U Iran pa sa Cirom nek te zabavlja.astra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice
Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
covjek izgleda kao glupak i naivan..ali nije brate..zna on stosta..samo se pretvara..sajo secret service agentastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice
Unica grande amore
KAd te je od Safeta stomak zabolio, sta se desava kad slusas Salihovica kad daje intervjuAllAbout je napisao/la:covjek izgleda kao glupak i naivan..ali nije brate..zna on stosta..samo se pretvara..sajo secret service agentastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zar je bitan i scenski nastup ?Bitno je da Pape dirigira igracima i odvede nas aBd na EURO.
Moram ga pohvalit za pretposljednji nastup pred kamerama,kada je davao intervju u vezi okupljanja repke
Napreduje i u tom pogledu.
Moram ga pohvalit za pretposljednji nastup pred kamerama,kada je davao intervju u vezi okupljanja repke

Chelsea F.C.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
jel mu friz dobar bio ?astra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ne znaš ni ti ispravno napisati dvije rečeniceastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice

ma salihovic begovic medo kad daju izjave izgleda bas simpaticno al safet je selektor treba malo to popravit pa gori je i od osimasoccerfan je napisao/la:KAd te je od Safeta stomak zabolio, sta se desava kad slusas Salihovica kad daje intervjuAllAbout je napisao/la:covjek izgleda kao glupak i naivan..ali nije brate..zna on stosta..samo se pretvara..sajo secret service agentastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmiceCisto me zanima

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa sta ja ne pricam pred kamerama .covjek nas bruka izgleda da se jako boji kamerehattab je napisao/la:Ne znaš ni ti ispravno napisati dvije rečeniceastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ali zato pises na forumu,i brukas samog sebe.Izgleda da se jako bojis ispravno napisati recenicu,dvijeastra1922 je napisao/la:pa sta ja ne pricam pred kamerama .covjek nas bruka izgleda da se jako boji kamerehattab je napisao/la:Ne znaš ni ti ispravno napisati dvije rečeniceastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice

AllAbout je napisao/la:covjek izgleda kao glupak i naivan..ali nije brate..zna on stosta..samo se pretvara..sajo secret service agentastra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice
to je to i ja to mislim..pravi se naivcina...dobra taktika! mudro!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- BernardBarnjak
- Kontakt:
astra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice
Baka Sliskovic, Fuad Muzurovic su bili bolji govornici?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Baka jest! doduše samo na engleski kad bi govorio !BernardBarnjak je napisao/la:astra1922 je napisao/la:pa brate safete ti neznas dvije recenice sastavit.stomak me zaboli kad je davao izjavu poslije utakmice
Baka Sliskovic, Fuad Muzurovic su bili bolji govornici?

