FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Beko023
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Beko023 » 18 jan 2023, 19:58

Ko zna zasto je to dobro. Willkommen, Yan!

Sad po spica se treba ici. Ima li neko pogodan za nas trenutno?
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 18 jan 2023, 20:04

Ma moglo bi se riskirat kad bi bilo neke šanse, ali Neuera nećete ni puškom otjerat. Za mladog igrača je bolje da starta negdje drugdje, a za polovnjake tipa Sandro Wagner, Pizarro, Moting oko ploting... koji su na zalazu to je vrlo dobar završetak karijere.

Ako se dokaže u Monacu može se Nübel za pešest godina vratit kod vas, taman će doć na vrijeme da naslijedi immer neue..ra.

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 18 jan 2023, 23:23

Bravo za Sommer-a ,, to je dovoljno za sad , ne treba nam napadac tu su Miler i Chupo.
Sad full gas i za 3 nedelje idemo u Pariz da ih naguzimo.

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 18 jan 2023, 23:28

inSane10 je napisao/la:
18 jan 2023, 23:23
Bravo za Sommer-a ,, to je dovoljno za sad , ne treba nam napadac tu su Miler i Chupo.
Muller i Chupo i ne treba nam napadac :rol: Svasta.

Isprangijat ce nas ljudi, nemamo napadacka oruzja kao oni.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 18 jan 2023, 23:36

Ispravite me ako griješim, ali Manu je došao u Bayern sa 25god i zauzeo mjesto jedinice, prije toga igrao LP sa Schalkeom. Nubelu ce sad 27, na pozajmici brani za tim srednje i klase i fudbalskih apetita. Ako mu ovo nije bila šansa da se dokaže i izdigne iznad prosječnosti onda ne znam šta jest. Budučnost će pokazati hoće li dobiti bolju šansu u životu.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 18 jan 2023, 23:40

Tko kaže da se na ljeto neće prodati u bolji klub od Monaca? Inače 9 milja je previše za Sommera za kojeg već najavljuju da bi ga se mogli riješiti na ljeto.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 jan 2023, 23:42

Bayo je napisao/la:
18 jan 2023, 23:40
Tko kaže da se na ljeto neće prodati u bolji klub od Monaca? Inače 9 milja je previše za Sommera za kojeg već najavljuju da bi ga se mogli riješiti na ljeto.
Sa dobrom formom i ugovorom do 2025-e ce veoma lako vratiti ulozeni novac a pri tome imaju Ulreicha koji je produzio svoj ugovor za jos jednu godinu.

Nubel je u svakom slucaju cisti dobitak, bio na golu ili na transfer listi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 18 jan 2023, 23:54

Tko kaže da bi onda i hoblao klupu kod nas ako bi bio tako dobar za neki jaci klub? Nemoguće je znati kako će se stvari u buducnosti odvijati, u kakvoj formi i kad ce se Manu vratiti, uglavnom pozicija golmana u zadnjih x godina nije bila manje sigurna nego što je to sada, prilika koju je (po meni) morao iskoristiti. Pa ako se pokaže svakako mu se otvara prilika da opet može napraviti neki dobar transfer neovisno od statusa u Bayernu.

I da, slažem se za Sommera, čista pljačka, sve i da ga na ljeto htjednu prodati neće moći ni pola ove cifre uzeti, al sta je tu je.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 jan 2023, 01:29

Sama cinjenica da je Sommer dobio ugovor do 2025 sve govori. Ovo je cista poruka nasem, kako @Bundesliga kaze Hermannu Maieru :D.

Covjek je legenda kluba i GOATkeeper ali ove gluposti pri kraju karijere mu nisu trebale. Stice se dojam da je Neueru fudbal postao sporedna stvar. U redu ali onda je trebao kao Lahm na vrijeme reci necu vise i gotovo.

