amypitar je napisao/la:Bordo jutro nacijo.Samo cu reci da je danas utorak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hoce li to biti kakvih vijest?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amypitar je napisao/la:Bordo jutro nacijo.Samo cu reci da je danas utorak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
po ovim rijecima ibrkovica ekipu bi trebalo napustiti 4-5 igraca a popuniti s 2-3 pojacnj I S 2-3 igraca iz akademije .tako da i ne treba ocekivati neke spektakularne promjeneHead je napisao/la:http://balkans.aljazeera.net/video/spor ... e-u-regiji
Znaci nije istinit intervju.hilmo je napisao/la:- Kakve su vaše želje - otići ili ostati?
*Naravno, svima je želja što prije otići u inostranstvo. Tako i meni.... Međutim ne po svaku cijenu.
- Ko vam vodi poslove oko eventualnog transfera, klub ili menadžer?
* I klub i moj agent. Nešto ide preko kluba a nešto preko mog agenta Miroslava MIKIJ Stevića.
kaže Cimirot u interviju za avazovo sportsko glasilo.
hilmo je napisao/la:- Kakve su vaše želje - otići ili ostati?
*Naravno, svima je želja što prije otići u inostranstvo. Tako i meni.... Međutim ne po svaku cijenu.
- Ko vam vodi poslove oko eventualnog transfera, klub ili menadžer?
* I klub i moj agent. Nešto ide preko kluba a nešto preko mog agenta Miroslava MIKIJ Stevića.
kaže Cimirot u interviju za avazovo sportsko glasilo.
sto ce nam lijevi bek ? - ja nigdje nisam vidio da je Protic raskinuo ugovorTaivonen je napisao/la:Ma bitno je dovesti jednog stopera, lijevog beka (za klupe) i centralnog veznog (osigurati se ako ode Cimi ili Radovac).
Sto se tice sponzora odlicno! Taman plata tipa Stojcev il sl...
Zna li se ista za Stevanovica
Ma buraz 99% odlazi. Kada je dosao bio je siguran u prvu postavu, ali ko se nadao da ce Puzi zablistat.THEC je napisao/la:sto ce nam lijevi bek ? - ja nigdje nisam vidio da je Protic raskinuo ugovorTaivonen je napisao/la:Ma bitno je dovesti jednog stopera, lijevog beka (za klupe) i centralnog veznog (osigurati se ako ode Cimi ili Radovac).
Sto se tice sponzora odlicno! Taman plata tipa Stojcev il sl...
Zna li se ista za Stevanovica
ima ti ova mjestta..Head je napisao/la:Nesto sad razmisljam o tome koliko zajednickog imaju Kodro i Misimovic. Obojica bili kapiteni reprezentacije i na odvratan nacin ostali bez kapitenske trake, Bazdarevic hinjski uzeo od Kodre kapitensku a Spahic od Misimovica. Obojica dugi niz godina zive vani, izuzetni fudbaleri sa strasnim karijerama. Sigurno medju najvecim zvijezdama koje su nosile dres repke. Zasto im se ne bi putevi ukrstili u Sarajevu.
Ko se ovo ukaz'o?High je napisao/la:Okej je Todorović. Sretno mu.
Ali ce protiv nas pokazati duplo vise ...to tako biva inacehilmo je napisao/la:Ma slabo se nešto ukazuje zadnje vrijeme![]()
Todor, nisam nikad bio zadovoljan njegovim igrama ali mi je bio drag igrač drama i žao mi je što kod nas nije pokazao više.
Gdje gori?Evolution87 je napisao/la:Ko se ovo ukaz'o?High je napisao/la:Okej je Todorović. Sretno mu.