da se izgladi sitaciju :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 avg 2011, 20:24

Adinjo je napisao/la:Dobro, ova njegova izjava se moze drugacije shvatiti.
kad je izjavljivao da ce dovesti WC-strikkera, pa sad hoce da se izgladi sitaciju :mrgreen:
Ne znam sto vi jos uvijek furate tu pricu da nije doveo WC playera... Vidal je to, jer su ga trazili neki veliki timovi...

A sto se mene tice Vucinic je TOP 5 napadaca svijeta buduci da je veliki univerzalac i veliki poznavaoc fudbalske igre a takodjer i rasni golgeter...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2011, 20:34

Arogantni je napisao/la:
Ne znam sto vi jos uvijek furate tu pricu da nije doveo WC playera... Vidal je to, jer su ga trazili neki veliki timovi...

A sto se mene tice Vucinic je TOP 5 napadaca svijeta buduci da je veliki univerzalac i veliki poznavaoc fudbalske igre a takodjer i rasni golgeter...
NIko je ne ne fura, vec samo kazem ono sto jest.
Ovo drugo za Vucka, ne bi se slozio, al opet svako ima pravo na svoje misljenje.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 20:36

Vidal bas i nije World Class player, on to moze biti, ali nije, igrao je dobro u Bundesligi, a to bas i nije liga koja je top na svijetu niti takticki zahtjevna kao Serie A, za Chile je solidno igrao, tako da bas i ne mozemo predstaviti kao World Class playera, on je dobro pojacanje ,dobar potencijal, da li ce biti svijetska klasa to cemo znati nakon jedno dvije sezone, dosta je igraca iz BL doslo u Italiju pa su pokazali pravo lice.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 20:38

Vidal,bez uvrede, nije taj World Class igrač...

WC igrač bi recimo bio Nani...Jer po meni igrač i Bundes lige nikako ne može biti nego vrhunsko pojačanje...
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 avg 2011, 20:42

Adinjo je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:

NIko je ne ne fura, vec samo kazem ono sto jest.
Ovo drugo za Vucka, ne bi se slozio, al opet svako ima pravo na svoje misljenje.
Ebiga znam ja da je on pokuso malo nafurat raju tj. malo zagrijat atmosferu sa tim WC playerom ali ja sam da se on ko god bio ne dovede jer realno nemamo mi u propacunu 200miliona pa da na jednog igraca ko City ili Real bacimo po 50 mil i plus na njegovu platu oko 10 miliona sto sa porezima dodje i do 15 miliona, to je po meni bolesno...
Nekako bolje ovako malo se patit ali se na staze stare slavit vratit !

Danas nema tog nekog WC playera osim mozda Messija, Rooneya ili Ronalda ali njih bi platili 100+ mil...

Svako ima svoje misljenje a moje je to da je Vucko trenutno top 5 napadaca svijeta a uz Ibru i Eta najbolji napadac u SEriji A...

Odo jesti, pozdrav Juventini akoBOGda do sutra...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 avg 2011, 20:44

Vucinic prije dvije sezone je bio jedan od top 15 ili 10 napadaca na svijetu, to je sigurno, ali prosla sezona je losa ili bolje receno soldina bila, nadam se da ce se vratit u onu staru formu kad je Chelsea mucio svojom igrom.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 02 avg 2011, 20:47

JuveSissoko je napisao/la:Vucinic prije dvije sezone je bio jedan od top 15 ili 10 napadaca na svijetu, to je sigurno, ali prosla sezona je losa ili bolje receno soldina bila, nadam se da ce se vratit u onu staru formu kad je Chelsea mucio svojom igrom.
On je i sada medju boljim, ali realno u nako ocajnom klubu nije ni mogao do izrazaja jer mu nije ko imao dijeliti lopte...
A sto se mi Juventini prepiremo medjusobno kad je bolje ako cemo se prepirati da to radimo zajedno protiv nakocenih stakora i provokatora...

POZZZ...

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 02 avg 2011, 22:15

izgleda da smo do sada prodali 23 hiljade sezonskih ulaznica,znaci stadion bi trebao bit pun svaku utakmicu konacno da i to dozivimo :)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 22:38

Sta to citam da Marseill zeli dovesti Amauria :D :D ..dja boze da se vise rijesimo te njegove plate ,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 02 avg 2011, 23:15

Marotta ce izgleda pokusat da dovede Alexa na posudbu,ukoliko Villas Boas ne bude racunao na njega
ako nista onda ostaje opcija Lugano za 3.5 mil
ovo bi mu bila prva posudba za ovaj mercato jel moguce.... :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 avg 2011, 23:17

H.I.M je napisao/la:Marotta ce izgleda pokusat da dovede Alexa na posudbu,ukoliko Villas Boas ne bude racunao na njega
Ja sam cito da bi Marotta mogo dovesit obojicu ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 avg 2011, 23:24

SoloJuve26 je napisao/la:
H.I.M je napisao/la:Marotta ce izgleda pokusat da dovede Alexa na posudbu,ukoliko Villas Boas ne bude racunao na njega
Ja sam cito da bi Marotta mogo dovesit obojicu ;)
Ako ih dovede obojicu, onda Chiello ide na lijevo krilo ili :?
Previse bi to bilo rizicno da se nova dva stopera uigravaju pred sam pocetak sezone.
Nema od te svirke nista.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 avg 2011, 23:29

A koliko vas je nemam šta napisati, sve pokupiste prije mene... :D

Mene najviše raduje ovaj broj prodatih godišnjih karti, već je 50% otišlo, kad bi do kraja ovog mjeseca prodali ukupno 30 K bilo bi odlično... :D

Marotta je obečao još igrača...Neko će doći sigurno, eto izgleda da smo opet u obračunu sa Bayernom ovaj put je u pitanju Nani za kojeg su njemci navodno ponudili 30 miliona funti...Sredit će njih Marotta :D

A što se tiče Vučinića, moje lično mišljenje da sama u Italiji mogao birati kojeg napadača bih doveo to bi bio Vučko...

I Quagliarella je važio za prosječnog igrača pa je pokazao da je mnogo više od toga, isto tako i Matri, aBd i Vučinić će tako odigrati...

Nema šanse da dođu Lugano i Alex, ako dođo obojica to znači odlazak Bonuccija, jer budimo realni Alex bi radije sjedio na klupi nego u Juventusu...jer ako u Juventusu neće igrati sigurno u prvih 11 neće ni htjeti preći...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 3 gosta.