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 19 jan 2023, 01:30

Beko023 je napisao/la:
18 jan 2023, 23:28
inSane10 je napisao/la:

Ma sto ste se usrali jbt , ma boli mene qrac kao navijac Bayern-a ko je sa druge strane , mi smo jaki ko beton.Godinama unazad smo to dokazali , da nije bitno ko igra protiv Bayern.Neki bi rekli Real Madrid , svi tu znamo kako je Real prosao protiv Bayern i to je sasvim druga tema , ali oni zadnji put su nas BASH BASH dobili kad je bio Guardiola tu..
Sad ima VAR i sve to sranje , pa da vidimo ko ima muda i ko ima taj winning - mentality.
Malo vise optimizma treba da bude kod nas navijaca , ma usrali se svi kao da idu svi bogovi.Jesu PSG dobri , ali je Bayern x2 jaci.
Ja ovo ne kazem navijacki , nego ja verujem da ovaj Bayern moze daleko stici u godinama sta dolaze ..

Beko023
Kontakt:

Post Postao/la Beko023 » 19 jan 2023, 02:03

inSane10 je napisao/la:
19 jan 2023, 01:30
Beko023 je napisao/la:
inSane10 je napisao/la:

Ma sto ste se usrali jbt , ma boli mene qrac kao navijac Bayern-a ko je sa druge strane , mi smo jaki ko beton.Godinama unazad smo to dokazali , da nije bitno ko igra protiv Bayern.Neki bi rekli Real Madrid , svi tu znamo kako je Real prosao protiv Bayern i to je sasvim druga tema , ali oni zadnji put su nas BASH BASH dobili kad je bio Guardiola tu..
Sad ima VAR i sve to sranje , pa da vidimo ko ima muda i ko ima taj winning - mentality.
Malo vise optimizma treba da bude kod nas navijaca , ma usrali se svi kao da idu svi bogovi.Jesu PSG dobri , ali je Bayern x2 jaci.
Ja ovo ne kazem navijacki , nego ja verujem da ovaj Bayern moze daleko stici u godinama sta dolaze ..
Nije se niko usrao, u Evropi smo mi svake godine u TOP 3 bez sumnje. To sto nekad chokamo ne znaci da su svi ostali bolji od nas. Reala bih objerucke prihvatio jer sad ovo sto oni igraju je na nivou Dortmunda recimo. Barcelonu smo nakantali kao i uvijek, znam da bi i Real. Njih bi volio u finalu recimo, na jednu tekmu gdje nema prostora za malverzacije i kradje. Ali otom potom.

Ono sto me brine jesu povrede. Da nam je prvi protivnik iole laksi ne bi bilo problema, ali PSG je jedan od favorita za naslov. U dvije utakmice svasta moze biti, ali kad vidim njihova oruzja u napadu i nasa stice se dojam da nam mogu napraviti vece probleme nego mi njima. Bas zbog ubojitog napadaca koji nama fali. Da se razumijemo, prvi sam slavio kad je Poljak otisao jer se vidjelo da nakon osvajanja LP nema vise kuveta u njemu. Ali ne mozemo sad tvrditi da je jedan EMCM dostojna zamjena. Bayern je uvijek imao ubojitog napadaca, nekoga ko moze rijesiti tekmu jednim skokom, driblingom, sutem. Elber, Makkay, Klose, Pizzaro, Gomez, Mandzukic, Lewandowski. Ne mozemo sad ocekivati da EMCM to sve nadomjesti. Momak se trudi i okej je, ali ga vidim vise kao zamjenu neku. Ako me demantuje i ako odemo do kraja, prvi cu doci i priznati svoju gresku. Stanje sa tim povredama je opet uzasno.

Vezni red nam je predobar, Goretzka, Graven, Sabitzer, Kimmich, Wanner, Musiala. Svi se mogu rotirati i igrati. Tu je jos i Blind koji moze pokrivati vise pozicija. Odbrana je isto skakljiva, Pavarda valja trpiti na desnom beku, Mazraoui je ozlijedjen. De Ligt i Upamecano starteri, lijevo Davies. Bolnicar Lucas H. nas yebe momacki.

Krila isto top, samo ne vjerujem EMCM i Tel-u. No, vidjet cemo.
🔴 MIA SAN MIA 🔴

6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 19 jan 2023, 11:52

Beko023 je napisao/la:
19 jan 2023, 02:03
inSane10 je napisao/la:
19 jan 2023, 01:30
Beko023 je napisao/la:

Nije se niko usrao, u Evropi smo mi svake godine u TOP 3 bez sumnje. To sto nekad chokamo ne znaci da su svi ostali bolji od nas. Reala bih objerucke prihvatio jer sad ovo sto oni igraju je na nivou Dortmunda recimo. Barcelonu smo nakantali kao i uvijek, znam da bi i Real. Njih bi volio u finalu recimo, na jednu tekmu gdje nema prostora za malverzacije i kradje. Ali otom potom.

