Chiellini + Buffon + Diego + 70 mil. = jedna Robbenova noga.....i to desna...Ponos Torina je napisao/la:Ode Robben u Juve

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Chiellini + Buffon + Diego + 70 mil. = jedna Robbenova noga.....i to desna...Ponos Torina je napisao/la:Ode Robben u Juve
JetSet_Hantraga je napisao/la:Chiellini + Buffon + Diego + 70 mil. = jedna Robbenova noga.....i to desna...Ponos Torina je napisao/la:Ode Robben u Juve
Zabrojao si se tiJetSet_Hantraga je napisao/la:Chiellini + Buffon + Diego + 70 mil. = jedna Robbenova noga.....i to desna...Ponos Torina je napisao/la:Ode Robben u Juve
Drago mi je zbog vas..Neutral je napisao/la:Mi ne prodajemo najboljeg igrača. Ni Bilala niti Arjena
Nista protiv.Ponos Torina je napisao/la:Dobijate 5 mill+Zebina+Poulsen+Chimenti(Treba vam kvalitetan golman)omerbavarac je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Ode Robben u Juve![]()
![]()
Nista nije nemoguce. Ako imate novac i sve preduslove koje trazi Olandez vodite ga. Ali ima jos jedan problem??? O mnogo cemu se pita uprava Bayerna?![]()
![]()
Cekao sam Omere da se ti javis,zbog tebe sam ovo i postavio,malo sale nije na odmet...Cekam ovu utakmicu brojim sate...
A jedva ga dade. Odbi se lopta od njega i umal da golman stigne prije njega, ali mu je Marin perfektno asistiroeffe_sa je napisao/la:gomez veceras zabio za njemacku u prijateljskom susretu s mađarskom, badstuber debitirao, klose igrao veliki dio utakmice....schweinsteiger, muller i butt jos na postedi al vec protiv nase repke mogli zaigrat u četvrtak
Ne.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:giovinco odlayi iz juventusa
mislim da ce zaliti kasnije za tim
neznam bili bilo mjesta za njega u bayernu ,
Ne mogu vjerovati da neko moze davati ovakve informacije. Pa takve stvari se ne pricaju u javnosti ni u nasoj ligi a kamoli u bundesligiBAVARAC DO GROBA je napisao/la:sutra džeko potpisuje za bayern
momak iz minchena mi javio da tako svi tamo pricaju da ce sutra potpisati,
bila bi odlicna vijest,onda bi zaj.. ostale klubove kao city real..![]()
vidjet cemo sutra koliko su upravu
moustapha je napisao/la: P.S. Neutral, taj avatar je sporan. Ovo je sportski forum, i ne bi trebalo da se pojavljuju promocije bilo kakve politicke opcije.
Ma to su sve nagadjanja i zelje navijaca. Ja ne bih imao nista protiv ovoga.Keane_Roy je napisao/la:Ne mogu vjerovati da neko moze davati ovakve informacije. Pa takve stvari se ne pricaju u javnosti ni u nasoj ligi a kamoli u bundesligiBAVARAC DO GROBA je napisao/la:sutra džeko potpisuje za bayern
momak iz minchena mi javio da tako svi tamo pricaju da ce sutra potpisati,
bila bi odlicna vijest,onda bi zaj.. ostale klubove kao city real..![]()
vidjet cemo sutra koliko su upravu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.