"...but the football is very strange." - R. Mancini
-
- Kontakt:
Nema veze sto oni nisu bili dobri ali jedan selektor mora biti komunikativan i znat kako komunicirati ne samo sa novinarima nego i sa navijacima sirom svijeta. Nije fino viditi kada covjek stane pred kameru pa nezna dvije sastaviti. Svaka njemu cast za rezultate ali ima i on stvari o kojima bi se trebao zabaviti. Zamislite kada stane pred rulju novinara u Ukraini i Poljskoj na ljeto aBd a treba mu 2 minute da sastavi dvije recenice. U tom trenutku je on ogledalo nase zelje a zamislite sta ce svijet tada misli onama. Bice sigurno sada komentara "libu mene sta o nama svijet misli" ali nije to bas tako. Trebamo biti profesionalni u svakom pogledu........HAJMO BIH!!!!!!!!!!!!!!
Eto Ferguson i Kapelo ne zapinju kada daju izjave,Pape je kulturan covjek i ima ugled u svijetu i to je najbitnije a sto ima takav nacin komunikacije to je mislim odraz dugog zivota u Francuskoj gdje je veoma malo koristio nas jezik.Sto se mene licno tice selektor moze biti i gluhonijem samo neka ima kvalitet da nas odvede na EP.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Treba nama ciro da **** mater spancima koji nam usput zabiju 5 komada, i koji nije dozvolio spahiću da dobije žuti u estoniji da očisti kartone.......
Zato repke godinama nema nigdje,sto se puno i svasta prica a u biti na terenu tanko.Sipak ulicar je napisao/la:Nema veze sto oni nisu bili dobri ali jedan selektor mora biti komunikativan i znat kako komunicirati ne samo sa novinarima nego i sa navijacima sirom svijeta. Nije fino viditi kada covjek stane pred kameru pa nezna dvije sastaviti. Svaka njemu cast za rezultate ali ima i on stvari o kojima bi se trebao zabaviti. Zamislite kada stane pred rulju novinara u Ukraini i Poljskoj na ljeto aBd a treba mu 2 minute da sastavi dvije recenice. U tom trenutku je on ogledalo nase zelje a zamislite sta ce svijet tada misli onama. Bice sigurno sada komentara "libu mene sta o nama svijet misli" ali nije to bas tako. Trebamo biti profesionalni u svakom pogledu........HAJMO BIH!!!!!!!!!!!!!!
Manje price i vise rada na terenu je jedini nacin da se uspije.Ko zeli pricanja,obecanja i sarene laze,nek okrene na politicki ili sapunica program.
Profesionalnost je ogledalo REZULTATA a ne brabonjanje pred tv kamerama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
To je to.harishp je napisao/la: Zato repke godinama nema nigdje,sto se puno i svasta prica a u biti na terenu tanko.
Manje price i vise rada na terenu je jedini nacin da se uspije.Ko zeli pricanja,obecanja i sarene laze,nek okrene na politicki ili sapunica program.
Profesionalnost je ogledalo REZULTATA a ne brabonjanje pred tv kamerama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne zanima me da li naš selektor zna biti medijska zvijezda,bitno je da li je zvijezda u svlačionici.Realno naša repka je u njegovom mandatu dobila na kvaliteti.Ono što je počelo u Ćirino vrijeme sada je već trend a svi znamo da mu nije lako.Da se razumijemo sve sam samo ne "pitar"tako da sam svaki njegov potez "pratio"kroz lupu ali ako ćemo realno čovjeku treba dati svaku podršku.Podigao je igru,dao nešto svoje i očito je da je priča u repki dobra.Bez obzira na ishod sa Portugalom treba mu dati i sljedeće kvalifikacije.što se tiče same tekme u petak valjda je svima jasno da nismo toliko bogata nacija kvalitetnim odbrambenim navijačima i da ćemo teško pokriti jednog Mujdžu ili Papca.Brine me još i dilema koja se kroz medije provlači o formaciji sa jednim ili dva napadača.Nadam se da tu neće biti lutanja kao sa golmanima.Zadnje tekme smo dobro izgledali .veza nam je dobra i i lično ne vidim razloga da sada mjenjamo tu formaciju pogotovo zato što nam fale bekovi.Ako se pak odluči da ipak počne sa dva napadača nauštrb jednog veznog to ću poštovati .Valjda je sada i oko repke bolja situacija pa u Lisabonu nećemo imati cirkus u hotelu oko igrača.Dakle treba nam kontinuitet kako i u timu tako i na selektorskoj stolici i valjda ,valjda će se napraviti taj trening kamp i taj teren u Zenici uraditi poevropskim standardima.
- Principatus
- Kontakt:
Da, mislim da je moguce igrati i sa dva napadaca ili po "starom" sa jednim. Mora se uzeti u obzir oslabljena odbrana i koliko je pametno Lulica trositi na defanzivu. Veoma teska odluka. No kad se definitivno odluci, onda kasnije nema smisla govoriti o tome kako bi bilo, da smo nesto drugacije odigrali. Odluke se donose i sa njima se zivi i ide dalje. Besimisleno je trositi misli o necemu sto nije dio realnosti.
Kako god da se Pape odluci, ja cu to postovati.
Kako god da se Pape odluci, ja cu to postovati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.