Ono sto me brine jesu povrede. Da nam je prvi protivnik iole laksi ne bi bilo problema, ali PSG je jedan od favorita za naslov. U dvije utakmice svasta moze biti, ali kad vidim njihova oruzja u napadu i nasa stice se dojam da nam mogu napraviti vece probleme nego mi njima. Bas zbog ubojitog napadaca koji nama fali. Da se razumijemo, prvi sam slavio kad je Poljak otisao jer se vidjelo da nakon osvajanja LP nema vise kuveta u njemu. Ali ne mozemo sad tvrditi da je jedan EMCM dostojna zamjena. Bayern je uvijek imao ubojitog napadaca, nekoga ko moze rijesiti tekmu jednim skokom, driblingom, sutem. Elber, Makkay, Klose, Pizzaro, Gomez, Mandzukic, Lewandowski. Ne mozemo sad ocekivati da EMCM to sve nadomjesti. Momak se trudi i okej je, ali ga vidim vise kao zamjenu neku. Ako me demantuje i ako odemo do kraja, prvi cu doci i priznati svoju gresku. Stanje sa tim povredama je opet uzasno.

Vezni red nam je predobar, Goretzka, Graven, Sabitzer, Kimmich, Wanner, Musiala. Svi se mogu rotirati i igrati. Tu je jos i Blind koji moze pokrivati vise pozicija. Odbrana je isto skakljiva, Pavarda valja trpiti na desnom beku, Mazraoui je ozlijedjen. De Ligt i Upamecano starteri, lijevo Davies. Bolnicar Lucas H. nas yebe momacki.

Krila isto top, samo ne vjerujem EMCM i Tel-u. No, vidjet cemo.
DRŽ SE TI LONDONSKE PRČIJE.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 jan 2023, 13:52

Balon je napisao/la:
19 jan 2023, 01:29
Sama cinjenica da je Sommer dobio ugovor do 2025 sve govori. Ovo je cista poruka nasem, kako @Bundesliga kaze Hermannu Maieru :D.
Herminator je neuništiv. Džaba šalju poruke :kafa:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 19 jan 2023, 13:58

Nije još ni došao a već mu se radi odstupnica:
If Neuer is back to full fitness in the summer, Bayern's plan is to sit down with Sommer & discuss his future. The Swiss goalkeeper will get to choose either to stay & compete with Neuer for the #1 spot or would be allowed to leave for about the same fee he was bought for [@BILD]

Klare

Post Postao/la Klare » 19 jan 2023, 14:55

Šta ima loše u vezi toga?
Dakle Bayo mu daje šansu da se bori za mjesto sa Nojerom, ili ako to ne želi Bayern mu neće stajati na putu da brani redovno za neki drugi klub ako je to njemu želja.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 19 jan 2023, 15:06

Nema ništa loše, ali to potvrđuje da i uprava priznaje da je Neuer nr. 1 i ostavlja otvorena vrata Sommeru (iako je to upitno, jer teško da bi za njega ko dao tolko kolko ste vi platili). A da je došao Nübel, koji je nekako izborio mjesto u Monacu, što bi on nakon ljeta, morao bi ponovo negdje tražiti mjesto pod suncem ako želi braniti prije 30-te.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jan 2023, 15:43

Dobrodosao momak, zelim ti puno trofeja. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 19 jan 2023, 16:01

10 mil. za zadnjih 6 mjeseci ugovora. :bow:
Nije ih niko ovako oderao godinama unazad. :nene:
Na ljeto ce ga prodati, ukoliko se pokaze dobar i ugrozi poziciju od skijasa.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 19 jan 2023, 23:41

Reprezentativac Nizozemske za 0 €
Top 20 golman za 8,5 miliona
Laimer za 0€

Brazzo masterclass :kafa:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 20 jan 2023, 11:00